Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Elmondanád, hogy az általad említett felhasználási területek közül melyiknél használnak vezeték nélküli energiaátvitelt? Szerintem tényleg ne írj többet, mert egyre jobban kibukik, mennyire fogalmad sincs a témáról.
Egyébként jó helyen tapogatsz a trafók emlegetésével, ugyanis pont emiatt a jelenség miatt (hogy a fémek nagyságrendekkel jobban "vezetik" a mágneses mezőt, mint a levegő) raknak beléjük vasmagot, így növelik a hatékonyságukat.
Részemről lényegtelen, hogy kinek van igaza, inkább az a fontos, hogy mi az igazság. Szerintem egy-egy témában mindenféle tudás nélkül okoskodó emberek által terjesztett valótlanságokkal a tudományok nevében fel kell vennie a harcot mindenkinek, akinek az adott témában biztos tudása van. Én sem értek mindenhez (sőt), ezért nem is adok tanácsot olyan dolgokkal kapcsolatban, amiben nem vagyok biztos. Viszont amit megtanultam (és tudományosan bizonyított), azt körmöm szakadtáig is védeni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag FixÁr!!!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest