- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Sziasztok!"Tudom nem ide kellene,de hátha valaki tud segíteni!"Olyan problémám van hogy játék(PS4 SLIM)közben,sötét helyeken bemákosodik(hangyásodik) a kép.Az Uncharted 4-ben nagyon sokszor előjön.Ha kikapcsolom a HDR-t valamelyest enyhül a jelenség,de akkor meg csúnyább a játék(pl amikor a dzsippel megyünk).A tv egy Samsung UE55 MU7002,harmadik hdmi be megy a PS4 slim, a hozzá adott hdmi kábellel.Játék mód engedélyezve,illetve a HDMI UHD COLOR engedélyezve a csatira.Valakinek volt hasonló problémája???
-
air76
tag
Hali mindenki!Rég jártam erre...A tv-m(Samsung UE55MU7002) frissíteni akarja magát:1151-ről 1210-re!Valakinek tapasztalata?Êrdemes?...
-
air76
tag
Unlocking Bluetooth on the Samsung MU6290
[link] -
air76
tag
A SAMSUNG UE55MU7002 a médiában most 299 999Ft....
-
air76
tag
Erről lemaradtam,bár elég reklám szaga van a dolognak.Az Alza.hu nagy reklámot csinált!A 65" Sharp LC 65CUG8052 386 290Ft-RÓL 32 800Ft 92% kedvezmény......
[link]
Persze nem bírtam venni.... -
air76
tag
Samsung UE55MU7002 a Mediában 314 959Ft!Az elég jó...🤑
-
air76
tag
[link]
Kis összegzés!B.U.É.K! -
air76
tag
válasz
SoundBox #115141 üzenetére
Hali.szerintem sík panellel jobban jársz.Am 64xx től felfelé már elég jó samsungok vannak.
"a hajlított tévék nem annyira a geometriai előnyök miatt kerültek a boltokba, hanem sokkal inkább egyfajta technológiai erődemonstrációként (“erre is képesek vagyunk”), illetve mert baromi jól mutatnak. Az ívelt forma elméletileg javít a 3D térérzeten, a fókuszált fény miatt valamivel nagyobb kontrasztot ígér, és elvileg a széleken és a sarkokon sem romlik a színvisszaadás. A hétköznapi gyakorlatban mi se nem jobbnak, se nem rosszabbnak nem éreztük az ívelt tévét a hagyományos társainál, a mellett viszont nem mehetünk el szó nélkül, hogy a hajlított felületen jobban zavarnak a tükröződések, illetve, hogy optimális esetben ezeket a tévéket középről kell nézni." -
air76
tag
válasz
Sirandrish #114931 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet!Ja,meg a SmartView az én telómmal(GalaxyA8)nem működik,de az asszony A3-ma gond nélkül.(lehet mert gsm boltban vettem és full ázsiai piacra szánt teló volt)😮
-
air76
tag
Az LG 55UJ620V az Emag,és a MediaMarkt is 150körül fogja nyomni!Az azért nem rossz....
-
air76
tag
[link]
Ezt ismeri valaki?Mert gyanusan jók az árak! -
air76
tag
Sony KD49XE8005BAEP UHD SMART LED Televízió
299 990 Ft helyett (-33%)
199 990 Ft az extrêm digitálon,nov 17.-én. -
air76
tag
válasz
dave_gahan #113325 üzenetére
Köszi Dave!Még nem barátkoztunk meg,a tv adások elmaradnak a d6500-tól.Csatorna sorrendet nem tudok állítani,az xbox 360 menüje pacás.A hang az fenomenális,a 4K videók szépek,a rendszer gyors.Még erős tesz időszakban van......UI...Alan Wilder-nek szólj hogy jöhet vissza..😁
-
air76
tag
Valaki tudna linkelni egy beállítást(kalibrálást)a Samsung UE55MU7002 höz?
-
air76
tag
Azt vettem észre hogy az értékesítők nagyon fikázzák a (tele a szervíz..stb)samsungot.Mindenki a sony-t,lg-t nyomatja.De én annyira meg vagyok elégedve a márkával(monitor,tv),hogy képmegjelenítőkbe csak samsungot fogok használni.De az hogy a sony fizet az eladások után...az erős...ha tényleg így van.
-
air76
tag
válasz
pepke #113200 üzenetére
Szia.A MM-os srácoknak kb fogalmuk sincs mit árulnak.Néztem én is a 6122 est,mert 58".De minél jobban beleástam magam a témába,inkább a felsőbb kategóriát választottam.Imádom a D6500mat,6év után ne vegyek már szarabbat...Ez most 293 (kupon napok)ezer volt.A 6452-es meg 299.Érdekes ami jó vételnek számított azt mindet(6-oldalon keresztül)belerakták az "akciós"katalógusba.Azokra nem ért a 12%-16% kupon.De sztem 64xx-től vegyél.
-
air76
tag
válasz
dave_gahan #113156 üzenetére
Hali!Rábeszéltem magam.Megvettem a 7002est.Még dobozba van,majd talán este összerakom.Am 6ezres szériát akartam,de a 6452-es is három kiló volt a MM-ban.
-
air76
tag
válasz
hardverlog #113143 üzenetére
Én használtan még csak egy xbox360 slimet vettem.De azt is csak azért mert a régi fat behalt,az új szériát meg nem lehetett flesselni.De azt nem bántam meg..A mostani D6500-ám 2011 dec.óta megvan..ő meg megy a gyerekszobába.
-
air76
tag
MEDIA MARKT
20% kedvezmény
Web: http://www.mediamarkt.hu, https://www.facebook.com/MediaMarktMagyarorszag
20% kedvezmény az áruházakban megjelölt Samsung televíziók árából! Kizárólag 2017. november 8–12-ig, valamennyi MediaMarkt áruházban érvényes, webáruházi vásárlás esetén nem elérhető. -
air76
tag
válasz
noblem1983 #113122 üzenetére
Na most kiváncsi leszek,mert holnaptól Joy napok.Ha összejönne akkor a Mediából beruháznék egy 6452-re...
-
air76
tag
Hali!
SAMSUNG UE 58 MU6122 4K UHD Smart LED televízió VAGY Samsung UE55MU6402 ?
A picit gyengébb paneles,de nagyobb(58")6122,vagy a kissebb de picit jobb 6402?MELYIKET?
Am ez az 58" honnan jött?Eddíg nem volt ez a méret!Árban kb ugyan az.De erről az új tipusról szinte semmi infót nem találtam.Csak Kelet Európai webárúházakban.2-2,5m ről néznénk.
Am egy D6500-át váltana,félek is tőle hogy nem lesz meg az a képminőség. -
air76
tag
Sziasztok!
Tegnap láttam a MM katalógus elején ezt:Samsung UE58MU6122!?
Nem tudtam hogy a samu gyárt 58'panelt?Ahogy néztem a netet,ez is hasonló mint a 6000-es széria.Inkább csak Kelet-Európában forgalmazzák.Az ára nem rosz,ha valaki vett ilyet,vagy látta élőben pls írja már meg a véleményét! -
air76
tag
Hali mindenki!
D6500 tv-m van Digi kábel tv előfizu.A probléma,hogy az elektonikus műsorújság dátumban és időben is el van csúszva!Még a 1018-as firmware van fent nem frissítettem kb egy éve.Ha valaki tud megoldást a problémára jelezze már THX! -
air76
tag
kischico!
MI VAN MÁR A TV-VEL???
-
air76
tag
válasz
zoltenwoodoo #25953 üzenetére
Semmi baj nincs vele.X360-nal játszok(játékmód be)D6500-án.Elég sok gamét nyomok,de sehol nem tapasztaltam "csúszást".
-
air76
tag
Aki új tv vásárlása előtt ál,ajánlom NE vegyen semmit.Mert az egyik ezért szar,a másik meg azért.A samsungot meg egyenesen nem ajánlom,mert sok van a szervízbe,meg felhős,meg nem sony....stb
-
air76
tag
Kiváncsi leszek a D6500 VS ES6500 tesztre!Mennyivel lesz jobb a full hd 3D-vel,meg a micro dimming-el az új széria.
2011-es tulajoknak nem frissül a smart hub,nem kapunk family story,fitness,kids-et? -
air76
tag
Samsung Smart TV kínálat 2012 - minden, amit egy Smart TV-ről tudni érdemes
-
air76
tag
Nem!Az LG-n,valami bemutató 3d-s demó ment,egy vadász repülő jött ki a képből.Asszem 55" volt a kép mérete.De enyhe szem zsibbadást azért éreztem a passzív szemüvegnél.Itthon samu D6500-van,40"-os.Vagy a tv belső média player-éről nezem,vagy az asus oplay-ról a leszedett mkv-kat.De nincs meg az a 3d hatás,pl múltkor a TINTIN-nél is kb vagy három jelenet volt amire azt mondtam,nem rossz.Volt egy samsungos bemutató lemez,az amin a Szörnyek az űrlények ellen-ből volt az a teniszütős,labda patogtatós jelenet.Na az teljesen rendbe volt,kijött a labda az arcomba.De az eladó gyerek is azt mondta hogy többen az aktívra esküsznek.Lehet ha LG-t vettem volna most az aktív jönne be jobban....
-
air76
tag
Én is el akartam adni a kamerám,de16-18ért inkább megtartom.Jól néz ki a tv tatején.
A vaterás tv csaló!!! -
air76
tag
Na ma jött meg a MÁSODIK prémium kártyám.Nagyon képbe lehetnek a samunál!Na most van két kártyám,de minek....Inkább küldték volna a szemcsiket,mert anno ezt írták"A 3D-s tv készülékekre a Samsung 4 db 3d-s szemüveget ajándékoz. A hiányzó 3D-s szemüvegek pótlását regisztráltuk a rendszerünkbe.
Megértését és türelmét előre is köszönjük."
Valakinek postáztak már szemüveget?
-
air76
tag
"A bedöglésről meg annyit,hogy a D széria egy időzített bomba.Hiába szép,de nem kiforrot."
Hát ez fasza,azt hittem minél újabb a tipus,tovább csiszolnak, javítanak rajta.És erre tessék.
Ennyire szar a helyzet?Vághatjuk a centit? -
air76
tag
válasz
attamero81 #24855 üzenetére
attamero81!És a többi márkánál is ez a jelenség amit írtál,gondolok itt az lg,sony-ra?Neked mik a tapasztalataid,jók a samsung "D"szériás tv-i?Nekem és itt sok más emberkének is D65xx tipusa van,lehet ezt még tuningolni?Egyáltalán kell-e tuningolni?
-
air76
tag
válasz
Sancza #24659 üzenetére
Ugyan ez a problémám nekem is.Mindíg csúszott a hang.(oplay hdp-r1)Másik firmwarét tettem fel rá a (HD2 1.12.06 rev 5.1) most jó a hang,de 1080-as cuccoknál véletlenszerűen néha meg-meg áll egy pillanatra.Am oplay optikaival megy az erősítőbe(pioneerVSX520),meg hdmi-vel van a tv-kötve.A gyári firmwarével nézhetetlen volt annyira késett a hang,most jó csak most néha fagyogat.A végén veszek egy oplay mini plus-t.
-
air76
tag
MM
UE32EH5000 led lcd 129999Ft 2012-es modell!
PS43E490 3D plazma 189999Ft 2012-es modell! -
air76
tag
válasz
nightshadow #24217 üzenetére
Az 2012-es 6000-es " UN60EH6000F" ennyire gyenge lett???Vagy csak én néztem szarul?Nem értem!!!
-
air76
tag
CORA
UE32D5000 109990
UE40D5000 154990
UE46D5000 234990
UE32D6500 166990
UE40D5500 179990
UE46D6000 264990+Wifi adapter,2év jótállás -
air76
tag
Most néztem a retek klubbon a fókuszt,valami Geréb Ágnes-es sztori volt,teli képhibákkal.Azt hittem először a tv-megadta magát aztán a másik szobába is benyomtam a tv-t, és az is tele volt képhibával
Na ennyit a digitális átállásról...
-
air76
tag
válasz
nightshadow #23929 üzenetére
Azt hittem,hogy jobban ellszálnak az árakkal.Bár,mire kis hazánkba beér,jóval drágábbak lesznek.Most már csak a tesztekre leszek kíváncsi.
-
air76
tag
Csak annyi,hogy akinek NEM samsung az androidos telója,és kellene rá az allshare progi.Annak ajánlom az "iMediaShare Lite"hogy töltse le a marketről!
Sorry!Lehet hogy ez csak nekem újj!
-
air76
tag
válasz
Viper26 #23840 üzenetére
A netdepo.hu az egy nagyon korrekt webáruház.Én is tőlük vettem az erősítőmet.Nem akartam(bírtam) sokat rákölteni,de 120 000Ft-ból azért egy alap rendszert össze lehet hozni.
Pl:erősítő: Pioneer VSX-520 55000Ft hangfalszett:TAGA Harmony TAV-306 59000.(ezek a leg alapabb kategória,nekem ilyen az erölködő,de sajnos csak két kef koda hangfalpár csatlakozik hozzá)
Persze kell egy játékos, multimédia lejátszó vagy bluray,meg átkötők,hangfalkábelek,stb...hát így jobban belegondolva kell az a két kiló. -
air76
tag
forrás:http://m.technet.hu/cikk/399110
Már hall és lát is a TV
Az egyik alappillér, a Smart Interaction három részből tevődik össze. A Voice Control könnyen kikövetkeztethető módon hangvezérlést jelent, vagyis az új Samsung televíziók esetében már nem feltétlenül kell kezünkbe venni a távirányítót ahhoz, hogy hangerőt állítsunk, csatornát váltsunk, vagy elindítsunk egy alkalmazást. A Motion Control leginkább a Microsoft-féle Kinecthez hasonlatos mozgásérzékelést takar: a TV felső szekciójába integrált mikrofonos kamera a rendezvényen tartott demók során tisztességgel helytállt. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a Face Recognition: a fejlett arcfelismerő technológia révén a készülék képes megkülönböztetni egymástól a családtagokat, így például más alkalmazások fogadják az apukát, az anyukát és a gyerekeket. Kapunk továbbá egy újgenerációs, immár touchpaddel is felvértezett távirányítót, vagyis a smart TV-ket végre már smart módon lehet kezelni is (és ehhez már nem feltétlenül kell egy okostelefon). Némi üröm az örömben, hogy a hangfelismerés nem tud magyarul, de például érdekes módon csehül igen.Még a smart TV-k is tovább okosíthatók
Ami a képminőséget illeti, nos a LED háttérvilágítású LCD televíziók megkapták a Micro Dimming Ultimate nevezetű technológiát, vagyis ismét sikerült egy kicsit előrébb jutni. A csúcskategóriás TV-kben immár dupla magos processzor dohog, azonban ez még csak a kezdet. Ahogy egy PC-t viszonylag könnyen modernizálhatunk például egy új processzor, vagy grafikuskártya beszerzésével, úgy hamarosan a televíziókat is folyamatosan jó kondícióban lehet majd tartani. Mindez az Evolution Kit nevezetű kis okosság révén oldható meg: a TV hátsó részén csatlakoztatni kell egy modult, mely által egy előző évi modell tudása lényegében felhozható az adott év tudásszintjére. A 2012-es TV-k már fel vannak készítve az Evolution Kit fogadására - az első modulok jövőre érkeznek és például kétmagosból négymagossá varázsolják majd az "egy év alatt már elavult" televíziókat. Ezt is megértük, no! Ki volt állítva továbbá a vállalat első Super OLED televíziója: az egyelőre még típusjelzés nélküli prototípus 55 colos képátlón elképesztő képminőséget virít. -
air76
tag
válasz
tibike8 #23380 üzenetére
Jól rátapintottál a lényegre tibike8 !A 2012-es 6-os szériától asszem beépített kamerák lesznek az új tv-kben.Igen jön az angry birds,meg a sok újj app és lehet hogy a kapott skype kamera is kihasznál egy-két lehetőséget.(mozgás érzékelés....stb)Én ebbe bízok!Bár lehet hogy nem így lesz,akkor marad egy mezei skype kamera a tv tetején.
-
air76
tag
válasz
nagyandras #23342 üzenetére
Na,feltettem!Egész jól mutat a tv tetején,bár erős mágnes fogja a hátlaphoz ami nekem nem szimpi.A kamera képe tűrhető,van némi késés a reakcióidejében, 3x-os nagyítást enged.Amúgy jól használható,rendbe van.El akartam én is adni,de túl későn kaptam meg, aki akart venni az már megvette akkor.10-15ezerért meg inkább megtartom,hátha lesz valami firmware frissítés, minek következtében ki lehet majd használni a kamera tulajdonságait.
-
air76
tag
Ja-Ja!
"Tisztelt SmartHub Felhasználó,a szolgáltatás az alábbi időszakban műszaki karbantartás miatt nem lesz elérhető:02/08/2012 23:00-02/09/2012 01:00......"
Na majd meglátjuk -
air76
tag
MediaMarkt katalógus:40D6500 219999,40D5500 179999,32D5000 99999Ft
-
air76
tag
Szerintem minden 2011-es "D"szériás modell Szlovák gyártmányú.Az én 6500-ám is,de látok enyhe felhősödést(bevilágítás) a négy saroknál,de csak full sötétben fekete háttérnél.Hát ez legyen a legnagyobb baja,de én betudom a led betegségének.Kiváncsi lennék egy 2011-es Sony-n,Sharp-on,LG-n látnék-e ilyet?100%-os panel sztem nincs is.(ebben a kategóriában)
-
air76
tag
Na megjött nekem is a prémium kártyám.November 5.-én vásároltam "40"D6500
-
air76
tag
válasz
GLOCK34 #22888 üzenetére
2010 Samsung 3D TV Demonstration 3D Blu-Ray Disc
Ja-ja! Ebben vannak összevágva elég jó részek,amik tényleg "kijönnek" a képből.
Lehet hogy idén kellett volna 6xxx-szériát venni,azt hallottam hogy az idei modellek tudni fogják a full hd 3d-t.(mondjuk azok év végére lennének jó áron,aztán jönne valami más ficsőr és várhatnánk megint.)Persze ha teli lennénk, nem lenne ilyen gond.. -
air76
tag
Na elkezdtem nézni a Sammy nagy kalandjait, 3d 13Gb-os mkv fájl.Az oplay szaggatta, a tv média lejátszója meg gond nélkül tökéletesen játszotta
-
air76
tag
válasz
Jose26 #22868 üzenetére
Ha még nem láttál 3d-s mozit,tv-t akkor meg fogsz lepődni!Azt mondod ez fasza!De egy mozis avatar után, a tv elég gyenge.Persze tv-tv között is van különbség.Azt mondják az LG passzív megoldása ütősebb 3d-t eredményez.Meg a samunak a 7000-es szériája már valóban full hd 3d,ami megint csak jobb mint pl a 6xxx-es szériákban lévő 3d.
Ha van lehetőséged teszteld le.
Nekem 4 éves a lányom,de komplett filmeket nem nézetek "még"vele,3d-ben mert azt mondják a szakértők,hogy12éves korig nem ajánlott.Persze kisebb, látványosabb jeleneteket azért megmutatok neki. -
air76
tag
válasz
martinskij #22763 üzenetére
A Motion Plus-t vedd Tisztára!Nálam még a Led mozgásjavítás is be van kapcsolva.Próbáld ki
-
air76
tag
Hali!A samsung oldalán nem találok firmware frissítési menüpontot.Néztem több tv-nél is,de sztem levették.A terméktámogatás alatt volt, a förmwer frissítés,de eltünt?!
Most akkor manuálisan(pendrive-n)nem lehet frissíteni?d6500 -
air76
tag
válasz
zolynet #22578 üzenetére
Hali!Szerintem nem érdemes.Mert annyival nem lesz olcsóbb,maximum eltűnnek a boltok polcairól a D5000,5500-es szériák.Ezek is úgy járnak mint a 65xx modellek.
Asszem tavaly április,május körül jöttek be a "D" sorozat,és novemberre lett "jó"ára.Valahogy így lesz az "E" sorozattal is,bár ez annyi mindentől függ... -
air76
tag
Én meg úgy voltam vele,ha lecserélem a jó "öreg"sony 72-es 100Hz-s tv-m,akkor az utódja is minimum addíg bírja mint ő.Műszaki cikkeket mindíg úgy vásároltam,hogy nem egy két évre hanem hosszútávra.És ha hosszabb ideig akarod használni,(tehát nem akarod sűrűn lecserélni)az álltalába több lébe is kerül.(pl:számítógép)A tv választásom is úgy volt,hogy"tudjon mindent" amit a mai kor megkövetel, és azért maradjunk a realitás talaján árba is.(200 ezer)Így esett a választásom a 40D6500-asra.Én sony-t akartam volna,de szolgáltatásokban,designben a samu jobb volt.Az LG-nek igaz hogy jobb a 3D-je,de ezzel a márkával nem vagyok kibékülve.Összeségében nem bántam meg,a full 3D-t azt sajnálom, de a 4db szemüveg és a skype kamera,ja meg az 5év gari valamennyire kárpótol.
-
air76
tag
válasz
nightshadow #22539 üzenetére
THX!Mindíg tanul az ember
-
air76
tag
Ez a Hz-s dolog,szerintem a "régi"hagyományos képcsöves tv-knél még nagyon szempont volt.Mert tényleg folyamatosabb szemkímélőbb volt a 100Hz-s.De a mostani lcd,led tv-knél sztem már annyira nem látványos.
"A Samsung 100 Hz-es technológiájának elnevezése kissé csalóka, főleg akkor, ha a teljes termékpalettát nézzük, mert a Clear Motion Rate 100, 200, 400 és 800 Hz-es változatai eltérő megoldásokat használnak az elmosódás csökkentésére. 200 Hz feletti értéknél az elektronika köztes képkockák kiszámolására (is) képes, a D5500-as tévék azonban csak a 100 Hz-es verziót támogatják, ami valójában csak a scanning backlight alkalmazását jelenti a normál 50 Hz-es képfrissítési frekvencia mellett. Azaz a képkockák száma úgy kétszereződik meg, hogy az elektronika a LED-ek gyors ki és bekapcsolgatásával minden meglévő két képkocka közé egy feketét illeszt be.Mit jelent ez a gyakorlatban? Kisebb utánhúzást és jobb mozgókép felbontást; a méréseink szerint ez utóbbi adat 850 sor körül van, ami egy LCD-től egyáltalán nem rossz. És különösebb mellékhatások nélkül. Az viszont jól látszik, hogy a Samsung itt sem a tökéletességre törekedett, mert a LED-mozgásjavítás bekapcsolásával a fényerő kb. felére csökken, amit manuálisan kell kompenzálni.
Tehát ez az 50Hz már nem az, mint régen a crt tv-k esetén.
geeks -
air76
tag
Tisztelt fórumtársak!Ez az egy oldal amit nap mint nap követek.De már itt is előjött az egymás fikázása.Miért?Az hogy neki az a best tv,nekem meg a másik...miért baj?Ö legalább reagál a többiek kérdéseire.
sandró60 én veled vagyok! -
air76
tag
Hali valaki használja a skype kamerát,vélemény?Csak azért, mert elég erős másnes tapasztja a készülékhez.Félek idővel nem tesz jót a panelnek,bár gondolom a mérnökök azért jól kitalálták hogy ne legyen baja a tv-nek.De én még a crt-s berögződésemből kiíndulva nem szeretnék mágnest a tv képernyő mögé.Amúgy nagyon jól néz ki,igazi minimalista design.Eladni meg nem lehet,a vaterán már 18ért is van,akkor inkább megtartom.Remélem a jövőbe lesz valami firmware frissités amivel több célú lehetne a felhasználás.
-
air76
tag
válasz
PindurAnna #22159 üzenetére
Azért,mert:Jött a telefon hogy mehetek érte,örültem hogy a srác félre rakta a készülékem,a franc se tudta mennyi jár hozzá.Az áruházba meg volt olyan káosz,karácsonyi láz hogy örültem hogy kaptam (a kiszemelt példányt40D6500). A szórólapokon volt hogy írták hozzá,volt hogy nem.A samu honlapon nem írták tartozékként csak a nagyobb modellekhez(D7000).Volt kettő a dobozba,örültem mint majom a ....nak.Rohantam haza beüzemelni!Aztán nem hagyott nyugodni és írtan a samsungnak.Ők mondták hogy a 3d tv-khez 4db jár.
-
air76
tag
válasz
GLOCK34 #22154 üzenetére
Nyugodtan lehet reklamálni!A samsung 3d led tv-ihez,4db szemüveg jár!Hivatkozzatok a samsungra!Az eladó gyerekek, meg a rajtuk maradtakat dobálják fel a vaterára
GLOCK34 én nov 5-én vettem,és kaptam utána szemcsit!A MM teljesen korrekten kezelte a dolgot,egy rossz szavam nem lehet a Media Marktra
"22153" 37"-os samsungot ne vegyél!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest