- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
válasz
phaseOne #16844 üzenetére
ICS-ből az aláírásomban lévő romot és kernelt tudom ajánlani: [link]
Nekem december óta van fent, 1-2 dologtól eltekintve tudja ugyanazokat a dolgokat, mint a CM9.1. Fagyást, újraindulást, lassulást nem tapasztaltam. Én a jó akkuidő miatt raktam fel, úgy fogyaszt, mint a GB romok.
-
( V )
veterán
válasz
phaseOne #6155 üzenetére
szia, mindenekelőtt ajánlom olvasatra az 1-es hszt, feltúrbóztuk 'up 2 date'-re érdemes végig szaladni és rögtön kapsz választ is a kérdéseidre!
én most a JW8 egy némileg módosított változatát használom, MesoROM v2 ezt pl tudom ajánlani, de alapvetően a JW8 szerintem egy nagyon jó gyári FW klasszisokkal gyorsabb / smooth-abb mint a régi GB-k!
a CM9 abban más, hogy az már ICS (van már CM10 is az meg már JB
), ill. hát ezek mind a 0-ról íródott rom-ok nem annyira optimalizált a drivereik mint a GB-s társaik (pl. CM7) ergo pl. rádió csak külső appal működik, a GPS valamicskét gyengébb és általában kicsit jobban fogyasztanak. viszont egyik másik nagyon gyors (pl ICS-n F4k r4 , Tsunami 2.5, vagy JB szinte bármelyik rom) emellett szépek és sok újdonság van bennük a GBkhez képest! ezek személyes tapasztalatok, lehet más mást fog mondani.
mindenesetre az 1-est szerintem fusd át egyszer, mik vannak! -
polomaa
aktív tag
válasz
phaseOne #6155 üzenetére
A JW8-at nyugodtan felrakhatod,csak EU-s CSC kell hozzá+ a semaphore 2.7.4 kernel/1-es hsz./.Ha maradsz a gyári mellett annak az az előnye,hogy minden megy rajta,picit jobb a navi és van FM rádió.A custom romokból pedig nagyon sokféle van,tényleg olyanná teszed a telódat,amilyenné csak szeretnéd.Általában gyorsabbak,szebb a kezelőfelületük és most már stabilnak is mondhatók.Ha főzött romot akarsz felrakni akkor már nyugodtan próbálkozhatsz a JB-vel is,most már tényleg nagyon szépen mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest