- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulcsari
csendes tag
Egy kérdés! ha elment az imei és kiírja a telefon h nem jó az imei szám, de minden rendben megy és működik, tudok telefonálni, tudok netezni akkor mi van?
-
kulcsari
csendes tag
-
kulcsari
csendes tag
volt már valakien olyan baja h a slimbean nem fogta a routernek a jelét. Nekem most olyan van h a szomszéd wifijét látom, de az enyémet nem! Ez mért van?
-
kulcsari
csendes tag
-
kulcsari
csendes tag
Sziasztok!
Kb féléve flashaletem a sgs-em egy néhány rommal mire megtaláltam a jót, de még az sem volt tökéletes. A napokban sikerült ráenni magam h kipróbálok néhány másikat, találtam is párat, de valamiért bármi amit felrakok nem használja ki az 512mb ramot mint az eddigi(bár asszem az is csak valami 495 körül használt), hanem csak 395,8at. Ez miért lehet?
A másik h extfatot tudok használni mert a régi hd2-mön volt és az lég jól teljesített, de nem tudom itt lehet e?
Várom a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest