- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HI ALL!
Van aki turbo slimmel használ itt omnia 2 ? Bár lehet ennek semmi köze nincs, amit érzékelek, de nekem már 2x lefagyott a teló
1x hívásnál, 1x pedig mikor bejövő SMS eket akartam törölni, itt mondjuk csak nem csinált semmit, de ez elég idegesítő, azért egy ilyen drága telónál...Van esetleg, amit érdemes lenne frissítenem?
-
őőő leszedtem én is az xtra-t és feltettem ezen belül kell valamit állítani ?
Meg ha elindítom IGO nekem a com 7en talál gps vevőt ez nem gond? ha viszon a kis kocsi feletti részre megyek , ott a bal also sarokban a gps vevőre kattintva nekem 5 perc utan sem talál semmit, és ha jol tudom valami piros pontokat kéne ott látnom, viszont ha rákeresek egy utcára akkor azt megtalálja...
-
HI!
Valaki adna egy linket a mobil 6.5 alá melyik total commandert kell feltenni, és hogyan...
THX!
-
a widgetteknel van olyan, hogy parancsikon annak nem lehet változtatni az elemeit ?
-
Meg én a töltőnek az állapotát nem látom fent a kijelzőn... ez normális?
Annyi minden van ebben a telóban, hogy 1 hét kevés lenne, mire mindent megnéznék...
Meg lenne egy olyan kérdésem feltettem az IGO-t, viszont nagyon nem csinál semmit... engedélyeznem kéne valahol a gps beállítást? Vagy ez szolgáltatótól is függ, úgy értem elő kell rá fizetni, vagy csak a telóban kell valamit beállítani hozzá ?
-
HI ALL!!
Ma én is tulaja lettem egy ilyen kis kicsikének...
Amit kerestem, de nem találtam, hogy ha volt nem fogadott hívásom, amit nem hallottam ezen nincs valami világító kütyü, ami messzíről nézve látszik, hogy nem fogadott hívásom volt...
MEg a másik, hogy csengetés hangereje 5 re van allítva egy mp3 file van beállítva csörgésnek, de elég halkan szól..
-
hi all!
Valaki nem tudna segíteni a problémámon? T-mobilos a kicsike, de szeretném más kártyával is használni, ha valaki tudna ezügyben valami infóval szolgálni, megköszönném..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest