- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Köszi!
Időközben rájöttem magamtól.
Csak azt nem vágom, hogy ez mit csinál működés közben, és baj e ha csak 8Mb....
Mert az egyikben 8Mb, a másikban 20Mb.szijartg:
Eddig úgy áll a helyzet hogy én is csalódtam a Secany féle ROM-ban.
JA1-ig bezárólag jók voltak, aztán elvesztette a fonalat, és rosszabbak lettek mint a régi verziók. Rossz az irány, és mire váltani fog itt lesz a hivatalos 6.5.3...
6.5.3-ig kétlem hogy Secany-t fogok használni. A szívás nem hiányzik. -
animoo
senior tag
Egyébként akkor csak hogy kötözködjek, szépen kajál ott is, én a speedshopos hd2-nél 33x mega ramra emlékszem manilával...
Csak Te tényleg nem érzed meg azt a 20 megát, mi meg az omniával sajna igen... Mobilesense Aceren volt hogy full megzabálta, kb. 2 megáig szippantotta, de semmi baja nem volt, vígan futott minden. Ezért is gyanús nekem ez a RAM-számláló....
-
zack
nagyúr
Na! Ez örömteli hír...
Jó lesz ez a Garmin-Asus cucc szvsz, a Garmin minősget produkált szinte mindenben eddig... sok Androidos temeti a Symbian-t, és a WinMo-t de én ezeket nagyon könnyelmű kijelentéseknek tartom. A WinMo-s vonal meg fog maradni, és sztem a korral is fog tudni haladni, bár aki manapság nem úgy köszönöm hogy "Androidé a jövő" az már nem is ember.kosturica:
Most ez komoly? Írjam le miről folyik a vita?4-5 hsz-t viszaolvasol, és meglátod. Ezért nem kell új hsz-t generálni, főleg úgy hogy a másikat még módosítani is tudod, te kis "hsz gyüjtögető".
-
zack
nagyúr
Nah hát ez az. Csak elméleti síkon lehet róla filozofálni. Mi is beszéltük ezt még, az hiszem telefonon, amikor az I8910 mellett döntöttem, mert az elméletleg gyorsabb. Itt a gond hogy csak elméletben. Amikor megvetem gyors volt, ez nem kérdés, de nem volt összehasonlítási alapom. A meglepi akkor ért amikor lecseréltem az elvileg gyengébb processzoros O2-re. Egyébként is, senkit se érdekel úgy igazából mi mit tudhatna elméleti síkon, ha egyszer gyakorlatban nem érezhető. Lehet jobb proci az A8, de nálam kb. egy szinten van az ARM 11-el, mert nem venni észre használat közben a különbséget.
És elsősorban mindenkit ugye a használat közbeni teljesítmény érdekel. -
zack
nagyúr
Ezt én túlzásnak érzem, de bármilyen összehasonlítást vállalok bárkivel az I8910 topikból.
Ha így lenne, nem kicsi lett volna érzetre a különbség. Mert bár mindenre használtam, amire való, de olyan alkalmazással nem találkoztam ami villámabb lett volna a többinél. Itt most a 2x különbségről beszélek amit említettél. Annak meg mi értelme, ha elvi síkon erősebb..gyakorlatban meg nem. Pont mint a 2 magos C2D E8600 4400mhz, kontra 4 magos 3,9Ghz Q9550. A 4 magos szinte mindehol gyengébb lesz, a száraz Mhz-ek hiányában, és mert alíg van 4 szálon futó alkalmazás. Persze ott a WinRAR ahol jóval erősebb, meg 1-2 videó és audió renderelő progi...aztán ezzel ki is fújt. 90% jobb a több Mhz. Ez telefonok/PDA-k esetében sincs másképp, úgy gondolom. -
Valcsi
csendes tag
-
zack
nagyúr
Beszéltem Anzo-val. Azt Mondta egyelőre macera az O2 ROM főzőcske. Ami meg jelenleg van főzött, az annyira ki van herélve, hogy az már túlzás. Sok olyan is ki lett véve amit bent hagytam volna. A másik hátrány, hogy egyelőre csak 1 nyelvet lehet belefőzni, és ez általában minden esetben angol. Jó lenne egy főzött ésszel herélt magyar nyelvű ROM. Én neki is állnék, de amíg csak a hexaeditoros gányolás van, addig túl kockázatos a művelet. nem akarom elqúrni, ahhoz túl drága volt. Gondolom rövidesen meg fog oldódni, addig meg ki kell bírni. Annyira nem vészes egyébként a My Storage sebessége...
-
zack
nagyúr
Jó lenne ha jönne főzött Seven. Halottam hogy elvileg szeptemberben jön az első Seven PDA...Ezek csak kósza hírek, nem hinném hogy készpénznek vehető, sem a várható modell, sem a Seven megjelenési dátuma.
"Két készülék is felbukkant, melyek várhatóan az első 7-es Windows Mobile-t futtató telefonok (közt lesznek). Az LG Apollo egy 3G-s, 1.3 GHz-es processzorral, 3.8 colos AMOLED kijelzővel és 10 megapixeles kamerával rendelkező mobil, a HTC Obsession pedig 1 GHz-es processzort, 3.7 colos AMOLED kijelzőt, 5 megapixeles kamerát és 720p-s videóképességet kap. Az LG készülékét szeptemberre lehet várni, ezután jön majd, október környékén a HTC Obsession."
A hardverből kiindulva, kemény vas kell majd hozzá. Lehet kevéske lesz addigra az O2 hardvere, de majd meglátjuk. Felettébb érdekes lesz az ősz...ez már biztosra vehető.
-
-
rumos14
nagyúr
-
zack
nagyúr
Érdekes...My Storage\Windows mappát se látja. De most jön a csavar. A csengőhangot csak és kizárólag a My Documents\My Ringtones alól látja a My Device meghajtón. ha átmásolom a Windows mappába, onnan már nem látja a csengőhangot. Viszont a többi hangot meg csak a Windows mappa alól látja. Egyre érdekesebb.
-
-
szabochris
aktív tag
Szia!!
1.Nem kell mobil net,mert van a gépen,ezzel nem szoktam netezni.
2.A wap azért kell,mert néha megnézek egy-két dolgot WAP-on(tv műsor, menetrend ha uton vagyok,stb)
3. Honvédségi előfizum van,tehát nem kell a havi x perc,mert nevetségesen olcsón beszélek!!
4. akkor valaki válaszolna a kérdésemre??
IE -ben kell wapozni is??? -
zack
nagyúr
Ott vettem. Eszembe se jutott, hogy feltetessem. Mi van ha ők qúrják el?
Mível szívesség, nem mondhatom, hogy adjanak egy újat.
Enjoy: Megfogtam a belső felét, de mosható a cucc. Le is mostam, majd megszárítottam. Gondolom nem véletlen írják rá hogy mosható, nem a külső fele miatt. Azt a telefonon is tudod takarítani. Félreértés ne essék. Nem lett rossz. Bekapcsolt tiszta kijelzőnél semmi se látszik, zsírosabbnál meg pláne. Sokkal csúnyább ez a fólia zsírosan, mint az univerzális 700ft-ért.
Kikapcsolt fekete screen fényénél látszik hogy van egy két mikro szál a fólia alatt. De globálisan nem észrevehető.
-
zack
nagyúr
Először is köszönöm a véleményedet, sokat segítettél a döntésemben.
Fólia kérdés:
Lehet átugrom érte. Itt van a gyorsbolt tőlünk kb. 200m-re.Jó lesz nekem az Ultra Clear. Mi a gond a fólia nélküli használattal? Valamit elqúrhatok?
Gondolom a cerkát addig ne használjam. Az ujjamtól is lehet baja?
-
rumos14
nagyúr
45,55% ill. 89,42% az eredmények O2-n. mondjuk ilyen magas bitrátájú filmeket biztos nem akarnék megetetni a PDA-mal, 2 lemezes DVD rip is max ~2000 kbps szokott lenni.
zack: hát ezt kérdezem én is. régen a pdamania tesztekben volt egy link, de mióta kicsit átalakultak, meghaltak al inkek.
-
Lehet hogy én vagyok a kekec, de ennek megint nem látom értelmét. . . Persze, nem kell átkódolni, feldobjuk az mkv-t vagy akármit az sdhc kártyára, és élvezzük hogy a telónk lejátszik egy 1280x720p-s videófájlt (miközben dögleszti az erőforrásait, és ezerrel meríti az akksit), hogy egy 800*480-as kijelzőn mi re-scalelve nézzük.
Bocsi ezért, valszeg fáradt vagyok és ez az oka, de mindegy
Amúgy ha csak erődemonstrációs szempont, akkor viszont
-
zack
nagyúr
Jó, persze. Gondolom mindent ki lehet kapcsolni hogy itt-ott gyorsulást érjünk el. De nem ez lett volna a lényege, hogy "heréld ki" és akkor megfelelő lesz a sebessége. Hanem inkább az, hogy ezeket a mindennapos használatot elősegítő felületeket is úgy kezelje hogy nem lassul be. Egy újra gondolt második generációs Omnia-nál ez nem hinném hogy nagy erőfeszítés lett volna.
-
TooN
aktív tag
Ebben igazad van, de ha pl egy megnyitott .doc-ot nézek, vagy egy képet, vagy .xls, akkor elméletileg a megjeleníthető képpont az ami számít!
Vagy ebben is befolyásoló, hogy a WM OS mekkora felbontású programot tesz elérhetővé, míg a Symbian vagy a zárt mást? Erre gondolsz?
-
Gaabbaa
aktív tag
jolvan na!
lényeg a képminőség meg a láthatósági szög! ezek még így is jobbak, nem kell 24bit hozzá.... a méret meg a felbontás csak nagyobb,ami megint plusszba viszi a dolgot az O2 javára!
az "ugyan az a kijelző"-t az amoled-re értettem
Ja és a 16bit csak a wm korlátja, nem a kijelzőé!
amúgy a wm6.5 már 256k színnel megy nem?
vagy rosszúl rémlik?
-
Guinness
tag
Ezzel a kis elemzéssel megint a te táborod felé húztál
De ugyanígy jártam reggel a gyorsboltban, ahol egymás után néztem meg őket, asszem valahogy ki fogom bírni a méretet és a belső tárhely gondokat is majd megoldom valahogy. De inkább a saját topikjában folytatom, nem akarok offolni...
-
anzo
senior tag
A prociban igazad van, hogy megint bele esünk abba a hibába mint már annyiszor, hogy hajszoljuk a MHz-eket de te tudod a legjobban, hogy egy PDA sebessége nem csak a proci teljesítményétől függ. Azt aláírom, hogy egy új prociban biztosan rengeteg potenciál van még ezért közel sem tudjuk mit lehet még kihozni belőle.
A memóriát azt bizony irigylem tőletek
Mi a helyzet az alkalmazásokban a kapacitív kijelzővel pl.: excel?
A bőség zavarában vagyunkvan most hirtelen 4 olyan készülék ami messze teljesíti egy user elvárásait nehéz döntenie annak aki most akar váltani és nem csak az ár alapján szeretne dönteni.
-
Dyingsoul
veterán
Na várjunkcsak most elvesztettem a fonalat...
erdoke neked omnia 2-vel van ennyi szabad ramod? és ha igen hogy csináltad??? Említettétek, hogy tf3d-vel olyan 57 mega szabad ram van... az irtó kevés, mert ha mást nem is nézek a starcraftnak 64 mega szabad ram kell a futtatáshoz és ez így is van, teszteltem.
-
Schumacher!
tag
Én azt mondom, hogy az egy kézben és egy kézzel kezelni már túl nagy és széles a HD2, az Omnia pont elkapta azt a határt hogy nagy de azért egy kézben is kényelmesen és sietve is tudom kezelni, nekem volt touch hd-m is és azt se lehetett mááár egy kézben normálisan kezelni.. Ez vonatkozik a toshibára is ezek már inkább a sütőbe tepsinek vagy kis tévének valók vagy számítógépnek de nincs már az a praktikus funkciójuk hogy telefon és egyben pda kis számítógép mert nagy kényelmetlenség használni(tapasztalat) de ez megint kinek mire van szüksége és mit szeret szerintem nem élvezhető. nem véletlenül adtam el a touch hd-mat és vettem egy omnia I900-at, és utána jött az
OMNIA II -
Schumacher!
tag
ez nem mindig igaz, mert egyrészt én ezt a fajta 12keypad sms vagy email írást szoktam meg ezért logikusan nekem ez gyorsabb, másrészt utcán rohansz vagy bármilyen helyzetben kell a másik kezed
és egy kézzel tudsz írni akkor én biztos gyorsabban fogok megírni egy smst mind te egy kézzel ezen billentyűzeten
De még egyszer mondom nem fikázom ezt, hanem csak a szokásaimat és rohanós életemhez a 12 keypad sokkal jobb, mert azt 1 kézzel is gyorsan lehet kezelni EZT viszont NEM -
-
rumos14
nagyúr
na megvettem, hár bakker nagy flash. tetszik nagyon. még be kell laknom, meg használat közben ismerszik meg, de elsőre lenyűgöző. ez a touchwiz kezelőfelület nagyon jó, WinMo csak nyomokban fedezhető fel. a Widget izét viszont kihajítom iziben.
méretre még jól kezelhető, nem túl nagy, sőt, az i780-hoz képest csak pár mm +/- itt-ott. HD2 nekem ezért már túl sok lenne a jóból.
mik a tapasztalatok, Brando fólia mennyit ront a kijelző érzékenységén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest