- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23621 üzenetére
-
Bavid
senior tag
válasz
tomisanzero #23618 üzenetére
Próbáld kicserélni a másikéval az aksit, ha úgy jó akkor aksicsere.
-
tomisanzero
tag
válasz
tomisanzero #23610 üzenetére
Nincs egy link, vagy nem tudnád / tudná valaki feltölteni valahová, mert nem él a link xda-n.
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23608 üzenetére
továbbra is a Devil 1.4.1 ICS
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23605 üzenetére
a mostani 10.22?
hát talán azért mert az már erősen JB és nem ICS!
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23423 üzenetére
np
, egyébként ez a 4.3 óta van mert változott a rendszer jogosultság elérés biztonsági okokból: Restrict Setuid from Android Apps
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23421 üzenetére
ahhoz nem kell külön su, aktiválni meg így tudod a root-ot:
beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> állítsd át 'Root access'-t 'Apps and ABD'-ra
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23419 üzenetére
milyen romon vagy?
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23417 üzenetére
root jog kell hozzá, utána már nem lesz gond vele!
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #23076 üzenetére
de, csak simán install zip és utána esetleg wipe cache ill dalvik.
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22913 üzenetére
hát az bizony jó régi
jelenleg az Okt. 10.-i a legfrissebb:
Devil4.3_galaxysmtd_20131010.zip
ugyanez Odin-hoz:
Devil4.3_galaxysmtd_20131010[ODIN]és a legfrissebb Devil Tools:
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22911 üzenetére
Devil, csak jó lenne tudni mikori, de egyszerűbb ha a belinkeled melyiket szedted le.
-
Strauss
senior tag
válasz
tomisanzero #22909 üzenetére
NP.
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22907 üzenetére
és alatta a dátum mi?
-
Strauss
senior tag
válasz
tomisanzero #22905 üzenetére
REndszerbeállítások ---a telefonról -----kernel verziója
-
tomisanzero
tag
válasz
tomisanzero #22899 üzenetére
Annyira jutottam a kérdésemmel kapcsolatban, hogy feltettem a Devil Kernel Configot is próbára. Érdekesség, hogy az app olyan hibaüzenettel, figyelmeztetéssel indul miszerint nem Devil Kernelem van fent és ezért csak demo módban fut. Amit meg nem értek, mert az itt valaki által belinkelt 4.3 Devilt tettem fel a 4.3 Slimemhez.
Hogy tudom leellenőrizni pontosan, hogy melyik kernel van fent jelenleg? -
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22500 üzenetére
akkor nem ártana egy kiadós wipe és újra rakni! ennyire nem kéne problémáznia
(#22497) [lAyCsI]
kezdetben nekem is az volt, de némi utána olvasás és ki fog tisztulniigen, modemet bármikor nyugodtan lehet cserélni, nem kell wipeolni se
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22473 üzenetére
CMC = CyanogenMod Color ; VC = Voodoo Color
ezt leszámítva nincs különbség a kettő között. ha fagyogat a LiveOC állítás után akkor az azt jelenti hogy nem megfelelő a tuning - minden CPU más uh lehet más értére kell húznod. nekem LiveOC 114%-ig stabil a rendszer. kernel csere után nem kell a factory reset (wipe data), de egy wipe cache + dalvik sose tesz rosszat!
(#22472) sniphoe
nem találkoztam vele, de igazából nincs is rá szükség, ha egy régebbi 3 fájlost felteszel + pit + repart és utána ráfrissíted az egyfájlos JW5-öt akkor ugyanott leszel. ha teljesen gyári állapotra szeretnéd visszaállítani a készüléket akkor használd a leírást az összefoglalóban (szép sárga felkiáltójel). -
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22468 üzenetére
akkor használd a Smartassv2-t
-
warchef
tag
válasz
tomisanzero #22451 üzenetére
Elvben kell lennie az appok között egy "Devil kernel config" appnak. Ha nincs, akkor az áruházból letöltöd. Abba bemész, root jog, és lehet állítgatni, amit V írt.
Más: én is váltottam, egy blackberry z10-re, hát ég és föld a különbség. Nem bántam meg. Az sgs-t megtartom romolni
Bár bb-re is lehet haxolni, nem androidot, hanem androidos alkalmazásokat konvertálni.
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22422 üzenetére
nálam a szokásos kombó: interactive gov. ; Love OC 110%; Targer OC 800min 1000max,
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22098 üzenetére
nálam gond nélkül működik
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #22079 üzenetére
1-es hszből:
" Hogyan tudok Képernyőkép mentést / Screenshotot készíteni?
Beépített funkció, külön app nem kell hozzá!
GingerBread alatt a következő kombinációval: Hosszan nyomjuk meg a vissza, majd a home gombot. Az elkészült képet a memóriakártyán a "ScreenCapture" mappában tekinthetjük meg!
ICS és JB alatt a Hangerő le és bekapcsoló gomb egyszerre történő megnyomásával és rövid ideig (kb 1 sec) nyomva tartásával. Az elkészült képet a memóriakártyán a "Pictures/Screenshots" mappába kerülnek. "(#22094) radicspeter1
nofene, a 4.3 is már nightly gyártósorra került?am remélem hogy a Slim nem fog 600 megát felzabbantani...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tomisanzero #20486 üzenetére
A CM 10.1 folyamatos fejlesztés alatt van, nincs stable verziója. Max. RC, ami egy snapshot az akkori állapotról.
Én is PowerAmpot használok, a legfrissebb NIGHTLY alatt nincs semmi ilyen gondom.
-
( V )
veterán
válasz
tomisanzero #14370 üzenetére
gyári romon (pl. JW8) is csinálja?
(#14372) bruti01
olyankor nézd meg nem mászott-e el az IMEI, ha igen akkor efs mappa visszaállítás (ugye van mentésed?) és/vagy modemcsere stb. ha azok sem akkor kell csak visszamenni gyári romra!
(#14376) tajati
melyik rom / kernel van most fent? BigMem beállítás aktív-e esetleg? -
Mr X
veterán
válasz
tomisanzero #13849 üzenetére
Igen, azt érti. Ha oda felmásoltad, de wipe-ok után nem látja, akkor recovery-ben advanced - > reboot recovery, utána látni fogja a belső SD-t. Ezt nekem is mindig eljátssza. Ja és arra figyelj, hogy a zip-et az "install update from sd card" menüpontban keresd, ne az "install update from sideload"-nál (egyes recovery-knél van ilyen opció is).
Strauss:
Akkor kezdd a legelejétől, Odinnal flashelj fel JW8-at, Semaphore, és úgy próbáld meg a Slim-et.
-
Strauss
senior tag
válasz
tomisanzero #13849 üzenetére
Gyokerbe masoltaD? melyik CWR van fent ?
-
Mr X
veterán
válasz
tomisanzero #13831 üzenetére
GingerBread JW8
Odin 1.3
Semaphore kernelEzeket letöltöd. a JW8-at kitömöríted egy mappába. Odin elindít, a PDA, PHONE és CSC részhez betallózod a megfelelő fájlt a kitömörített JW8 mappából. Telefon kikapcs, aztán úgy kapcsolod be, hogy nyomod a hangerő le, a home és a bekapcs gombokat. Ha jól csináltad, kiírja sárgával, hogy downloading. Ekkor rákötöd gépre, és mikor odinban megjelenik sárgával, hogy ready, nyomsz egy Startot. Ha végzett, újraindul a teló. Húzd le gépről és kapcsold ki.
Odin bezár, majd újra elindít. PDA részhez tallózd be a Semaphore fájlt. Telefon kikapcsolva, megint hang le + home + bekapcs, ha downolading van, rádugod gépre, és Odinban start. Ha kész újraindul.
Voila, van rootod és recovery-d, tudsz másik romot flashelni.
-
Mr X
veterán
válasz
tomisanzero #13831 üzenetére
Flashelj fel egy Semaphore kernelt. Milyen szoftver van a telefonodon?
szerk:
Látom, Froyo. Mindjárt linkelek.
-
Strauss
senior tag
válasz
tomisanzero #13828 üzenetére
Nekem is az volt fent , de ahogy elkezdte feltenni a cm 10 et , magatol feltette a 6.0 .nemtudommilyen CWR t
Gapps , is felment a rom utan, megis ezt csinalja.. .
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest