- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
"Viszont multimédiában (zene, hangzás, kamera) jobb, mint a HD2."
Teljesen egyetértek, és akkor jöjjön az, amiben még jobb, fontossági sorrendben:
1.Kijelző milliószor jobb
2.Sokkal jobb üzemidő (erősebb akksi+amoled)
3.Divx player
4.Kikapcsolt állapotból tud ébreszteni!!!
5.Rádióból tud felvenni (nekem fontos)
6.second camera
7.vételára
Még valami: a touchwiz a koreai változatból kiszedett main menü exe-vel száguldozik!!!
Akárhogy is számolok, ez animoo tételeivel együtt TÍZ dolog. Ezzel természetesen nem mondom azt, hogy a HD2 nem egy kiváló készülék, csak hát a tények, azok tények! -
Napfénysüti
nagyúr
-
kosturica
őstag
Tessék? Én nem állítottam, hogy karcálló. Azt sem, hogy mondtak volna nekem ilyet. Azt meséltem el csupán, hogy összekarcoltam és vettem helyette másikat tized áron és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Örülök, hogy te sem akarsz belemerülni az off vitába, mert én sem. De ha lehazugoznának téged, azt gondolom te sem tűrnéd el. Én észérvek helyett inkább a saját irományaival szembesítettem, de az is kevés volt neki. Igazad van, ő nem fafejű...l.
-
viewdetails
addikt
Mondom, very pre-release alpha. JA1, magyar nyelven, levettem a poolpage-t 8 megára, és hozzácsaptam az advanced config 3.3-at, illetve pár OEM beállítást (eszköznév), így a JA1 widzsitplussz nélkül indulás után 15 perccel a szokásos 70 helyett 82 mega volt. A beállítások egy része ok, más része nem, szóval ez még erősen lófütty, a nagy dolog az, hogy sikerült elemeiből összerakni egy olyan cuccot, ami sikeresen feltölthető, és működik.
-
zack
nagyúr
Nekem csak egy UI van fent.
Mi több, alig vannak fent progik, de ezek is olyanok amiket a többi ROM-nál is használtam. Még nagyon tweakelve sincs...
Ha a többi ROM-nál nem volt ilyen hiba, másra nem tudok gyanakodni csak a ROM-ra.
Nekem mindig minden ROM "katonás rendben" és "tisztaságban" várja a következő napot. Ezért használom az SPB backup progit. Indokolatlan volt a zavar. -
viewdetails
addikt
Első körben tegyen fel Secany-t, ráér utána a többivel játszani. Már csak azért is, mert első körben - just to be sure - hozza egy verzióra az eboot-csc-phone részeket, akkor meg már tallózhatja be mellé a pda-t is. Sokaknak azért is ragad be, mert minivel dolgoznak, ami ezzel nem törődik, céleszköz.
Ja, JB1 egyébként kevésbé tartja a GPS jelet, mint JA1, ugyanazon az útvonalon, magas házak között. -
Gaabbaa
aktív tag
Én meg a samsung halo-ján kezdtem el agyalni
-
-
devillike
tag
Hát igen.. saját kárán tanul az ember. Másén az okos
Igazad van,de az igazság, hogy ezt a topikot nagyon sokára találtam meg és a döntésben két olyan ember segített az Onkia irányába akik fanatikus iPhone rajongók és az is van mindkettejüknek, de mikor elmondták a hibákat akkor le is tettem róla.
Előzőleg Samsung GT-S 5230-am volt és azzal nagyon meg voltam elégedve. Eddig O2 sem okozott csalódást, csak hát valami űrt érzek... gondolom érted mire gondolok.
A baj az hogy föleg videókat néztem amikben összehasonlítják több készülékkel O2-t és nekem ott szimpibb volt.
Nah jó holnap megjön a 8GB-os kari és ha sikerülnek a dolgok akkor egy elégedett Omniás leszek én is
Köszönöm,h hogy válaszoltál és kicsit megnyugtattál.
Neked mióta van? -
-
viewdetails
addikt
animoo
Memóriafolyást észleltem, de azt karban tudtam tartani SKTools-al, bugokról volt szó, és nem működő dolgokról, azt nem találtam benne, pedig kerestem.
Viszont felraktam csajos I900-asára ugyanazt az SPB+SenseUI kombót, ami az enyémen megy/ment, nála atomstabil, semmi memóriavesztés. (Tegyük hozzá, minden angol rajta.)
Megnéztem a linket, láttam ezt az Espresso Editiont, de már nem rakom fel, egyrészt mert mutatós, de végülis nekem az alap MS elég (ezzel a Sense-el meg plusz 3x annyi ikonbeállítást kellett még megcsinálni), másrészt mert felidegeltem magam a hétvégén, hogy nem találtam műholdat, és nyomtam egy HR-t. Öööö... -
zack
nagyúr
Persze úgy nem fog futni mint HD2-ön...de a végleges ha elkészülne jóval jobb lenne mint ami a videón van, és az akár elég is lehet.
Amíg beta1 státuszban van, nincs értelme hasonlítgatni, főleg úgy hogy végleges nem is biztos hogy lesz. Nekem annyira nem hiányzik, bár biztos ki fogom próbálni.Gondolom addigra lesz az O2-be Snapdragon emuláció is...
Gombnyomásra 1,3Ghz-re fogja emelni az órajelet.
És akkor a HD2 tehet egyszívességet.
erdoke: Akkor ezt benéztük.
-
zack
nagyúr
Lassan kész leszek vele...hmmm. Profi lesz.
Következőképpen fog alakulni a szerkezete:
Lifestyle lesz, mert a professional-t szinte semmire se tudnám használni, együtt a kettőt meg tök feleslegesnek érzem. A középső főképrnyő lesz az alapértelmezett, a legfontosabb olyan funkciókkal amik realtime infót szolgáltatnak. Időjárás, óra, dátum, töltés közbeni aksi állapot...stb. Balra húzva lesznek a telepített alkalmazások, a főképernyőtől jobbra pedig a "web sarok" lesz, tehát az internettel kapcsolatos widgetek.
Mind a három kéernyőről teszek fel képet ha kész lesz.
Ha kész vagyok SPB-vel azonnal lementem, és utána csekkolom a Samsung Today-t.Gaabbaa:
Tény...a háttérképet nem látom túl sűrűn, de nekem fontosabb a funkciók gyors elérése, mint gyönyörködni a kijelző minőségében. Sok funkció el van dugva, és keresgélni kell, még ha tudom is kb. hogy hol keressem. -
fairi
őstag
" nyilt es miert jo egy zart oprendszer."
nem kötözködni akarok,de!
zárt és nyílt forráskódú inkább..zárt oprendszer pl a sima telefonokon van,mint a jet lg arena,amit javával bővíthetsz...
lehet az android nyílt forráskódú de a felhasználókat korlátozza h rootjoguk nincs,és hackelniük kell ők is élvezni akarja a teljes nyíltságot...
maemo felhasználóknak alapból nyílt,de forráskódja h áll nem tudom...
winmo-ban még nem vettem észre h vmi hackelést kellett volna csinálnom h itt-ott módosítsak dolgokat...registry szerkesztő és lehet bent turkálni és tönkretenni -
viewdetails
addikt
"egyebkent ha ennyire nem jon be, akkor miert hasznalod meg mindig?"
Két hete van meg, és igen, nem vagyok elájulva (bár ez téged ne zavarjon, mert így legalább objektív vagyok), viszont a munkámhoz kell egy olyan telefon, ami alkalmas névjegykezelésre, netezésre, emailezésre és adatszinkronizálásra. És erre jelenleg a WM a kompromisszum.
ROM-ot nem akarok - még - cserélni, egyelőre a shelleket cserélgetem, mert a TW siralmasan belassítja a Titanium meg (akármennyire is skinezhető) nem az igazi, portolt Manila 1.3 bugos, SPB meg most megy majd fel.És ami azt illeti, ha a bt voice (pl iGO, kihangosító) elég hangosan szól, akkor hadd ne legyen túl nagy elvárás, hogy a bt music se halkuljon be. Főleg úgy, hogy az előző - általad is használt és ismert - telefonnal nem volt ilyen probléma.
-
viewdetails
addikt
animoo
Lehet, hogy testreszabható, de funkcionalitás terén azért erős kihívásokkal küzd a WM, legalábbis T-s ROM esetén, ha felviszem a rendszer hangerőt 5-ösre, akkor szól normálisan bluetooth-on a zene, viszont ezzel együtt üvölt minden jelzőhang. Kipróbáltam minden hekket amit találtam neten, de eredménytelenül.
Zack, Te angolul használod?
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi. Amúgy te már mindneképpen S200-at veszel? Én is pont Omnia II és aközött örlődöm de nálam az Omnia áll nyerésre két okból: beépített tárhely és hosszabb üzemidő. Bár az S200 a processzora miatt vonzó nagyon.
Áhh a fene se tud dönteniPedig legkésőbb jövő héten már rendelnem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest