- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pantomimes
aktív tag
Le szerettem volna írni egy butaságot, amit a GPS forrasztós fix közben követtünk el, nehogy valaki ugyanígy belefusson.
A külső takaróelem levétele után még egy műanyag burkot le kell venni, ami csavarozva és pattintva van. A SIM kártyát kivettem az SD kártyáról viszont elfeledkeztem. Sajnos az összeszerelésnél az SD kárty azon kis része, aminek a a műanyag burok felett kellene lennie, alá került, így beszorítva és elhajlítva az SD kártyát. SD kártya kuka, ráadásul borzasztóan melegedett maga a kártya, az akksi produkált fura dolgokat, szerencsére kivettük és egyelőre úgy tűnik csak az SD kártyát buktam.
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel kezdte el a telefonom, hogy az akksi töltöttség töltés nélkül kúszik fel, úgy emlékeztem a CM recoveryben van olyan opció, hogy wipe battery stats, de nem találom, tudtok segíteni?
Jelenthet ez akksi hibát? Nem olyan rég váltottam CM10.1-re, lehet, hogy csak kell a batterynek egy reset.
-
pantomimes
aktív tag
Szerintem mindenképp szigetelt kábellel kell megoldani, vagy amit a másik kolléga írt, hogy csak kicsit ráerősített, nem kábellel oldotta meg. Ma voltam futni, össze-vissza rajzolta a térképet, szóval nem tudom megérte-e ez a megoldás. Rosszabb ugye nem lehet, hiszen ha elszúrtunk volna valamit akkor nem működne a GPS, nem értem igazából miért nem javult a jel, mondjuk ez az idő nem biztos hogy a legjobb ilyen tesztre
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok!
Ma megcsináltuk a forrasztós GPS fixet. Nem volt egyszerű, nehéz megszabadítani a műanyag burkolattól a telefont, de youtube-on sok videó van erről.
Az alaplapon lévő kis GPS dobozka tetején egy vezető párnácska van, elvileg ezzel érintkezik a műanyag burkolaton az antenna (gondolom). Ez a megoldás az ami a bajt okozhatja. Mi lekapartuk ezt az anyagot és egy szigetelt kábellel kötöttük össze a 2 részt. A legnagyobb gond az, hogy a kábelnek nincs sok hely, sokat kellett próbálgatni, amíg valahova be tudtuk illeszteni, de végül csak összejött.
Ami az eredményt illeti még nem győződtem meg róla, hogy nagy előrelépést értünk el, jobbnak tűnik, de majd tesztelgetem élesben.
-
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok!
CM10.1 20121231, majd 20130103 Nightlyval vannak GPS gondjaim, na nem a szokásos, hamar talált jelet még örültem is, hogy ez még sosem volt ilyen gyors. Futni mentem és gyakorlatilag 10-20 méterenként mért 1 km-t folyamatosan, a 7 km alatt 124-es mért, próbáltam runtasticcal és endomondoval is, mindkettőnél jelentkezik. Az érdekesség az, hogy a térképet szépen rajzolja és mégis rossz adatokat ad. A GPS.COMF fájlt módosítottam hu-ra, majd GPS Testtel töröltem és updateltem az agps-t, próbáltam hu nélkül is, sehogy sem működik.
-
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok! CM10 M2 van fent, alap recoveryvel, minden tökéletesen működött, pár nap alatt azonban az utóbbi időben 2-szer is leállt és csak úgy tudtam elindítani, ha az aksit ki-beraktam. Ami még érdekes, hogy a Maps az aksifogyasztás 50%-át adja, ami nem igazán indokolt
És a futó progik között nincs ott.
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok! A kíváncsiságon tóúl azért váltottam CM10-re 9-ről, mert olvastam, hogy végre a 4.1-es android képes kezelni a google naptárban a színeket (nem mninden zöld). Sajnos a telepítés után meg kellett állapítanom, hogy ez a CM10-ben nincs meg, tit tudtok erről valamit? Lehet, hogy csak beállítás kérdése?
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok
A tegnapi CM10 EXPERIMENTAl bulidben már 'normál' partíció kiosztást használtak, a Cyanogenmod fórumaiban jókat írtak erről a verzióról, a készítő azt írta, hogy a jövőben maradnak ennél a partíció kiosztásnál ha nem merül fel komolyabb probléma.Valaki próbálta már? (Vigyázat! Telepítéskor wipeol a csomag)
-
pantomimes
aktív tag
Nekem a CM9 stable tökéletesen fut, nincs lag, nincs újraindulás, nincs fura lemerülés, a nightlykkal sem volt semmi gond, az RC2-vel sem.
Kérdés: azt írták, hogy a CM9 fejlesztése befejeződött, viszont nightlyból látok a stable óta is naponta verziókat, akkor azok mit tartalmaznak?
-
pantomimes
aktív tag
CM9 RC2-őt használok, bár a régebbi NIGHTLY-ban is találkoztam a jelenséggel. Amikor hív egy olyan személy aki a kontakt listában szerepel, lassan társítja hozzá a számot és egy pár másodpercig csak a számot írja ki híváskor, így olyan mintha ismeretlen hívna.
Találkoztatok már ilyennel? Van erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest