- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
rapptor7 #3461 üzenetére
Sokat ezen nem lehet magyarázni, de Omnia 1 is necces volt amíg a fözött ROMokkal nem próbálkoztam, RAM pl mindig kevés volt, aztán jöttek a Taril ROMok és megoldódott "minden". Szóval egy ajánlott salangoktól megszabadított ROMot érdemes lenne kipróbálni. (Gondolom pl Kínai karaktereket nem használsz így fölösen eszik a memóriát...)
-
Dare2Live
félisten
válasz
kosturica #3442 üzenetére
"Erősebb az ARM Cortex A8 600 MHz, mint a samsung 800Mhz? Nem is tudtam!"
Minden jel szerint a Samsung proci próbálkozások nem hozzák vmiért a várt szintet. A JETben is uez a proci van problémás sebességre, itt az O2 evvel a bazi erős procival és mégis jóval elmarad a várt szintől. Nem arról van szó, hogy az O2 lassú (1éve ez a sebesség gyak egyik legjobb lett volna volt) hanem, hogy elviekben ennél sokkal gyorsabbnak kéne lennie. Hogy ez mért van az meg user oldalról teljesen lényegtelen.Elég hülye érv de ha AS aszonyga, hogy ez a 800mhz Samsung szar, ilyet leír Samsungról az moreless mindent elmond.
-
Dare2Live
félisten
"Igazából próbálgattam utánanézni mi is a különbség a kettő között; windows mobile 6.5 és symbian s60 között; okostelefon és pda között, de sokkal okosabb nem lettem."
erre válaszul Zacktól idéznék:
"A WinMo-s PDA-k nem telefonok. 88 csatornán hirdetik az Omnia 2-öt hogy szuperfényes AMOLED kijelző, meg 20k kezdőrészlettől elvihető...de azt senki sem említi hogy az egyik legbonyolultabb, és legnehezebben használható rendszer egy laikus júzer számára."
A WMel ez van. Ha nem vagy infós, nincs időd rendesen utánaolvasni, pár romot kipróbálni... "vacakolni" nem biztos, hogy az I8000 a te készüléked. Ha szeretsz kicsit buherátorkodni akkor viszont egy teljesen jó rendszer faragható belőle aminek van pár komoly előnye."Én azért úgy látom, hogy ami miatt i8910 HD-t vettem volna, azt itt is megkapom: a kijelző itt is gyönyörű és jól használható, ez is kellően gyors, a kamera és GPS itt is jó, programok erre is vannak, a böngészés is hasonló lehet, a videólejátszásnál gondolom szintén ugyan azt kapom"
Nagyon em ugyanazt kapod.. Kamerában jóval jobb az I8910 de videoban is jobb köszönhető a bazi erős procijának.
"btw, ez kompatibilis lesz az új winmo 7-tel?"
Ez mostmég megmondhatatlan, szvsz nem kizárt de nem valószínű.Az I8910 egy nagyon jó kamerával/videofelvételle megáldott okostelefon az I8000 meg egy jó PDA-telefon. A különbség nagy.
-
Dare2Live
félisten
Omnia 1, Omnai 2 között sebességben milyen difi van?
Vki olyannak a véleményére lennék kiváncsi akinek van/volt mind2ő.
(A számoktól tekintsünk el kérem, ahogy látom nem jelentenek sokat...)
-
Dare2Live
félisten
árkategória? mert nagyon távol vann ekezk egymástól. pl Hero 80K boltban. Ennél Omnia2 jóval több, HD2meg több mint dupla annyi.
Félrenyomni amúgy nehéz ezeken, ha ilyen bajaid vannak, nézz meg pár qwertys darabot is, pl OmniaPRO(bár erről nem jókat írtak mobilarenan), vagy lassan boltokban a Nokia N900 (ami sztem nagyon állat.) lehet neked is bejönne a qwerty, egy próbát megér.Szóval találd ki mennyid van rá, próbáld ki a qwertyt...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1764 üzenetére
ha azt írod nem kell mert HTC szarik a vásárlóira, support egy lótrágya oké, de ez így izlések pofonok.
Én amúgy használom, rendben van de ez nem az a teló amibe beleszeretek.... az a P1Ivolt...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1762 üzenetére
HD1 nem is volt vonzó, de a HD2 az akuját kivéve impresszív.
Ha tuti fellehetne rá majd rakni a WM7et még az én listámon is szerepelne.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Schumacher! #1590 üzenetére
arra mondta.... de felejtsd el... nem lényeges...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Quasi_modo #1461 üzenetére
MOon két használható navi van: Garmin és IGO. IGO nüanszokkal de sztem is jobb.
Ettől még a Garminival sincs semmi baj, sött ha vki épp Garminihez szokott annak lehet az IGO a rosszabb. -
Dare2Live
félisten
hagyátok már a fenébe az mhzzést. mhz != azaz nem egyenlő a sebességgel.
Az Omap34x0 egy büdös erős proci ha 520-528mhzn jár(na) akkor is a pl Qualcom MSM7200A meg egy őskövület.
szerk: reggel még idegesített a hír mostanra viszont már nyugis és egyértelművé vált: Én nem fogok Omnia2re cserélni.
-
Dare2Live
félisten
Nem ezt írtam én is? "Mondjuk ez engem nem zavar, beltérben/kocsiban vagyok 90%"
De roboter túrázni akar vele, ott árnyékolást is építhet rá azonnal.....
Zwiebel: Folia ezen meglepne. De nem kell túlhörögni Omnia is elg egyenge ezen szempontból oszt mégis jól elvagyunk vele.
-
Dare2Live
félisten
"Fényerővel nem lehet eladni telefont". Sok pixeles kijelzővel, meg sok mps kamerával lehet.
Így aztán....Ismered te ezt a storyt rendenen.....
amúgy a korábbi telóimhoz képest már az első Omnia olvashatósága is botrányos napfényben, telefonáláshoz árnyékos részt kell keresnem.... Mondjuk ez engem nem zavar, beltérben/kocsiban vagyok 90%
szerk: amúgy mit tud ez az "offline Russa", hogy ennyire must have.
-
Dare2Live
félisten
"Egyelőre a Tegra hátránya a multitasking még akkor is, ha megfelelő szoftveres optimalizációt tud rá elérni az NVIDIA."
Ez így részben igaz pont a 7core lényege, hogy minden más tipusú feladat mást terhel. Mindenre van külön core, ha nem kell teljesen lelövik. (Ez meg az energiafelvételt minimalizálja.)
-
-
Dare2Live
félisten
Anno nálam is volt megjelenés után Omnia, 3nap után úgy adtam vissza, hogy ez egy szar bugos szar.
Aztán, hogy kipofásodott.Újabban ez van béta fwvel jönnek a mobilok.
-
Dare2Live
félisten
kijelző méretből vszeg több variáns is lesz 4" nem csak előny. de kb.
pont ezért/eddig akarom kihuzni a sima Omniaval.... onnan nem tudom hová lesz a fejlődés, izgi lesz egy mobillal akár 2év+t kihúzni....amúgy már most összel el kezdenek jönni a Tegra alapú készülékek(de TI se tétlenkedik és Snapdragon se tűnik rossznak) tavasszal kész lesz a WM7 a többi szükséges rész meg már rég rendelkezésre áll azaz lehet az akár tavasz is. Öszre már esett is egyet az ára és már stabil firm is lesz rá
.
-
-
Dare2Live
félisten
gui is változik még + nagyon béta még a firm... ne nézz egyelőre kezelhetőséget.... apropó I900 blog óta jól ismerjük a FW fejlődés Samsungnál..... tippre még minimum 2hó míg piacképes lesz de inkább 3... szeptemberre talán....
oalex: Mi nem tetszett benne? Én jó 1hónapja fogdostam meg egyet és az rendben volt.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Ha egy szifonnal, I7110, 5630, i8910el.... hasonlítom: Nem. Átlagember nem megy XDAra, nem tudja mi az az SPB..... nem is várható el tőle geek legyen mint mi.
...és tépi a haját. hogy nem találja el az ujjaval a startot az Xet.... ami bezony egy billes vagy szifonnal.... nem probléma.A fenti telókba meg belerakja a simet és boldogság. btw én ezért tudtam 55Kért Omniat venni... tulaj örült, hogy megszabadult tőle..... Szóval én ennek csak örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest