- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
válasz
Kovalala #4108 üzenetére
Eddig oké is, bár nekem egy dolog már hibázott a JA5-ben. Mégpedig a Samsung Today. Ugyanúgy nem működött benne az időjárás, mint a cab változatában. A hátteret pedig nem lehet cserélni, csak buherátorkodva. Gyárilag miért tennének bele egy átportolt today felületet, ami nem működik tökéletesen? És akkor már ez szerintem főzésnek számít. Persze ez semmit nem von le az értékéből, Secanynek nagyon hálás lehet minden O2 user.
-
kalgan
csendes tag
válasz
Kovalala #3766 üzenetére
A laptopon windows xp van, próbáltam a tűzfal kikapcsolását, és most egy másik laptopon is kipróbáltam, itt is kikapcsolt tűzfal mellett, de a hálózati cím lekérése itt is sikertelen...
Az internet megosztásban 4 opció van a pda-n:
Tmobile wap
Tmobile mms
tmobile net
és web'n'walksajnos egyikkel sem működik... :S
-
-
viewdetails
addikt
válasz
Kovalala #2969 üzenetére
Ez is egy megoldás. Ezután már csak sűrűn kell nézni a telefonra, hogy mikor jött sms vagy email.
Mint mikor a kereskedő azt tanácsolja, hogy ha nem kapcsol be a klíma az új autódban, tekerd le az ablakot...?
Nem, van erre egy billentyűkód (*#0002*28346#), amire előjön a hangbeállító menü, és ott külön lehet bt voice és bt music hangerőt is állítani többek között, de úgy néz ki -kis képzavarral élve-, hogy fütyül rá a készülék. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Kovalala #2484 üzenetére
Köszi, biztos jó szolgálatot fog tenni, mindenképpen fel fogom tenni, de egyelőre így "csupaszon" telepítésmentesen szeretném tesztelni.
Azt tudom hogy az S200-nál nincs fent segédprogi, mégi elfordul. Ezért érdekelne hogy ez most ROM vagy PDA függő e. Nálam az üzenetekben hibátlanul elfordul, úgyhogy a giro jól működik. Persze ez a progi gyógyír lesz mindenképpen, remélem az msn-re is!
Csak a "miértje" izgat S200 kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest