Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Zsolt70
üzenetére
Az új TV-dnek a képe szép lesz, azért a mostani Samsungok egész jól skálázzák az SD adásokat is. Azonban tudnod kell, hogy az SD adások minősége nem csak a TV-től függ, hanem a szolgálatótól is. Ha a szolgáltató "trágya" minőségben küldi az SD adásokat, az lehet nem látszódik a hiperszuper CRT-den, de egy mai modern LCD-n nagyon meg fognak mutatkozni a hibák. Ebből a szempontból lehet azt mondani, hogy "rosszabb" az SD adások képe.
De, amit nyersz egy új TV vásárlásával:
- A TV mivel nem CRT, nem fog vibrálni egyáltalán. Emiatt kevésbé bántja a szemet.
- Megfelelően behangolt beállításokkal NAGYON szép képet lehet belőle kihozni.
- Kevesebbet fog fogyasztani.
- Ha a szolgáltatód kódolatlanul az analóg SD adások mellett elküldi a digitális adásokat is (ez nem feltétlenül jelent HD adásokat), akkor pl egy D5000 vagy újabb simán befogja az SD adásokat digitálisan (és nem is kellenek az analógok akkor), mivel tudja a DVB-C-t. A digitális TV adók képe mentes lesz a hibáktól, simább, finomabb lesz a képe (megintcsak erősen szolgáltatófüggő).Saját privát véleményem szerint MEGÉRI lecserélni azt a CRT-t (akármilyen hiperszuper is). Miután kicsit megszokod azz új TV-d képét, sokkal jobb lesz meglátod

-
sandró60
addikt
válasz
Zsolt70
üzenetére
Hát ahogy olvasom akár az elöző kérdésed feltevésénél is,minőségben nagyot szeretnél ugrani,mondhatnám azt,hogy egy CRT-tv után ami neked vanOlyan meg szerintem nincs ami neked megfelelne, vagy nem ebbe a topikba kéne kérdezned.Azt te is gondolod,hogy tökéletes müszaki cikket(TV)nemfogsz kapni.Ha sokáig vacilálsz,hogy lecseréld a jó öreg CRT-det a világ elfog menni melletted.Ahogy irod,hogy a tv-olcsóbbak lesznek az relativ,mert elvileg ha valamit olcsóbban adnak az már egy "elavúlt"darab.Mindig hoznak ki ujabb és ujabb tipusokat

-
16gaborm
csendes tag
Teljesen megvagyok elégedve a készülékkel,csak egy dolog bántja a szememet mikor külső HDD-ről nézek egy HD videót,akkor észreveszek minimális akadozást,nem folyamatosan de kicsit zavaró!!
Ez orvosolva lesz vagy orvosolható frissítéssel?
Vagy az átviteli sebesség miatt van ez a gondom?
Vagy egyáltalán nem képes a TV folyamatosan lejátszani külső HDD-ről HD vag FULL HD videót?UE32D6100-asra valaki már fabrikált böngészőt?
-
Zsolt70
csendes tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Köszi a választ.
Azért 2013-14-ig valószínűleg már le fogom cserélni a tévémet, inkább az a kérdés, meddig érdemes "kivárni", mert ugye a tévék egyre olcsóbbak és jobbak lesznek...
Amúgy az analóg sugárzás megszűnése szerintem csak a földi sugárzásra vonatkozik, a kábelszolgáltatók utána is adhatnak analógot... -
-
Zsolt70
csendes tag
Köszönöm a választ. Érdekelne az a bizonyos jobb választás, akár privátban is.
Amúgy van valami tipped a HD adások magyarországi várható elterjedésére?
Annyira nem értek hozzá, de ha jól tudom, a "letöltés" Torrent oldalakról való letöltést jelent és a "torrentezésnek" az a lényege, hogy miközben letöltesz, egyben meg is osztod, amit éppen letöltesz. Maga a letöltés lehet, hogy nem illegális, de ez a bizonyos megosztás szerintem az.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Zsolt70
üzenetére

A kérdés költői, de ezt fel lehetne tenni autóval is.
Érdemes lecserélnem a 3 éves hibátlanul működő suzukimat egy ujra, ha csak boltba járok vele és dolgozni?Ha számít a kisebb fogyasztás és a HD felbontás akkor mindenképp.
A HD tartalom ugyanott megtalálható ahol az sd.(letöltőhelyek)
A nézési távolság képátló függő.
40"-t lehet nézni ha sd adás van rajta 2-3m-ig, nem lesz rossz a kép.
Jövőre mégtöbb digitális csatorna lesz elérhető, amiben lesz HD is, tehát már ezért is érdemes lenne váltani.
Továbbá 2013 vagy 14-re tudtommal teljesen megszűnik az analóg sukárzá és a tv-d valszeg nem dvb-t,c tuneres.
De a legegyszerűbb ha elmész egy haverhoz,akinek már van és nála megnézed milyenek lennének a kedvenc csatornáid.
Remélem tudtam segíteni. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
pisteeke
üzenetére
Szíved joga belépni és meggyőződni róla.
Ennek igazából akkor lenne értelme, ha azonos típusokat,Pl:ue40d65xx-asból összejönne a 4 különböző panel és ezt egy szaki végigmérné műszerrel, akkor kapnál egy objektív képet arról, hogy van e okod valamiért is szomorkodni.
Amíg csak pletyka szinten megy, nincs adatokkal alátámasztva,ne törödj vele.
Lehet hogy neked is Samu paneles a tv-d.
De ha ez a mérés egyszer megtörténne, akkor joggal lehetne feltenni a kérdést a samunak,hogy is van ez? -
BBéci
legenda
válasz
pisteeke
üzenetére
Nem ajánlott, erre a tévék és egyéb készülékek kezelési leírásában is felhívják a figyelmet.
Olvastam valamelyik topikban, hogy csatlakozópanelt kellett cserélni a működés közben bedugott HDMI miatt.(#18887) Zsolt70
Sokszor leírtam a véleményemet, miszerint SD tévéadásokhoz felesleges és értelmetlen full HD LCD tévét venni. Létezik jobb választás, de az itt offtopik.
Jelenleg Magyarországon nem illegális, amit említettél. -
Zsolt70
csendes tag
Egyszer már felvetettem ezt a témát, de most megpróbálom egy kicsit másképp, összeszedettebben. Bocs, ha kicsit hosszú...
Röviden: Érdemes-e ma magyarországon lecserélni jól működő 100Hz-es, 72 centis Samsung CRT tévéjét olyan valakinek, aki
a tévét 90%-ban tévéadások nézésére, a maradék 10%-ban DVD nézésre használja? (De lehet hogy inkább 95-5.)Digitálisnak mondott UPC kábel-előfizetésem van, ami igazából nem is digitális, mivel a box Scart csatlakozóval kapcsolódik a tévéhez. +2000 Ft-ért lehet rendelni HD csomagot, ami már valóban digitális.
Ezt még akár be is vállalnám, bár az általunk leggyakrabban nézett csatornáknak (RTL klub, TV2, Gyerekcsatorák, Sportcsatornák, Discovery Science,...) nincs HD adása, vagyis HD csomag esetén is főleg SD adást néznénk...Ha jól tudom, az SD adás a nagy képernyős (Full HD) LCD képernyőn elég messziről, hunyorítva nézve nem sokkal rosszabb, mint a CRT tévén. (Persze értem én, hogy a beérkező 576 sort kell valahogy 1080-ra felkonvertálni...)
A másik gondom a nézési távolság. (Tudom, erről is volt már szó egy csomószor.)
Ha veszek egy 32'-es tévét, az 2-2,5 méterről pont jó az SD adások nézésére. Viszont, ha HD-t néznék rajta, akkor
120-130 centire kell ülnöm hozzá, hogy lássam a részleteket. Vagypedig veszek egy 40'-est, de azon meg nem lesz szép az SD adás 2-2,5 méterről. (Messzebb nem tudok menni.)Szóval ilyen tévén HD minőséget érdemes nézni, ami ugye vagy Blu-ray vagy letöltött filmek.
Akkor már ugye 3D-s Bluray lejátszót érdemes venni, ami 40k-nál kezdődik. Egy Bluray film meg kb. 5k-nál...
A letöltés meg ugye egyrészt illegális (jó, ezen valahogy túlteszem magam), másrészt meg "macerás": megfelelő minőségű-e a letöltött film, megfelelő formátumú-e (le tudja-e játszani), van-e hozzá felirat is,...
Vagyis a HD mozizás vagy drága, vagy illegális, macerás, időigényes...Korábban már majdnem rábeszéltem magam egy 6500-asra, de a fentiek alapján elbizonytalanodtam, hogy kell-e nekem igazán.
Lehet, hogy meg kellene várni, amíg (szinte) minden adó HD minőségben ad? Mikor lesz az vajon? Lesz egyáltalán?
Vagy egy kiveszőfélben lévő állatfajhoz tartozom azzal, hogy a tévén tévéadásokat szeretnék nézni? -
sonye
senior tag
válasz
pisteeke
üzenetére
Helló!
Bocsánat, hogy az allshare témába beleszólok.
Nekem minden eszközt lát a TV, pedig már volt kikapcsolva minden eszköz, sőt áramtalanítva is teljesen.Most annyi ötletem lenne segítségként neked, hogy ha még nem próbáltad, akkor próbálj ki egy másik routert is. Konfiguráld be teljesen pl. 192.168.0.1-re és DHCP-n adj ki annyi IP-t ami kell. (Nekem pl a TV-m IP-je 192.168.117 és a többi eszköz pedig alacsonyabb számokon. Asus routerem van.)
A kívánt mappát megosztottam a gépem és láss csodát megy minden.
De a laptopom összekapcsolásával még én sem próbálkoztam.Bocsi, ha belemásztam abba, amibe nem kellett volna, csak rossz nézni, hogy szenvedsz!
-
pisteeke
tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
szomorú, de valóban ez van!

Amikor nálam kint volt a szerelő, megkérdeztem tőle, (mert belépet a servízmenübe, csak mire a tv közelébe léptem volna, már elkapcsolta, így magam nem láttam) hogy milyen panellel van szerelve?
Csak mosolygott, és azt mondta, "nem tudom" Mondom hogy végül is teljesen mindegy, csak hát kíváncsi vagyok rá, mondja hát el! A válasz: "nem tudom" Tehát szerintem egyértelmű, hogy én sem nyertem a panellottón! :'( -
BBéci
legenda
válasz
kolosszus87
üzenetére
Általános vélekedés szerint éppen azokat az AUO-kat érdemes kerülni.
Ebben a topikban rengetegszer kitárgyaltuk a panel lottót, nincs értelme újra kezdeni.(#18882) Krisz79
Fogsz egy HDMI kábelt, egyik végét a laptopba, másikat a tévébe csatlakoztatod és bekapcsolod a készülékeket. Elindítod a filmet és nézed. -
Krisz79
őstag
Szeretnék segitséget kérni.
Hogyan tudnám a lap-top-ot összehozni a tv-vel?
Filmnézés céljából. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
kolosszus87
üzenetére
Azt vettem

-
keke69
őstag
Köszönöm szépen InfiniteReality és kolosszus87,de ha kérhetnék egy részletes beállítást azt nagyon megköszönném!

-
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Ebbe csak az a durva hogy Mercedes áron veszel Moskvics-ot.
Behülyítik a népet ezzel a Smart tv-vel, a csapból is ez folyik, aztán a tv legfontosabb részèből, a kijelzőből meg vagy jót vagy kevésbé jót ad.
Persze ugyanazon az áron, változó tulajdonságokkal.
Arra leszek kiváncsi ha erre sajtó szinten fény derül mikor kezdenek el a vásárlók perelni, hogy ők rosszabbat kaptak a pénzükért. -
serferi
csendes tag
USB-n pendrive-ra szeretnék felvenni (4 GB, 10MB/s, 5MB/s), de a televízió a következő üzenetet adja fel:
Az eszköz nem alkalmas a felvétel vagy a Timeshift funkció használatára.
Szerintetek mi lehet a gond? -
pisteeke
tag
Igen, egy IP tartományban van! Sőt mit több, a tv meg is jelenik az alshare beálítások -> Megjelenítők (vagy valami hasonló) alatt meg is jelenik. A gépről pingelhető! Tehát a gép és a tv közötti kapcsolat adott! Ami nem megy, az az, hogy hiába választom én ki az alshare alkalmazásban a mappát, amit meg akarok osztani, nem történik meg a kijelölés! Vagyis a mappa nem kerül megosztásra!
És emiatt a tv-n ha elindítom az allshare app-ot, azt írja ki, hogy "nincs csatlakoztatott eszköz" (vagy valami hasonlót... :S
mindent az ég adta világon kipróbáltam már, a Rendszerszintű fájlmegosztástól, tüzfalon át, a vírusírtóig, minden jónak tűnik, és mégsem akarja megosztani!

-
kolosszus87
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Rosszul írtam, a 37 C650-ről van szó, de a lényeg ettől még ugyanaz, nem lehet Samsung panelos és emellett 90%-os kürüli értékeléseket kapott mindenhol.
-
james008bond
őstag
válasz
kolosszus87
üzenetére

-
kolosszus87
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
A C630 kapcsán pont az a furcsa, hogy a 37"-os modell meg több tesztelőnél is kiváló értékeléseket kapott, pedig ebben a méretben a Samsung nem is gyárt panelt. Eléggé kusza ez a dolog, a legjobb akkor ha senki nem vesz Samsungot, vegyen mindenki Panaát abba saját gyártású IPS panel van.
-
nightshadow
veterán
válasz
kolosszus87
üzenetére
Aha és melyik a rosszabbik, melyik a jobb? Mert a Samsung vagy 5 külsős panelgyártótól is szerez be paneleket. Pl. AUO által gyártott MVA-k tutira nem rossz panelek. Ennyi erővel senki ne vegyen Samsungot mert kb. 20% az esély rá, hogy Samu által gyártott PVA panelt fog ki.
-
-
keke69
őstag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Sajnos a kiemelt,normál és a természetes beállításnál is ugyan az a helyzet!

-
mrzed
senior tag
válasz
pisteeke
üzenetére
AllShare téma:
Egy ip tartományban van a tv és az eszköz, amiről az allshare-t futtatod?
(az ip cím első három számának meg kell egyezni, a legtöbb router alapbeállításánál 192.168.1.xxx) Mert ha ez nem így van, akkor nem fog működni.(#18857) domager2
Már én is leírtam, hogy D65xx-nél megy a youtube 3D, csak telepíteni kell a nYouTubeHD3D alkalmazást.Más:
A smarthub frissítésénél felkerülő új alkalmazásoknál sokkal többet érnek SamyGo új cuccai. Aki korábban rootolta a tv-jét, annak érdemes újra lefuttatni, mert több új, hasznos alkalmazás települ általa. -
james008bond
őstag
Ez akkor átb@szás, szerintem. Adják az "ócska" panelost ajándékba a minőségihez, vagy féláron, és NAGY BETŰKKEL írják már ki, hogy ez NEM az a minőség. Azért durva, egy képmegjelenítőnél a kontrasztarány szerintem eléggé fontos paraméter, a "smart" meg "csak" egyéb szolgáltatás...sajnos a tájékozatlan vevőket ezekkel az idióta szlogenekkel verik át legtutibb módon, hogy "okos" tv, meg több milliós kontrasztarány, stb. PARASZTVAKÍTÁS.
-
domager2
tag
Szerintem most best buy a saturnban a 40"-os 6100-as 4 szemüveggel, wifi kulccsal 170-ért.
Csak tudnám tényleg, hogy a 6XXX szériák tényleg nem tudják a smart hubbam a youtube 3d videókat "háromdésíteni"?
-
Vattavári
csendes tag
Sziasztok,
komoly dilemmában vagyok. Új okost tv-t szeretnék venni és 2 modell között vacilálok.
Samsung 40D6500 (199e - 4 szemüveggel)
LG 42LW5500 (219e+10e wifit stick -7 szemüveggel)
a két jelölt.Elsősorban saját tartalmakat néznék vele, néha szívesen néznék saját letöltött 3D-s filmeket is. A jövőben használnám majd xbox-ozásra is, esetleg számítógépes játékra még. Ha már van bennük smart funkció néha azzal is próbálkoznék.

Segítsetek dönteni. Melyiket ajánlanátok és miért?
Köszi!

-
-
kolosszus87
senior tag
Aha és melyik a rosszabbik, melyik a jobb? Mert a Samsung vagy 5 külsős panelgyártótól is szerez be paneleket. Pl. AUO által gyártott MVA-k tutira nem rossz panelek. Ennyi erővel senki ne vegyen Samsungot mert kb. 20% az esély rá, hogy Samu által gyártott PVA panelt fog ki.
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Vettem 1 SAMSUNG UE32D5000PWXXH tv-t.Nekem elég érdekes a képe a szobai(zárt tér) jeleneteknél sötétnek találom a képet és mondjuk az embereken lévő ruhákon a gyűrődésnél fényes villogás szerű a kép!De ugyan ilyen jelenségeket vélek felfedezni mondjuk az emberek haján is.
Ez beállítási probléma,netán az analóg adás miatt vagy szar a tv?Köszönöm a válaszokat!
-
BBéci
legenda
válasz
kolosszus87
üzenetére
Az egyes panelek kontrasztja között hatalmas eltérések vannak, akár fele is lehet a rosszabbiké.
-
air76
tag
Crysis 2 x360non,d6500-val 3D-ben!Fasza!Azt nem mondom hogy kijön a lövedék a tv-ből,de nem rossz!

-
Scoobyka
addikt
válasz
kolosszus87
üzenetére
akkor d5500 helyet d6000et erdemes venni... clouding gazos vagy azert nem veszes? illetve input lagja magas?
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Robi_73
üzenetére
Véleményem szerint túl van lihegve ez a panellottó téma, kis különbségek lehetnek az egyes panelok között, de azért van egy minőségi szabvány, szart nem tehetnek bele. Ennek a legjobb bizonyítéka, hogy pl. a Samsung csúcs TV-inek számító 9000-es szériába is kerül AUO által gyártott MVA panel. Pl. a C9000-esből a 46"-okba került ilyen MVA panel, míg az 55"-osba Samsung által gyártott PVA. Már pedig ennek a szériának a csúcsminőségét senki nem kérdőjelezheti meg. Tehát az, hogy a TV-be a panelt nem a Samsung gyártotta, nem egyenlő azzal, hogy szar panel van benne.
-
Scoobyka
addikt
vagy akkor erdemesebb mar a 40d6000-est venni? abban valos 100hz van es S-pva panel?
-
Robi_73
őstag
válasz
16gaborm
üzenetére
Enyém is ilyen! Amíg garis nem izgulok, eddig tökéletes! [Made in Taiwan]
-
tincac
csendes tag
Sziasztok!
Köszönet a sok jó információért, amit tőletek kaptam!
Valamit én is rakok a közösbe.Az E*nicsben (a budakalászi Cora mellett biztosan, máshol nem tudom) spéci akcióban -15%-kal lehet kapni TV-ket. Engem a 40D7000-es és 8000-es érdekelt, ezért ezekre figyeltem. Az előbbi így 255E, az utóbbi 280E. 5 év Samsung garanciával, 4 szemüveggel, fix falikonzollal, plusz webkamera. Határozottan jó...
Az akció lényege, h egy hitelkártyaigényléssel együtt kell megejteni a vásárlást. Viszont, ha az első fordulónap előtt befizeted a banknak az összeget, akkor a kártya éves díján kívül (5E) nincs más költség :-)Szuper a tudástár is! AZ ottani teszteken túl találtam más teszteket is angolul, íme:
D7000:
http://www.trustedreviews.com/samsung-ue40d7000_TV_review_features-and-picture-findings_Page-2
http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/samsung-ue40d7000-969817/reviewD8000:
http://www.trustedreviews.com/samsung-ue46d8000_TV_review_2d-performance-and-verdict_Page-3
http://www.zdnet.com/reviews/product/flat-panel-tvs/samsung-un46d8000/34503716?tag=mantle_skin;content -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem van, hogy a 32D 5500 típusnak melyik tévé az utóda (2012-es verzió) mert már sehol nem látok (értelmes áron MM, e*ronics, c*ra áruházak katalógusában nem látok)
kb december 13-15-én venném...(akkor leszek szabin) -
pisteeke
tag
Tegnap kint volt a szervizes kolléga!
(emlékeztetőül, a d6500-as tévén küzdöttem a a wifi-től kezdve, a HDMI portokon át az allshare-ig...)
A wifi-vel majd egy napot kínlódtam, hogy fel tudjam rá küldeni a tv-t, mindhiába! Nem ment fel! Aztán pár nap elteltével unalmamban elkezdtem nyomogatni a távirányítót, és gondoltam, rá próbálok a wifire, hátha... És felment rá!!! Ugyan azokkal a beállításokkal, amivel előtte sehogy sem keserült, most fel ment! A HDMI portokkal az volt, hogy sehogy sem akarta látni a laptopot. a négy közül egyik sem! két gépel próbáltam, két kábellel, semmi! Hiba választottam ki a forrást, semmi nem volt! Mintha rá se dugtam volna semmit! Beszéltem az ügyfélszolgálattal, és felvették szervizre a dolgot, ki is jött a szervizes kolléga, rá dugta a bluray lejátszót, és lás csodát, működött! NEM ÉRTEM, MIÉRT??? Semmi nem változott ahhoz képest, ami előtte volt, akkor nem látta a HDMI-t, most meg hirtelen igen! Égtem mint a Reichstag! fogalmam sincs, mi volt ez, és ráadásul most már másodjára!!! Az allshare probléma megmaradt, de már elképzelni sem tudom, mi van vele!
Szerintetek? Mi van most?@ Robi_73
Írtam neked privit!

-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
LE40C530-ra SamyGo felmegy, tapasztalat?!
a TV-n a legutolsó FW van -
Mauddip
aktív tag
Ed Parker és InfiniteReality, köszönöm a válaszaitokat! Akkor szerintem a 40D5000 mellett döntök végül, úgy néz ki, két ünnep között meg is veszem...

-
neva2000
csendes tag
Sehol nem lehet kapni 46 D7000-t azt mondják kb 2-3 hét
milyen jó
5 év garancia lehet kifut 
-
bbalint89
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült beszereznem egy UE32D6100-at és szeretném összekötni egy régebbi típusú LG LHT751-es házimozi rendszerrel optikai kábel segítségével. Erre a rendszerre rá van még kötve egy LG felvevő és egy T-Home-os set top box. Na most a problémám annyiból állna, hogy valamiért csak a kábelen beérkező adás hangját küldi ki a házimozira és gyakorlatilag semmi másét nem. Se a set top box-ét, se akármilyen USB-n TV-re kötött filmét. Utánaolvasgattam, de sehol nem találtam megoldást erre a problémára. A legtöbb helyen azt írják h kapcsoljam át a TV-n a Rendszer/Anynet+/Házomozi-t ON állapotba.. a probléma csupán annyi, hogy ez a menü alapból inaktív, nem elérhető.
Ha valakinek van akármilyen ötlete ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönném

-
wenerb
csendes tag
Meg van az okom rá, nem véletlenül gondolkodtam el ezen. (és nem vagyok paranoiás
)
Pl. van olyan, hogy albérlet, és lehet, hogy az ember nem szeretné, hogy amikor ő nincs ott, akkor mások (titokban) az ő tévéjét használják, mert az jobb, szebb, nagyobb, stb. Így kb. érthető? -
16gaborm
csendes tag
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Samsung Smart TV-nek!
Típusa.: UE32D6100SWXXH
Kíváncsiságom belevitt a szerviz menübe ahol a panellottóra voltam kíváncsi!
A következővel szem,besültem 32P1UF3E
Minden számnak és betűnek megtaláltam a jelentését de a P jelzésnek nem találtam a "magyarázatát"! Elvileg ez a betű a panel gyártójának a nevét mutatja meg!! -
sziryboy
csendes tag
válasz
szilacus
üzenetére
Ja, a szerviz menübe belépés után nem buktam el semmilyen funkciót. Szerintem ez csak akkor lehetséges, ha átállítod a TV-d típusát egy másikéra, vagy nyelvet állítasz át pl. magyarról szlovákra és akkor mondjuk a magyar appok helyett szlovák appok lesznek.
d5000-ről d5500-ra felesleges cserélni, csak a smart kedvéért. -
sziryboy
csendes tag
válasz
norb27
üzenetére
Nem tudja elkezdeni a bejelentkezési folyamatot abban a pillanatban, lehet, hogy túlterhelt a samsung apps szervere (csak felvetés), próbáld meg később. Nekem is volt már ilyen,hogy nem sikerült a kapcsolódás és kb. rá egy órával meg sikerült, engedett belépni.
A lényeg, hogy ez nem a tévéd hibája. -
norb27
tag
válasz
szilacus
üzenetére
a +2év gari miatt vettem meg, a smart tv funkciókat jó ha összesen 1 órát használtam eddig

nem sok értelmét látom ebben a formában, mert ugye itt nincs még böngésző.
mail-ezni nem lehet vele legjobb tudomásom szerint, viszont index, origo, technet.hu, fn.hu, port.hu... ezek magyar app-ok, jól működnek. Van még googlemaps, picasa, youtube, accuweather...stb -
norb27
tag
Sziasztok!
Már 2 hete én is egy 5500-as smart tv boldog tulaja vagyok.
Valakinek sikerült már beélesíteni a vimeo app-ot? Nekem hibaüzenetet dob minden menüre. -
sziryboy
csendes tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Ezen oldalakon elég jó tesztek leírások vannak:
Nekem ue40d5500 TV-m van 40H6UF0E panellel szerelve (Sharp), csak jókat tudok róla mondani. Nálam egyáltalán nem látható felhősödés. Nincs akadás, játékra és videónézésre is tökéletes.
Csak a PC bútolásakor látható a sarkoknál némi bevilágítás, de csakis ekkor, máskor nem látható. A feliratkezelést még nem próbáltam. A prohardveres tesztvideók közül csak azt a magas, gyilkos bitrátájú videót és az egyik quicktime mov-ot nemtudta lejátszani. A többit akadásmentesen lejátsza. 150 ropiba került a tvudvar.hu oldalán rendeltem, második nap már hozták is. Szóval elégedett vagyok vele. -
Joy001
tag
Üdv. mindenkinek.
C650-es TV áramszünetet követően megbolondult.
Az ármszünet óta sem az EPG-ből, sem az antenna menüből időzített megtekintés nem működik. Állandóan az írja "A lefoglalt szám a korlátozáson kívül esik"Tapasztaltatok ilyet?
Előre is thx. -
sziryboy
csendes tag
válasz
szilacus
üzenetére
Annyi, hogy hiányzik belőle a böngésző és skype. Alkalmazásokat viszont le tudsz tölteni.
Vannak híroldalak pl. origo.hu, index.hu, stb. vannak videós alkalmazások youtube, vimeo stb. vannak letölthető faék egyszerű játékok, oktató appok, időjárás app, google maps stb. -
Scoobyka
addikt
Hali!
Regen jartam itt 150-160 korul kene anyumnak lcd-tv...elege lemaradtam mi most a best buy? En egy 40d5500asra gondoltam...100hz van benne,panel mizeria itt is van? Illetve ps3rol lenne neha kis jatek...nekem samu b650 van es a samuval meg vagyok elegedve...Lg esetleg amirol olvastsm hogy jok...media lejatszo azert jo ha van benne...d5500 sztem ez alapjan korrekt...Ha van mas velemeny szivesen vennem...kalocsai cegtol vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

milyen jó
5 év garancia lehet kifut 

akkor 149.990,- Ft-ért viheted. 6500as 219,900,-
facebook app ugyan van, de gyenge vigasz. Talán a gmail app lehetséges lenne, de még nem találtam róla semmit. Itt vannak leírva okosságok,