Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
16gaborm
üzenetére
állítsd be a motion plust 9-2-re vagy 10-2-re és a digitális zajszűrést meg maxra. Nekem így tökéletes a kép. A digitális szűrés nélkül meg olyan volt, mikor a moziban érzed a villódzást a mozgásnál.
3 hét alatt már végre szeretem a TV-t, és élmény rajta a 720p és a Full HD filmeket nézni.
Good Bye Divx! -
16gaborm
csendes tag
Teljesen megvagyok elégedve a készülékkel,csak egy dolog bántja a szememet mikor külső HDD-ről nézek egy HD videót,akkor észreveszek minimális akadozást,nem folyamatosan de kicsit zavaró!!
Ez orvosolva lesz vagy orvosolható frissítéssel?
Vagy az átviteli sebesség miatt van ez a gondom?
Vagy egyáltalán nem képes a TV folyamatosan lejátszani külső HDD-ről HD vagy FULL HD videót?UE32D6100-asra valaki már fabrikált böngészőt?
Mennyire érdemes ROOT-olni a készüléket?
(Szeretném a maximumot kihozni belőle!) -
Tony21
tag
Sziasztok!
UE40D6000 4db szemüveggel 149990Ft-ért mennyire jó vétel?
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Van nekem egy LE 37 B650. Szomorúan tapasztalom, hogy bár az internetnél van Index , meg Facebook elérés, de egy csomó minden nincs. [link] Itt azért még van egy két jó dolog, de ezeket nem lehet elérni.
Ezek csak smart tv -n érhetőek el? És ha igen akkor mi a külömbség a Smart tv k és a korábbi Internet@TV képes tv-k között.
-
smobika
tag
Sziasztok ! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy mit kéne át állítani a service menüben hogy a UE40D6000 -es készülékem tudja a PVR-funkciót !!!
-
Rebell
senior tag
Szevasztok,
1 kérdés, most analog kábelen nézem a TV műsorokat (ue40D6100) és van 1 olyan lehetőség a csatorna kiválasztásnál hogy LÉGI.???
kérdem én, mi változik akkor ha Légi kábelre váltok? az olyan mintha digitális kábel jelet fogadnék? A csatornakiosztás megmaradt, minden eltárolt csatorna ugyanott jön be.1szerüen nem udom, hogy van e különbség.

-
Haji_85
csendes tag
Sziasztok!
Így karácsony közeledtével tv vásárláson töröm a fejemet, viszont nem vagyon túl otthon a témában, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Ezt a 2 tv-t nézegettem:
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Samsung_UE32D5000_LED_Televizio_3ev_garancia_regisztralni_kell-p145057.html
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Samsung_UE32D5500_SMART_LED_Televizio_5ev_garancia_regisztralni_kell-p145056.htmlEgyik kérdésem, hogy megéri-e a + 10e-t az 5500?
Másik meg, hogy ár érték arányban ezek mennyire jók, és ha esetleg nem annyira, akkor tudnátok javasolni valamilyen más tv-t hasonló árkategóriában.Előre is köszi.
-
-
asdasdasd
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Valamiért nem jó.
Lokális file-t próbálom telepíteni.
Szépen felolvassa, a végén gondolkodik kicsit, majd kiírja:
Letöltött App-k száma (szám nincs)
KészHa utána kilépek, kikapcs-bekapcs, ne jelenik meg a SamyGo. Viszont a korábban telepített nYouTubeHd-t leszedte.
Ötlet?
Jó ez a file D6500-höz?
Innen vettem:
sourceforge samygo
Home / D Series / For ARM CPUs / Content Library Applications -
asdasdasd
tag
Samygo-t szeretnék feltenni D6500-ra.
A http://46.4.199.222/widgetlist.xml átrak ide: http://80.109.59.7/widgetlist.xml
Amiben ez van:
<rsp stat="ok">
<list>
<widget id="SamyGO">
<title lang="en">SamyGO Extensions</title>
<category>UCC</category>
<author>SamyGO Networks</author>
<vendor>SamyGO</vendor>
<compression size="30492205" type="zip"/>
<description lang="en">Public Release of SamyGO Extensions Pack and Game Loader</description>
<download>http://infolink.zsolttech.com/errors/errorpage.php?force=300</download>
</widget>
</list>
</rsp>A download sor nem igazán tetszik. Vagy jó az?
Gondolom ezt kellene leszednem:
SamyGO-All-Extensions-v0.03.6-r15-for-T-GAS6DEUC-20110917145351.zip
Csak nem tudom mit kell a compression size értéknek megadni, ha lokális web szerverről akarom telepíteni.Mi a helyes módszer?
-
mrzed
senior tag
válasz
pisteeke
üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott az allshare problémáddal kapcsolatban:
Lehet, hogy nem a "tied" a mappa, amit meg akarnál osztani, nem teljes körű a jogosultságod felette. Hogy mire is gondolok? Előfordulhat, hogy win újratelepítésnél nem kerülnek vissza a jogok az új felhasználóhoz. Én is jártam már úgy, hogy a régóta használt mappát az új rendszerre telepített torrentkliens nem tudta írni, rendesen használni. Próbáld meg az allshare-t egy újonnan nyitott mappával, néhány filmet belemásolva. Amennyiben ez lenne a gond, a régi mappa tartalmát átmozgatod az újba, majd törlöd, és az újat a régi nevére átnevezed.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Ugye?
Ezért szeretem ezeket az olcsó és egyszerű dolgokat.
Nem mindig a drága a jó. -
KorLaci
tag
D7000-re próbálta már valaki feltelepíteni a SamyGo-t ?
Nekem a SamyGo widget megjelenik, de amikor elkezdi a telepítést, és mindenféle dolgokat kiír, ott befagy az egész.
Mit szúrok el ? -
VW
aktív tag
A Samsung UE40D5003 valódi 100Hz? köszi
-
Tutu7030
veterán
válasz
Carlos73
üzenetére
Smart-ban sárga gomb, kiválasztod a törölni kívánt alkalmazást, alul kiválasztod a törlés menüpontot, a többire meg már rájössz.

Az usb samygo meg azért jelent meg, mert futtattad a samygo alkalmazást(abban meg van smb és nfs kliens is, ami létrehozza a virtuális usb meghajtót( helyes beállítás esetén ott jelennének meg a samba/nfs megosztásod, amit pc-n vagy más egyéb eszközöről állítottál be megosztásra)). -
Petyás
tag
Egy LG LV375s Samsung D5700 ellenében?
-
Carlos73
csendes tag
Az alábbiakra szeretném, ha valaki egyértelmű és érthető választ adna.
A napokban feltelepítettem a SamyGo-t a 6500-as készülékemre. Ezzel 17 widget került fel a TV-re, de nem mindegyik nyerte el a tetszésemet. Hogyan tudom azokat eltávolítani amelyekre nincs szükségem, illetve ha úgy döntenék, hogyan tudom eltávolítani a teljes SamyGo-t? A TV Source menüpontjában található egy USB SamyGo forrás, amibe ha belépek csak egy üres könyvtárat találok, ez mire jó?
A válaszokat előre is köszönöm! -
justaview
senior tag
Erre valaki?
-
james008bond
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Hát ez az! De én pl azért se nézek tv filmet ( egyrészt a pocsék minőség, tartalom miatt, meg már láttam ... ) mert ott vannak a reklámok, hírek, időjárás, stb. Tönkrevágják a FILM élményét! Ha meg elem lemerül ( és gondoskodtam új elemről vagy van másik szemüvegem
), akkor kb 1 perc és folytathatom, nem kell órákat várnom, míg az akku feltöltődik. -
pisteeke
tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Már meg lett válaszolva a kérdésed!

Jah... hogy ezt már mások is mondták...
sorry 
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kolosszus87
üzenetére
Télleg ennyire szar? Ismerősöm is ezt nézték ki, de ha ótvar, akkor azért nem ajánlom neki. Mit ajánlotok, ami még annyira nem drága, de nem ótvar?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
azt akkor mi van?
ez nem a mozi hogy nem tudod megállítani.
tól van ez misztifikálva... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
dwelablack
üzenetére
DigiTV-hez kell a FullHD, sokkal szebb a képe, mint a HD Readynek. Most cseréltem utóbbit, az előbbire és hát ég és föld a képminőség.
-
sandró60
addikt
válasz
dwelablack
üzenetére
Én a saját tapasztalatomat irom.Amikor megvettem a D5500-as tv-és elkezdtem nézni a DGI-hd sport adását Hát ámultam-az analóg adás után eszméletlen részleteséggel láttam még talán a fűszálakat is. A focista lábán ha nemvolt leborotválva még a szőrt is megtudtam volna számolni.Ahogy mondod járod az áruházakat csodálkozom,hogy a HD-adásoknál ha egyáltalán ment ilyen a kiállitott tévéken nem vettél észre semmit?Ha teheted akkor vegyél ilyen tv-t

-
zs2994
tag
válasz
dwelablack
üzenetére
kell egy C -s box hozzá ! nekem is igy van az egyik szobában régi ready lcd
és "gyönyörű" képe lesz a hd adásoknak... -
Ed Parker
nagyúr
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
van egy téma, amit nem tudok kideríteni egyik áruházban sem így hátha Ti tudtok benne segíteni. Szükségem volna egy TV-re, csak így. Tehát nem kell USB, Smart funkció, Fullhd, semmi. Szimplán csak annyit szeretnék elérni, hogy szép képe legyen ha digitális adás van rádugva. (DigiTV)
Hiába vagyok már rutinos, és egy teszt pendrive-al járkálok az áruházakba, sajnos ezek a tv-k nagyobb része nem játszanak USB-ről filmeket
Mit csinál egy HD ready tv mondjuk egy DIGI Sportos FullHD közvetítéssel? Hogyan jeleníti meg? Eltorzítja? (bocs, tényleg nem tudom elképzelni, és még látni se láttam ilyet)
Tudom egzakt a kérdés, de mégis: Tudnak ezek az alap lcd tv-k szép képet varázsolni? Van esetleg valami ajánlatotok?
Köszi,
Üdv,
Gy. -
sandró60
addikt
válasz
keke69
üzenetére
Nagyon készséges vagy,hogy a kollégának egy rámutató linken adtad meg ,hogy már segitett valaki,de szerintem igy meg nagyon kényelmesé teszi a kérdezőt hacsak 1-hozzászólást elolvasott volna akkor nem irta azt"Valaki".Igy kényelmesedünk el a visszaolvasásban ha már 1-azaz egy darabot se olvasunk el.Tisztelet a kivételnek

-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE46D6500-as TV-t. Ehhez ugyebár aktív szemüveg jár, melyben elől van egy 3V-os litium-mangán-dioxid elem (CR2025). A leírás szerint 150 órát bír. Tehát jobb esetben két filmet meg lehet vele nézni.
Arról nem ír a használati, hogy ez az elem tölthető-e? Abból gondolom, hogy tölthető, mivel litium elem.
Töltőt honnan lehetne hozzá szerezni? Nem a 20 valahányezres Samsung töltőre gondolok itt, amire csak ráteszem a szemüveget és tölti, bár nem lenne rossz.
-
sandró60
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szerintem sehol.Pont az a baj Samsungéknál meg talán a többi gyártónál nem adna ki ismertetőt az uj firmware-tartalmáról.Igy marad a kisérlet,hogy jó vagy nem.Én úgy vagyok vele nemrakom fel addig amig valami visszajelzés nincs a kedves fórumtársaktól a működése felől. Ha jól működik valami akkor hagyom a frissitést máskorra

-
Daniel Alves
őstag
sziasztok.
Hol tudnék annak az infónak utánanézni hogy a D5000PW jelenlegi firmvare verziója 1006 és amit a samsung oldaláról töltöttem le 1026 milyen különbségek vannak?

-
mrzed
senior tag
válasz
pisteeke
üzenetére
Nekem a win7 így van beállítva, az allshare is már ezzel a hálózati beállításokkal települt:
Speciális megosztási beállítások:
Hálózati felderítés bekapcsolva.
Fájl- és nyomtatómegosztás bekapcsolva.
Nyilvános mappa megosztása bekapcsolva.
Médiaadatfolyam-továbbítás: tv-re bekapcsolva.
Fájlmegosztási kapcsolatok: 40 vagy 56 bites.
Megosztás jelszavas védelemmel kikapcsolva.
Otthoni csoport kapcsolatai: windows kezelheti.Hátha segít valamit.
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok
Ez a 32d5000 tv megjeleníti a 800x480-as jelet HDMI-ről?
-
KorLaci
tag
Megjelent új Förmver

Tud róla valaki valamit ? -
justaview
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Egy ismerősöm 40"-os TV-t venne max. 200ezerig. Én pár éve vettem egy 40B650-et, akkor az volt a best buy, és akkor még rendesen benne voltam a paraméterek ismeretében, + a leggyakoribb hibákban.Ma mit javasolnátok ebben az árkategóriában, amennyiben a képminőség a fontos és nem a beépített extra funkciók (médialejátszó, internet, stb.) ?
Ebben az árkategóriában ki lehet fogni S-PVA paneles TV-t, vagy felesleges erre játszani, nem fog összejönni.
Előre is köszönöm.
-
pisteeke
tag
Pontosan az a probléma! Az allsharet le töröltem már párszor, sőt különböző verziókat találtam, mindet ki próbáltam! Ráadásul a lányon Laptopján is kipróbáltam, és ott is ugyan ezt produkálja. Bár igaz, hogy ott is win7 van fent, de hát egy teljesen másik gép! Emiatt nem szeretném a gépet újra telepíteni. Igen, a virtuális gép talán megoldás lehetne, de az kicsit körülményes volna ... :S
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Szerintetek mi tőrténik akkor ha a 6100SW-t a szervízmenü megnyitásával átíom 6500SW-re?Lesz a TV-n teljeskörű internet böngésző és skype mint a gyári 6500SW modelleken?
-
csaby69
csendes tag
Sziasztok! Most vettem 1 samsung 32D5000-t még csak ismerkedem vele.A hátlapon levő modulfogadó nyílásba külön kell megvenni a conax modult vagy elég ha csak veszek 1 mindígtv kártyát?
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Samsung UE46D7000 típusú tv-m van.
Az lenne vele a probléma hogy gépen megosztunk pár full hd 3d-s filmet.
Először csak 1-et osztottunk meg és azt látta is.Később többet megosztottunk olyan 3-4 db filmet és abból csak 1db ot lát a többit nem látja.
Ez mitől lehet vagy mit lehet vele csinálni hogy lássa a többit is? -
Djfles
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, a következő porbléma megoldásához: Adott egy Samsung LE32S81BX LCD tv, monitorral együtt van használva, kiterjesztve. Csatlakozás DVI-HDMI csatlakozóval megy, 9600 GT hajtja. Sokáig nem működött 1360-as felbontásban (Nem támogatott üzemmód), majd rájöttem, hogy Nvidia Control Panelen, felbontásnál a HDMI - HDTV legördülő listából az Audiót le kell tiltani. Így megy is, de restart után szintén nem támogatott üzemmóddal fegyeget. Ilyenkor újra engedéjezni kell az Audiot, majd letiltani. Találkozott már valaki hasonló problémával? Sikerült valahogy megoldani?
-
Csaby15
csendes tag
Szaisztok.
D5500-on nem lehet youtoube-on HD videokat nézni?????????

-
InfiniteReality
őstag
válasz
Krisz79
üzenetére
Ha a TV-nek van HDMI bemenete, akkor DVI-HDMI átalakítót kell használni és HDMI kábellel összekötni (van direkt DVI-HDMI kábel is). Ugyan így valószinüleg nem megy át majd a hang a TV-re (ha nincs a videokártyán / laptopon HDMI, valószinüleg nem is tudja a kártya - 1-2 régebbi ATI kártya kivétel csak ez alól, de ott meg muszáj a kártyához adott átalakítót használni ehhez). Ilyen átlakításnál (Samsung TV-knél legalábbis) a HDMI1 bemenetet kell használni, ott nem feltétlenül vár hangot is a kép mellé.
-
mrzed
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
SamyGo-nak van ilyen projektje...
http://developbyte.com/samygo-auto/
Egyelőre D65xx-en nem tudtam működésre bírni...
Úgy olvasom, hogy a C szériával működik. -
leslieke
Jómunkásember
Az internet böngészőbe a címeket csak a távirányítóról vagy a mobilos remote szoftverrel lehet bevinni?
Billentyűzet nem létezik? Kényelmesebb és gyorsabb lenne. -
Krisz79
őstag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Azt hiszem van rajta.
Hazaértem megnézem.
Azzal össze lehet hozni?- Különben Én nem kaptam wifi kulcsot a tv-m-hez.
Azt csak hivatalos megvásárlással lehet beszerezni?
Addig meg csak kábelen tudok netet vinni a tv-re?
Köszönöm a választ!
K. -
sonye
senior tag
válasz
Zsolt70
üzenetére
Nekem az SD adások is nézhetőek, csak ne közelről, de egyébként csak SD tartalom nézésére nem érdemes LCD TV-t venni.
Én direkt HD filmekhez vettem, mert a többi miatt nem éri meg. jobb Tv adáshot több pénz kell, mert más csomagra kell váltani stb.... A döntés a tiéd, meg hát attól is függ, hogy mit ad a szolgáltatód!
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Zsolt70
üzenetére
Így van. Bár az otthoni körülményeket nem tudod letesztelni, de azért érdemes nézelődni vásárlás elött. Egy LCD-nek eleve más a képe, mások a színek, mint egy CRT-nél, mindenképpen meg kell szokni.
Ha viszont a szolgáltató jó minőségben küldi az SD adásokat (digitálisan), szerintem jobb azt LCD-n nézni, mint az analógot CRT-n.
Tűéles képet persze egy SD-től nem szabad várni, ebből a szempontból tényleg értelmetlen fullHD TV-t venni. Mérlegelni kell ezt, és a többi szempontot is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Nem az a baj hogy csinálják, hanem hogy a "rosszabbra" sikeredett tv-t is ugyanannyiért árulják mint legjobb kontraszt értékkel bírót.
Mert ez így egy zsákba macska.Ha viszont már megmérték és senkit nem érdekel, akkor nincs mit mondanom.
Engem nem érint a dolog. -
Zsolt70
csendes tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Köszi szépen a kimerítő választ!

Örülök, hogy ezek szerint mégse kérdeztem akkora hülyeséget, ha két "szakembernek" ennyire különböző véleménye van a dologról...

BBéci szerint: "SD tévéadásokhoz felesleges és értelmetlen full HD LCD tévét venni"
Szerinted pedig: "Megéri lecserélni, nagyon szép képet lehet belőle kihozni, sokkal jobb lesz"
Vagyis ha jól értem ez ízlés kérdése, higgyek a saját szememnek, aztán döntsek.

-
pisteeke
tag
Köszönöm a segítő szándékot, hálás vagyok érte!

Az a helyzet, hogy nem igen tudok másik routert beüzemelni, mert hát ebből nem tart az ember a spájzban elfekvőben párat
Viszont szerintem nem is feltétlenül a routerrel van baj, hisz a kommunikáció a rouiter és a tv között rendben van! Sőt! az allshare is látja a tv-t, csak a mappát nem hajlandó megosztani valamiért....
Semmi nem történik, miután rá nyomok, hogy melyik legyen az a mappa, ami meg legyen osztva! Bezárul az ablak, és ennyi volt.Köszönöm a segítőszándékod, és az együttérzésed!

-
asdasdasd
tag
nYouTubeHD3D -al megnyitok egy videót, aminek tudom, hogy van 720-as felbontása is, de mégis csak SD-nek nyitja meg.
Hogyan tudom HD-ra kapcsolni?
(van olyan video amit megnyit HD-ként...) -
nightshadow
veterán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Arra leszek kiváncsi ha erre sajtó szinten fény derül mikor kezdenek el a vásárlók perelni, hogy ők rosszabbat kaptak a pénzükért.
A panel lotto már évek óta tart, nem csak a Samsung csinálja, s aki csak egy kicsit is utána olvas, annak köztudott dolog, nem titok.
összejönne a 4 különböző panel és ezt egy szaki végigmérné műszerrel, akkor kapnál egy objektív képet arról, hogy van e okod valamiért is szomorkodni.
Amíg csak pletyka szinten megy, nincs adatokkal alátámasztva,ne törödj vele.Ott van a link a #18869-es hozzászólásomban. Nem pletyka szinten megy, és mért adatokkal van alátámasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kérdem én, mi változik akkor ha Légi kábelre váltok? az olyan mintha digitális kábel jelet fogadnék? A csatornakiosztás megmaradt, minden eltárolt csatorna ugyanott jön be.

Mert ha igen, akkor a tv-n tudod tallózni a mappában lévő lejátszható fájlokat, illetve az almappákat és azok tartalmát.

em tudom te mit néztél de én úgy látom,hogy a firmware a ue32d5000 tévén 1005 és az újabb 1025!

A legrosszabb esetben is szerintem 50 filmet megnézhetsz vele, mire cserélni kell.