- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pasztoha
tag
válasz
snyper990 #3161 üzenetére
Szia!
Megkérdezheted.Jómagam sem tudom egyébként, talán az volt az oka, hogy előbb volt wp-os telefonom és nem akartam még egy helyre megadni az összes kontaktomat. Nem mintha olyan fontos ember lennék és annyi érdekes elérhetőségem lenne. De ha már itt tartunk, nem olvastam még utána, ezért bocs ha hülyeséget kérdezek: a hotspotnak beállítottam egy SSID-t és egy jelszót, mentettem, aztán reggelre kb. 10 karakterrel kibővítette a nevet és másik jelszót adott. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- Már több mint 2 millióan próbálták ki a Prince of Persia: The Lost Crownt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest