- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
Hát, most ellent kell mondjak a többiekkel. Nekem a Brando is 1 hónap múlva tök karcos lett, mert sokszor kezeltem körömmel a kijelzőt. Aki így használja, annak szerintem majdnem mindegy, el lehet intézni a jó minőségűt is elég hamar.
A kapacitívon még nincs karc. Ha ujjal kezelitek, akkor bírja biztos. Én a rezisztívet nem mindig tudtam úgy, ill. nem volt kényelmes, körömmel jobban reagált. -
-
animoo
senior tag
válasz
CHIPman #5452 üzenetére
A gyari operara ugyanazt tudom mondani, amit a tw-re mondtak masok... kukába vele. Opera 10et kell hasznalni, vagy minit. En sokat neteztem omnian, es a gyari opera kb 2 percenkent kifagyott piros error felirattal. Ez az ujban nincs.
Egyebkent tenyleg kisse lassu a cucc, annak leginkabb, aki tobb progit mukodtetne egyszerre (bt zene, net, msn,smsiras kvartettbol a vegen mindig kilovi az operat, amitol fraszt kaptam kb...) -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5288 üzenetére
Tényleg nem egy kategória a két pda. A HD2 elrettentője számomra csak a mérete volt (egy tepsi
). Az, hogy melyik UI a jobb, relatív, az viszont biztos, hogy a Touchwiz idegesítően lassú, és nem gördülékeny (pedig egyébként nem lenne az rossz, én használtam), a HD2-n a Sense (meg minden más ami I8000-ren is használható, pörgős, és megy rendesen). De tényleg nem egy árkategória a kettő, az Omnia2 a saját kategóriájában nagyon jó, jól használható készülék SPB-vel, vagy Titaniummal. Nem egy sebességkirály, (sajnos elég kevés a memóriája, illetve le van szabályozva a programok által használható rész), de akinek nem fontos, hogy több dolgot futtasson egymás mellett a háttérben, annak megbízható társa lehet.
Viszont multimédiában (zene, hangzás, kamera) jobb, mint a HD2. -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5131 üzenetére
Nem tiltja, a gyári MSN-nel (ami a Winmon van), simán működik, én már próbáltam. Nem dobja ki egyiket se.
-
animoo
senior tag
válasz
kosturica #5076 üzenetére
Jó, csak ha már a bolti garis árakat írtátok, gondoltam bedobom, hogy van olcsóbban is
Én csak jót tudok róluk mondani, kb. 3 éve tőlük vesz a család telefonokat, semmi probléma nem volt egyikkel sem. Az Acert vettem máshol, azzal lett is bajom, úgyhogy már babonából se vásárolok másholMindig korrektel egyébként.
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5071 üzenetére
Most nemazér' de Partneronál 87 bolti garival a 8G független...
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, érdekel -e valakit, csak gondoltam megírom, búcsút vettünk egymással az Omnia 2-mmel. Elég gyors döntés volt, és hirtelen, de így meg tudtam venni a Nexus One-t. Nem mondhatok semmi rosszat az Omniáról, mert a Winmok között ott van a legjobbak között, szerintem a HD2 után a legjobb, legmegbízhatóbb (és ez utóbbit aláhúznám) PDA.
Továbbra is olvasni fogom a topikot, és ha tudok, segítek. -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5010 üzenetére
Na azért... Engem mondjuk az se érdekelne, ha nem lenne belső tárhely. A kártya nagyobb biztonságot ad.
-
animoo
senior tag
válasz
runner 125 #5005 üzenetére
Tényleg? Nemár...
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #5002 üzenetére
Szerintem nincs nagy sebességbeli különbség. Az enyém 8gigás,d e van benne 8gigás kártya is, és inkább arra mentek mindent, esetleg progikat telepítek a My Storage-ra, egyébként romfrissítéskor, HR-kor úgyis elszáll a tartalma (tudom, ki lehet kerülni, de akkor tiszta a lap, ha ott nem marad cucc, főleg program-maradványok).
-
animoo
senior tag
válasz
kosturica #4950 üzenetére
Azt amúgy ki mondta, hogy a Brando karcálló? Tökre nem az. Nekem már az első héten született rajta 1-2, plusz azóta már csomó van, elég egy kis éles porszemcse amit elkensz rajta vagy körömnek a kiálló része, már ad is neki. Persze pont erre való, hogy ne a PDA karcolódjon ilyenkor.
Nem akarok ebbe az off csatába belemerülni, de minek régi dolgokat felhánytorgatni? Nemhogy örülnétek, hogy még egy ember feldobta a JB3-at, és teszteli, meg ír róla vmit, inkább izélgetitek "én megmondtam alapon"... Lehet, hogy akkor fikázta, meg előítéletei voltak, de ő is ember és észérvekkel meggyőzhető, legalább nem fafejű. Inkább mindenki legyen nyitott az új infókra, egy szakmai fórumnak ez a lényege, a kötekedést meg lehet pü-ben intézni.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4837 üzenetére
Gratula! Szernitem még más itthon nem főzött O2-re.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4835 üzenetére
Wow. Ügyes! És miket módosítottál? Mi volt az alapanyag? Én már régóta nem használok magyar nyelvet...
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #4833 üzenetére
Te főzted?
-
animoo
senior tag
válasz
runner 125 #4661 üzenetére
Természetesen
De ezek nem igazi fotók. Amit viszont az előtted író kolléga betett, az jó! Köszi!
-
animoo
senior tag
Nem tudom, nem figyeltem, én rutinos Winmo használó lévén az exittel lépek ki a legtöbb cuccból, én még nem nagyon találkoztam olyannal, ahol tényleg bezáródnak, 6.5 alatt. Kipróbáltam, itt se, de egy Showcase vagy Resco task manager megoldja a problémát.
De erre is van vmi megoldás, olvastam, hogy pl hosszan lenyomott x-re bezárja, lehet vmi cabet letölteni xda-n. Aki Manilázik, elsősorban ott a HTC HD2 Themes and Apps topikban nézelődjön, csomó minden van hozzá. -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #4635 üzenetére
Napfénysüti: szerintem nyugodtan mehet a sima Octans 2.14-gyel (asszem az a legújabb, nekem még 2.13 van), nagy bajod nem lehet tőle. Annál is inkább, mert én pl szeretem az összes partot a legújabbra cserélni, ha mondjuk Secanyt teszek fel. De a főzötteknél is fontos, hogy van olyan szakács, aki megmondja, melyik phone és eboot rész kell a pda mellé, hogy tutin menjen.
Én azt hittem, az első frissítéskor sikerült kinyírni az O2-t mert CSC telepítése közben megállt (nem 7zippel bontottam ki a 7z-t), és muszáj volt lehúznom a kábelről, meg újraindítani, mert semmi nem történt egyébként. Ekkor jött a sárga háromszöges kép, meg a para. Aztán feldugtam megint a gépre, és látta, betallóztam az összeset, elindult de kifagyott közben. Hát már a szívroham kerülgetett, de aztán pfc-n olvastam hogy ekkor csak az ebootot kell feltenni megint. Így is tettem, ekkor elindult a PDA rendesen, és újrakezdtem az egészet. Aztán felment minden remekül, de eléggé megizzadtam.
Később olvastam, hogy igazából nem lehet eltolni az Omniát, mert van egy külön partíció arra, hogy boot mód mindig legyen, és újra lehessen flashelni, ha gáz van.fairi: nem tartja meg, ez is lemegy 25-30-ra. De szerintem a kstan is, ha használod. Kevés használat mellett (csak telefon, sms, nekem munkaidőben kb ezek vannak) nem folyik.
Egyébként pfc-n egy tagnak, az Octanses topicban írta. -
animoo
senior tag
Sziasztok!
Köszi a dicséreteket!
Napfénysüti neked a Sonblack ROM-okat ajánlom, SB05 (felső startmenüs én nagyon szerettem, lehet megy is vissza ha kimaniláztam magam) SB06, 07 felsős. Gyorsak és sok tárhely van, nekem nem volt semmi gondom az SB05-tel.
Vagy a Secanyket, abból most a legújabb a JB1 még nem olvastam panaszt vele kapcsolatban, mondjuk egyre inkább kezd ezeknek is főzött jellege lenni, de ez a használhatóságukon szerencsére nem változtat.Rodrigo romjáról pedig: aki tényleg szereti a Sense-et, annak használható, együtt lehet élni a lassabb UI-vel, egyébként a többi progi megy, és mintha nem zárta volna be magától a többi cuccot, legalábbis kevés rammal futtattam media playert és operát és mentek.
Mobilesense-szel is elfolyik ennyire a ram, mégis azt is sokan használják.Az,hogy meghalt az a PDA, más okból is lehetett, ezekkel nem az volt (azért használok többes számot, mert Acerek is mentek tönkre így), hogy boot módban ragadtak és nem lehetett velük mit csinálni, hanem egyszerűen megszűntek működni, nem veszik a töltést se hálózatról, semmire nem reagálnak, akármit is nyomkod rajtuk az ember. Elképzelhető, hogy ezt más jellegű műszaki probléma okozza.
Ezért még nem kell Rodrigot szidni, aki egyébként eddig egyedül vállalta be hogy vacakol a Sense-szel, és korrektül megcsinálta, ahogy eddig tapasztalom. Nincs az hogy hú ez a tab nem működik, hú ez a rész hiányzik, egyelőre teljesen kerek a dolog.
Egyébként se szeretem, hogy olyat bírálunk, amit ki se próbáltunk, csak olvastunk róla ezt-azt.Persze ettől még óvatosan kell bánni a főzött romokkal, és olyanokat érdemes feltenni, amiket sokan próbáltak és nem panaszkodtak ilyesmikre.
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Végre valahára elkészült Rodrigofd Manilás beta 2 romja! Fel is tettem mindjárt. Eddig elégedett vagyok. Természetesen lassabb, mint az S200-on, de szokható, mondjuk a weather wallpapert én kikapcsoltam, mert idegesített egy idő után. Minden tab működik, a saját üzenetkezelő, telefonkönyv is. Kevés RAM marad, kb. 35 mega, de én úgy vettem észre, hogy nem rontja le a szokott programjaim performance-ét, plusz mintha kevésbé szivárogna. Titaniummal is kb. ennyi. Telefonálás is oké, 3g is, csak az a lényeg, hogy leginkább JB1-es eboot és phone résszel kell frissíteni. Samsung settings megmaradt, de csak a start menüből előhívható, az alap a HTC-s. Természetesen kapunk hozzá custom taskbart is, szép kékAz internet tabnél az alapértelmezett böngészőt fogja használni (ez nálam az Opera 10 és magától beállította). Buggal egyelőre nem találkoztam.
Íme pár screenshot (mondjuk én már kicsit tweakeltem - Bg4all, mert a sima alap fekete háttér nagyon csúnya, plusz custom slidebar és átlátszó slider):A dátumot elfeljtettem átállítani
-
animoo
senior tag
Én abban reménykedem, hogy Sonblack még főz jó romokat 6.5.5-ből is. Aceremen olyan van, és az még jobb, mint a 6.5.3. De nekem nincs bizodalmam a KSTAN romokban, sok a bug, ráadásul 1-2 tényleg gázos.
Sonblacknél gyakorlatilag semmit nem vettem észre, ami rom hiba lenne, kivéve talán, hogy a bejövő hívásnál a Samsung dialerben a név mező háttere fekete, és így nehéz elolvasni hogy ki hív. De ennyi.
Hivatalos frissítés...háát szerintem már eleve örüljünk hogy a 6.5-re lehetett (gondolhatja a Samsung). -
animoo
senior tag
Én már a JB1-et se tettem fel. Tök jól elvagyok Sonblack SB05-tel. NEkem semmi nem hiányzott, egyedül az MSN, de azt is megtaláltam könnyen. Gyorsabb, minden működik, alsó startmenüs. Kb. 1 hónapja ez van már fenn, és semmi gond vele. Remélem, fog még főzni 6.5.x-es buildekből is, úgy látom, neki megy leginkább bugmentesen.
-
animoo
senior tag
És mi ebből a tanulság már megint?
Az, hogy aki telefont, pda-t, akármit akar venni, nagyon alaposan nézzen utána, mire jó, miket tud, és mennyire felel meg az elvárásainak az adott kütyü. De tényleg, nem a levegőbe beszélünk, kb. hetente van ilyen post, hogy eladja mert nem az, amit várt. Ki lehet ezeket azért küszöbölni egy kicsit megfontoltabb vásárlással.
Más: screenshot az infinityről (bocs a ratyi minőségért):Ez nem a gyári téma, nagyon jól skinelhető, akárki, aki kicsit szeret rajzolgatni, photoshopozni, nekiállhat. Gyakorlatilag community-development zajlik, kivéve az alapját a proginak, de írnak hozzá widgeteket, meg csinálják a témákat. Van saját fóruma.
Egyelőre egyet kell értenem zack-kel, tesztelni érdemes, de hiányzik belőle pár dolog, amin folyamatosan dolgoznak (nekem a weather és a comm manager hiányzik nagyon). Viszont van saját sms-kliens, telefonkönyv, launcher, témakezelő, lockscreen. A háttereket is nagyon egyszerű cserélni. Tényleg szurkolok nekik, hogy fejlesszék, mert rendkívül ígéretes, nem eszik sok memóriát.
Ja és mondanom sem kell, AMOLED-en sokkal szebb! Frankón neonosan izzik a zöld, de úgyis tudjátok... -
animoo
senior tag
-
animoo
senior tag
válasz
uselessgumi #4126 üzenetére
Androidot még nem használtam. Pdafanclubon van egy tag, Patience, ő most tesztelt Nexus One-t, de amúgy Omniája van, esetleg ő tud nyilatkozni, ott is tedd fel a kérdést valamelyik topikban.
Amúgy minden csak megszokás kérdése, a Winmonál pedig irtó sok lehetőség van hogy testreszabd.
Szerintem azzal ne számoljon senki, hogy azalapvetően Winmora kitalált, optimalizált PDA-ján rendesen futtathat más oprendszert. Elviekben lehetséges, dolgoznak rajta, de ne úgy vegyünk meg egy cuccot, hogy na majd átrakok rá mást, mert esetleg akkor csalódás érheti az embert. Inkább menj be pl a gyorsboltba, nyomkodj meg Droidos meg Winmos cuccokat is, olvasgass teszteket, és gondoold át, neked melyik tetszene jobban. -
animoo
senior tag
válasz
uselessgumi #4122 üzenetére
Ha ez nálad döntőtényező, akkor inkább vedd az omniát, mert a legtutibb ezen a téren! Nekem általában másfél, 2 napot kibír normális használattal. Pedig elég hard-user vagyok. Természetesen megy minden, semmi nodata, én nem korlátozom be a PDA-t, akkor netezik, amikor akar.
-
animoo
senior tag
Naja, én is imádom. De ez sajna winmo betegség, már Acernél is csinálta. Opera és MSN folyton összevesztek, ki záródjon be. Egyszerre nemigen akartak nyitva lenni.... Pedig ott volt RAM bőven, meg igazából Omniánál is...
De lehet az Opera ám a bugos, hátha most a beta3ban csináltak vele valamit... -
animoo
senior tag
válasz
Kovalala #4108 üzenetére
Eddig oké is, bár nekem egy dolog már hibázott a JA5-ben. Mégpedig a Samsung Today. Ugyanúgy nem működött benne az időjárás, mint a cab változatában. A hátteret pedig nem lehet cserélni, csak buherátorkodva. Gyárilag miért tennének bele egy átportolt today felületet, ami nem működik tökéletesen? És akkor már ez szerintem főzésnek számít. Persze ez semmit nem von le az értékéből, Secanynek nagyon hálás lehet minden O2 user.
-
animoo
senior tag
A memory leak kérdéshez annyit tennék hozzá, hogy ez nem UI függő, nem is készülékfüggő, hanem Winmo issue.
Ugyanúgy elfolyik a Titaniumban (most tapasztalom, lemegy ott is 28-ig), SPBben, WidgetPlusban, Samsung Todayjel, sőt, még a nagyszerű Manilával is (Aceremen most épp 34 mega). Talán nem olyan nagy gond ez, és még azt is megkockáztatom, hogy attól még a kallódó memóriát is használják az appok, hiszen nem tapasztalható olyan mértékű lassulás, ahogy arra számítanánk. Én volt, hogy Acerrel vígan elvoltam, mikor a számláló szerint 2(!) mega ram állt rendelkezésre. Vannak progik, meg esetleg valami memóriaoptimalizáló cucc (csak sajna Omniában nem lehet kikapcsolni Acerrel ellentétben), amik szólnak, és kiakadnak, ha a számlálóban lecsökken a RAM kritikus mennyiség alá.
Egyáltalán, nem tudom, mennyire hiteles számadatokat nyújt nekünk a Memória menüpont erről a dologról. -
animoo
senior tag
Nincs valami registry tweak, amivel a 6.5.x buildekben is 24 órás formátumra lehet állítani az időt? Sehol nem találom, de Acerben se találtam...
Na megvan. Jól eldugták. a Regional settingsben a time fül alatt van... -
animoo
senior tag
válasz
devillike #4019 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit utánaolvastál volna, akár itt a topikban is, többször is egyértelműen le lett írva, hogy a T-nél kapható Omnia 2 2GB belső memóriával rendelkezik. Plusz a függetlenül vásárolható magyar garanciás készülékek is. Csak a bolti/eu garival lehet 8GB-os O2-t venni. Az árakról is esett szó.
Ettől függetlenül remélem, örömödet fogod benne lelni, és megkedveled a kezdeti kellemetlenségek ellenére is.
Ma nyomkodtam egy iPhone-t, hát oké-oké, de és akkor mi van? Kb. ez voltJó meg minden, de csak van és kész, nem lehet vele mókolni
-
animoo
senior tag
Én most raktam fel Sonblack (PDAVIET) 23518 buildre épülő, JA5 Secanyból merített romját. Egyelőre minden frankó, a RAM kb ugyanannyi mint a JA5-ben, viszont több, mint 200 mega tárhelyed van. Több Samus alkalmazást is meghagyott, plusz a settings is benne van. pdafanclubon megtalálod, van saját topikja is.
Van, aki több napja használja, és nincs vele gondja, ezért tettem fel én is.
-
animoo
senior tag
Hááát az úgy volt...... Szóval vettem az S200-at, de voltak/vannak vele gondok, telefonnak elég megbízhatatlan a jelenlegi állapotában. Főleg, hogy szervizeltetnem kell, mert kontaktos a jackaljzata, és nincs hangja emiatt. Többször is cserbenhagyott éles szitukban. Eldurrant az agyam, és vettem egy Omnia II-t másnap, Acert meg el akartam adni. Most az van, hogy Acert még nem vittem fel szervízbe, de ettől még használom. Meg lehet utána se adom el, még meglátom.
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #3746 üzenetére
Aa olyan szép ez az AMOLED... mindig rácsodálkozom
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #3743 üzenetére
ejnye, fiúk...
Szerintem tök ratyi az a tok. Én nem is használom, van helyette más. Acerhez sokkal igényesebbet adtak, azt előszeretettel használom is, jó érzés azzal elővenni. -
-
animoo
senior tag
Egyébként akkor csak hogy kötözködjek, szépen kajál ott is, én a speedshopos hd2-nél 33x mega ramra emlékszem manilával...
Csak Te tényleg nem érzed meg azt a 20 megát, mi meg az omniával sajna igen... Mobilesense Aceren volt hogy full megzabálta, kb. 2 megáig szippantotta, de semmi baja nem volt, vígan futott minden. Ezért is gyanús nekem ez a RAM-számláló....
-
animoo
senior tag
válasz
Terapeuta #3677 üzenetére
Cerka az gáz. Tökéletesen tudod ujjal/körömmel használni. Majd rájössz. Brando ultra clear fóliával jobb az érzékenysége, mint a gyárival (ami rajta van mikor megveszed). Én még a hátuljáról se szedtem le a védőt babonából, bár az ronda a rajzok miatt, kár hogy rátették, különben tök jó védelem lenne.
A legtutibb neked egy szilikontok lenne ami bár ronda szerintem, mások szerint nem, de a zsebben védené a cuccok ellen. Invisible shieldről hallottam már, de nekem nem kéne, kínlódjon vele a nyavaja mire felrakja, én úgyis tokban hordom. -
animoo
senior tag
válasz
Gaabbaa #3670 üzenetére
Viszont! Valakik készítettek ebből egy másik ilyen témát. Nagyjából úgy néz ki, és sztem nem is szivárog annyira, mint a másik. Meg kevesebb cucc jár vele.
Ezt is ki lehetne próbálni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5455081#post5455081Nekem fenn van. Itt mindent nektek kell beállítani, nem úgy, mint a mobilesense-nél.
-
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #3614 üzenetére
view: nagyon szep a mobilesense. atomtestreszabhato, en elegedett lennek vele; de hasznalata mellett elfolyik a ram. olyannira, hogy par óra mulva ugy, h semmit nem csinaltam, akar 9 megaig is lemegy. lehet csak a szamlalot zavarja meg, de az is eleg ahhoz, h a progik kiakadjanak es fagyjanak. mondom ezt romtol fuggetlenul, sot s200on is csinalta.meg xdan a topikjaban is panaszkodnak.
sajnalom, mert nekem az eddig legjobban bejovo ui lenne. remelem majd javul a helyzet. -
animoo
senior tag
Na,fenn is van!
Majd meglássuk mit produkál
Én használok tokot. A Westendben vettem csajos selyem-bélelt-kövekkel kirakott tokot még az LG Arenához, és Omnia is jó bele! De gondolom ezzel nincs kisegítve senki
-
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #3482 üzenetére
Fogadjunk Nokiája volt... Ott még nem is csodálom, olyat muter is csinált régi nokián.
Hasonló a jack meg a töltődugó.
-
animoo
senior tag
Szerintem meg részben de. Acer S200-ra is átportolták, és így 2-3 hónap fejlesztgetés után már azt mondom, kezd teljesen frankó lenni.
Persze a beta verziónak köszönhetően is gáz. A készítője nem véletlenül írta az oldalán, hogy eleve csoda, hogy egy ennyire más készüléken működjön a Manila...
Én azért reménykedem, hogy csak türelem kérdése, és lesz O2-re is jó TF3D. -
animoo
senior tag
A legramtakarékosabb shell, jelentem az SPB pocket plus.. Csak szegénykém olyan csóró, és fapados. Nehogymá' a high-end PDA-mon 6.1-es cucc figyeljen!
De 64 MB RAM marad vele, és kipakolhat az ember mindenféle cuccot az asztalra.
Ebben a ROM-ban elég gyors TW is. Mellesleg a settingset teljesen átszervezték, sokkal logikusabb lett, és több elem van benne, most nem is sírtam vissza a sima Winest.
A widgeteknél annyi a difi, hogy a csíkok helyett az oldalakat számok jelölik. -
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #2959 üzenetére
hat ez erosen keszulekfuggo, nem wm gond. nekem meg nem is o2m van. nalam a bt hangero prima, de alapvetoen halk az acer hangereje. van olyan rom mondjuk, amiben javitottak.
ajanlom mellesleg figyelmedbe az acer liquid topikot,ahol tok jol kiveseztek, miert jo egy nyilt es miert jo egy zart oprendszer.
egyebkent ha ennyire nem jon be, akkor miert hasznalod meg mindig? -
animoo
senior tag
válasz
viewdetails #2821 üzenetére
szia View! udv a winmosok klubjaban!
-
animoo
senior tag
ezzel a hardcore user dologgal en is egyetertek. en kifejezetten szeretek butykolni vele. turelmem is van hozza,addig probalkozom vmivel,mig jo nem lesz. de van aki hulyenek nez h minek ilyen mikor minden telefon ugyanazt tudja.
phhh: ja, a mi topikunk meg nen oiyan porgos...
-
animoo
senior tag
Amiket én írtam, azok direct draw-val, high qualityn, és dither beixelve készültek.
Dither pipa nélkül:
a 2500-as: 224%
6000-res: 127,34%
Ja és active synckel -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2350 üzenetére
Nálam a sebesség meg a külső döntött főleg. mindenképp WinMo-t szerettem volna, de az zabálja az erőforrást. Lehet, így haverok leszünk, hogy 1GHz proci hajtja meg a gépet
Egyébként én olyannyira eldöntöttem már, hogy ma érkezik -
animoo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2347 üzenetére
Napfénysüti: Igen, használtam már. Egy LG Ks20-on, Wm 6.1 alatt. Nagyon szép, és jól testreszabható skinekkel meg appletekkel. Egy baja volt, persze össze is játszhatott a lassú Ks20-szal. Sokat fagyott, instabilnak éreztem. Ez persze adódhatott a custom skinektől és appletektől is, mert nem az alappal használtam. De ha meglesz az új PDA-m, feldobom arra is próbaképpen, hogy hogy muzsikál.
Egyébként nem teljesen igaz, hogy ingyenes. Elvileg van sima és pro változat. A sima lenne ingyenes, ám a honlapjukon mindkét link alá a pro shareware változatát rakták be, ami izélget időnként, hogy vedd már meg. Régebbi verziókat lehet találni a neten a free-ből is. Amúgy érdemes volna megvenni, nem sajnálnám rá a pénzt, nem egy nagy összeg, csak nincs Paypalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest