-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
snyper990 #16487 üzenetére
1 nap 9 óra alatt 40%-ra merülni szerintem nem vészes...
Ha alapból ilyen lett volna, vagy a szokásosnál sokkal jobban használnám a telefont, pl állandó net youtube, zene, játékok stb, akkor még el is fogadnám ezt az állapotot, mert aktívabb használattal teljesen elfogadom hogy jobban merül, hiszen egy ekkora kijelző kér enni.
A gond az, hogy úgy merül jobban, hogy a felhasználó szokásaim, a használat módja nem változott, mert ugyanilyen használattal mint ahogy most is használom, (kevés telefon, kevés net, nagyrészt készenlét, ill. este offline) korábban naponta kb 30%-ot merült egy nap, és fogalmam sincs hogy most miért a duplája indokolatlanul, főleg offline módban, ahol ugye pár százalékot kéne max merülnie egy éjszaka alatt...
Szóval most vissza szeretném hozni a régi állapotot, mert így hogy tudom hogy korábban kb kétszer annyi ideig kihúzta egy töltéssel így szerintem vészes, + idegesítő is hogy hogy nem tudom megoldani a dolgot mert nem tudom hol van a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest