- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Terapeuta #3680 üzenetére
Én az invisible shieldet mindenképp ajánlanám ha tényleg tok nélkül hordod, kulcs és apró között. . .
Csúnyán tönkre barmoltam anno a Fusit énis így. . .Sajnos azt nehezebb itthon kapni, nem is biztos hogy van még Omnia II-re. . .
Ilyen jellegű bolt van a westendben (220 Volt), de a legnagyobb ilyen a Speedshop a Klapka utcánál (dózsa györgy úti metró megállótól 10 perc séta).
Amúgy vannak kisebb mobil üzletek is, de ott nem nagyon foglalkoznak PDA-kkal (mind a Mammutra, mind a Westendre érvényes). -
animoo
senior tag
válasz
Terapeuta #3677 üzenetére
Cerka az gáz. Tökéletesen tudod ujjal/körömmel használni. Majd rájössz. Brando ultra clear fóliával jobb az érzékenysége, mint a gyárival (ami rajta van mikor megveszed). Én még a hátuljáról se szedtem le a védőt babonából, bár az ronda a rajzok miatt, kár hogy rátették, különben tök jó védelem lenne.
A legtutibb neked egy szilikontok lenne ami bár ronda szerintem, mások szerint nem, de a zsebben védené a cuccok ellen. Invisible shieldről hallottam már, de nekem nem kéne, kínlódjon vele a nyavaja mire felrakja, én úgyis tokban hordom. -
Terapeuta
őstag
válasz
Terapeuta #3673 üzenetére
Első gyors kérdés: milyen fóliát érdemes venni hozzá? Én kicsit beteges vagyok, vagyis a zsebemben fogom hordani, a kulcscsomómmal, meg az apróval együtt. Erre szeretnék megoldást.
Amit találtam: invisible shield, illetve a brando fólia. Előbbi kissé drága, de teljes védelmet ad, a másik olcsóbb, de ha jól értem, az csak a kijelzőre.
Illetve másik kérdésem: az érintő képernyő érzékenységét hogyan befolyásolja? Bár én inkább érintő cerkával használnám...legalábbis most ezt hiszem.
-
petymeg
addikt
válasz
Terapeuta #2696 üzenetére
ez a nagy képernyős hívóazonosító többféle képpen is orvosolható. a pdafanclub.hu i8000-es fórumán van egy file amivel felül kell írni a gyárit és már működik is.
vagy felteszel egy progit, pl inesoft phonex-et.Mendax
mp4 total video converterrel alakítom át dvd-ről. és ennél a pda-nál már a gyári lejátszó is nagyon jó, filmre és zenére is. eddig még nem kellet mást feltennem. -
erdoke
titán
válasz
Terapeuta #2696 üzenetére
Outlook szinkronizálásban messze a WinMo a legjobb,a legtöbb szolgáltatás működik ugyanúgy, mint PC-n, stb.
Email szervertől függ, milyen lekérdezést/szinkronizálást támogat, megfelelő esetben a fejléctől a teljes levélig sokféle opció választható.Teljes képernyős hívóazonosítót a dobozból kivéve nem tud a kütyü (WM6.5 új csúszkás lock-ja miatt kicsit körülményesebb, mint korábban), de megoldható, mint szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest