- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
henter
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy bármit telepítek, mindig recovery-be megy vissza, nem tölt be a rendszer? Full wipe hibátlanul végigmegy, de próbáltam már TsunamICS-t, CM 9-10.2-11-et, minden esetben kizárólag recovery-be megy vissza. Belső sd-ről telepítek
-
henter
tag
válasz
S3RIOUS #24873 üzenetére
Egyáltalán nem volt kártya a telefonban.
Odinnal gyári rom-odinnal sema kernel-Aroma file managerrel bemásolom a telepítő zip.-et és a gappsot (ha kell), majd belső memóriából telepítek. Az összes wipe hiba nélkül lefutSzerk.: a gyári rom se indul el, Samsung felirat után folyton újraindul
-
henter
tag
Kikészít ez a telefon!
Gyári rom hibátlanul felmegy, belső memóriából a főzött rom is, de minden esetben csak a recovery-be megy vissza. Próbáltam már mindenféle romot, kernelt, a végeredmény minden esetben ugyanaz, visszamegy recovery-be, nem indítja el a rendszert!
Ötlet? -
henter
tag
Sikerült rendszert telepíteni az alaplapra, sema-kernel is felment, viszont a külső és a belső memóriára is azt írja ki, hogy össz. terület: nem elérhető, szabad terület: nem elérhető, telefon belső tárhelye 0,00B
Ilyenkor mi van, mit lehet tenni? -
henter
tag
Létezik olyan főzött ROM, amiz odinnall lehet telepíteni, úgy, mint a gyárit?
-
henter
tag
A gyári recovery-ben (2e) csak 2 wipe van, ezek hibaüzenet nélkül lefutnak.
Nem tudom, hogy jelent-e valamit, de ha recovery-módban csatlakoztatom a pc-hez, "az eszköz gyorsabb működésre képes"-hibaüzenetet kapom.
Másik kérdés: hogy tudom a telepítő fájlokat a belső memóriába másolni, ha nem tölt be a gyári rom? -
henter
tag
-
henter
tag
válasz
S3RIOUS #24796 üzenetére
Találkozott már valaki hasonlóval?
Frissen telepített 2.3.6-ra Sema kernel telepítése után kártyáról telepítem a CM11-et. Indítás után látszólag minden rendben van, de kamera használatakor kéri, hogy helyezzek be kártyát.
Ha kiveszem a kártyát, amiről telepítettem, nem tölt be a rendszer, olyan, mintha a kártyát kezelné belső sd-ként, pedig telepítéskor még minden okés, az sd0 üres, a telepítő zip-ek az sd1-en vannak. -
henter
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Feltelepítettem a gyári romot, minden rendben végig megy, de a Samsung felirat után a telefon folyton újraindul.
Telepítettem CM9-et, de azzal meg nem tölt be, minden bekapcsoláskor a Recovery-be megy be.
Mi lehet a gond? -
henter
tag
Sziasztok!
Van egy S1-em, ami a romok többségével bekapcsol, megjelenik a Galaxy S felirat, eltűnik, mintha töltene be, de folyton újraindul. Természetesen próbáltam 1 és 3 részes romokat is. Volt, amelyikkel nem indul újra, de a Galaxy S felirat után kikapcsol. A telepítés során semmi hibaüzenet nincs, a végén nagy zöld PASS-felirattal jelzi, hogy minden rendben van.
Egy rom van, valami öreg FROYO, talán 2.2, amivel bekapcsolás után zenél is, jelzi, hogy tölt, de nem tölti be a rendszert, hanem elsötétül a kijelző és ott megáll. Nem fagy le, mert a gombokra reagál. Egyszer ezzel a rommal betöltődött a rendszer, minden látszólag jól működött, de kikapcsoltam, hogy tegyek bele kártyát, azóta semmi. Amin viszont meglepődtem, hogy számtalan repart, wipe, reset után benne voltak a telefonban az előző tulaj képei, zenéi.
A legtöbb rom telepítése után első indításnál piros hibaüzeneteket ír ki, formázásra panaszkodik, meg valami UI-menüt ír. A FROYO-telepítése után első idításnál minden sárga, csak a Data wipe failed piros.
Van valakinek ötlete, hogy mit próbáljak még ki? -
henter
tag
válasz
Mr. Elliot #24333 üzenetére
Szia!
Csak mondom, 3x raktam újra a SlimBean-t a hasomló telefonra, mindhárom alkalommal eltűnt az IMEI-szám. Legyen efs-mentésed, mielőtt feltennéd!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest