- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sK0t
tag
Szia!
"APN jól van beállítva?"
mostmár igen, de egyenlőre csak edge van nem 3g. pedig bpn a lehel-térnél lakom
"Download mód van? Hangerő le + home + power"
nem, csajnos ez sem működik.
Megcsináltam a papiros módszert a gps-hez, de nem hozott javulást. elég lassan talál műholdat így, bár a 2 év alatt csak 2x tudtam vele közlekedni. egyszer a Bem rakparton egyszer meg az M5ön. Pedig próbáltam többször. :-)
-
sK0t
tag
Sziasztok !
Ha nem működik a 3g a telefonomon, pedig az adatkapcsolat engedélyezve van, és nem jön be a 3 gombos recorvery sem, illetve 2.3.3 firmware, 2.6.35.7-i9000xwjvn-cl366455 root@dell86#2-es kernel van fent, built számom pedig a Gingerbread.xwjvn, akkor valószínűleg mikor vettem jól átvágtak vele ? :-D
-
sK0t
tag
válasz
Samsung SPS #20727 üzenetére
Üdv!
Köszi a tippet, szomorú, hogy nem kezeli a billentyűzetet.
Mit értesz azon, hogy gyári gyalulás?
-
sK0t
tag
Üdv!
Telefonom mostanában nagyon belassult Az alkalmazások megnyitása, a telefon funkció, programok belassulnak, lassan indulnak el és sűrűn lefagynak. Gingerbread verzió van rajta. Mit tudtok ajánlani, mivel tudnám android frissítés nélkül gyorsabbá tenni ?
USB billentyűzetet rá tudok kötni az SGS-re? Próbálta már valaki ?
Köszönöm előre is !
-
sK0t
tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy videóztam a Galaxy S-emmel, és miután lejárt az 1 órás felvételi határ leállította a felvételet, de mivel kellett tovább vennem nem nyomtam a négyzetre, hanem a REC gombra megint. Aztán mikor vége lett a felvételnek ezen videó végén megnyomtam a Négyzetet is, elmentette remekül a videót és le is tudom játszani gépen.
Nos a problémám az, hogy az első videó anyaga megvan, de nem tudom lejátszani semmivel. Sem a belső lejátszó sem számítógépen bármilyen lejátszóval. Mivel fontos lenne az anyag, tudnátok nekem valami tanácsot adni, hogy mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel ?
Hogyan tudná, lejátszhatóvá tenni a videót?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest