-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
kidnou #14481 üzenetére
Addigra már TWRP sem volt, valahol elveszett a sok próba során. Viszont vince járt közel a valósághoz, csak tanulságképpen: tokom ugyan nincs, de kiderült hogy párom úgy ejtette el a telefont, hogy (nemcsak, h nem mondta el, de) valahogy a hangerő gomb megütődött, valamennyire beragadt, ezért indult el gyakran, de nem állandóan Fastboot-ban. A lényeg, hogy hardveresen feszegettem a keretet (megnéztem egy videót, hogy lehetne szétszedni), ami hagyott ugyan pár, de annyira nem feltűnő nyomot, viszont a gomb kiszabadult, és újra működőképes. Nemhogy nem kell újat vennem (már itt tartottam), de még szervizbe sem kell vinni.
Viszont ezután belefutottam abba, hogy lazán visszaállítottam a TWRP-mentésem, de feloldó-kódot kért. Én csak egyféle mintát használok, így kizárt, hogy elfelejtettem, mégsem fogadta el. Így trebrona egyik módozata alapján (android / find), töröltem a telefont - de annyira hajnal volt már, hogy simán törlődött a külső SD-kártya is backup-ostul (TWRP, és Nova)... - PC-be Recuva, sok minden visszajött, de a 1+ GB-os TWRP-mentés nem... Bő félnap elment azzal, hogy mindent újra beállítsak (root, TWRP, Xposed, app-ok, Nova, starr-kolléga modjai, rengeteg beállítás...), bár az MI-backup meglepően sok mindent visszahozott.
1. Hogy lehetett volna adatvesztés nélkül bejutni a TWRP-mentett ROM-ba? Korábban volt erre vkinek ötlete kapcsolódó fájlokat törölt, vagy mi...
2. Ha a TWRP-mentést ujjlenyomatok/PIN-kód/minta nélkül csinálom, akkor ez kikerülhető lenne? Mert most újra készítek egy mentést, hátha egyszer tényleg hasznát tudom venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest