- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
Visszajelzésem lenne egy szoftveres hibáról. (Szerintem az)
Gyakran hallgatok zenét fülhallgatóról, hosszabb ideig. (alap zenelejátszó)
Utazás közben néha előfordul hogy zenét váltanék, és bekapcsolom a kijelzőt, megjelenik a képernyőzár (MINTA) Próbálnám feloldani, de nem tudom mert nem érzékel semmit sem. Alul a vezérlőgombok sem reagálnak, sőt a hangerőgombokat sem érzékeli. Viszont ha a power gombot lenyomva tartom megjelenik a kikapcsolás menüje, de akkor sem érzékel semmit sem. Viszont ha kikapcsolom a kijelzőt és ezt eljátszom párszor, 2. vagy 3. próbálkozás után helyreáll.Nem annyira vészes probléma, csak elsőre ilyesztő, és néha idegesítő (tipikus jézusom, rootoltam a telefonomat és nem megy a kijelző reakció")
Egyébként a telefonnal nagyon meg vagyok elégedve, a ZTE Blade után (igaz még mindig megvan) ez a hatalmas kijelző, a QHD felbontással egyszerűen lenyűgöző. A sebesség meg pláne.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest