- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
szerintem ( V ) mókának szánta, nem gondolnám, hogy szándékosan terelné félre a topikot, vagy személyeskedne. Ha mégis ilyen szándékkal írt, akkor ejne-bejne
(emotikonnal jeleztem, hogy nekem sem áll szándékomban személyeskedni)és hátha ezzel sikerül enyhítenem a gőzt: gyereknevelési tanácsokkal/tanácsért is fordulhat bárki a pH! közösségéhez, erre tessék.
-
dudi
senior tag
nem tud valaki boltot / ebay linket, ahonnan jó minőségű tokot lehet venni/rendelni?
Kerestem az anycall cool case-ét, de mintha már nem gyártanának hozzá.
Ehhez hasonló tokot szeretnék elsősorban.köszi,
dudi -
-
-
dudi
senior tag
szia,
most egy tsunami x 5.6 van fent, ami ugye jb. Ezzel is kb 3mp alatt talál jelet a gps, illetve van benne voodoo is, viszont kb 8 óra alatt 100-ról 25%-ra merül (közben kb végig alszik). Emiatt merült fel bennem, hogy hátha tudtok ajánlani nekem megfelelőbb romot. De a >4.0 verziók újdonságait eléggé megszoktam/megszerettem már, ezért gb-re csak akkor váltanék, ha érezhetően jobb valamely szempontból (pl. 1,5-2-szeres üzemidő érhető el vele).
köszi szépen,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok,
nemrég kaptam egy ilyen telefont, kipróbáltam már rajta pár romot, de mivel nem ismerem még a gépet és rengeteg rom érhető el rá, picit nehezen válogatok. Tudnátok nekem rom-ot ajánlani? Lényegében zenehallgatásra és navigálásra tervezem használni. Láttam, hogy ICS, JB driver hiányában legfeljebb Spirit FM-el lehet rádiót hallgatni. Mennyivel lehet jobb visszatérni GB-re, érdemes egyáltalán?
köszi a segítséget,
dudi
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest