-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
snyper990 #28385 üzenetére
Helló! Nem 3rd party, van egy saját cleanere, az a neve hogy "Cleaner"
Szerintem az a cache-t is törli, bár van küldön egy "Clean Cache" funkció is. Lehet, hogy fel kéne raknom egy custom rom-ot, csak az a baj hogy nem tudom hogy kell, sem hogy mivel jár. Nem piszkáltam a rendszerét sosem, de utána fogok nézni, köszi!
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
SenorGrande #28376 üzenetére
Hát nem örülök, baromi idegtépő tud lenni, és semmi rendszert nem látok benne. Ugyanúgy használom én is, mint korábban. Hátha kapunk valami ügyes tippet valakitől.
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
DeFranco #28369 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Nincs feltelepítve vírusirtó, csak ami eleve rajta volt. Most kikapcsoltam a play áruház frissítést, de az sem volt automatikus, csak értesítést küldött és manuálisan le szoktam töltögetni amikor van időm. Valahol meg tudom nézni milyen háttérfolyamatok futnak éppen? Van erre esetleg egy alkalmazás? És honnan tudhatom hogy mi az amit ki is szabad kapcsolni?
-
MamboRider
csendes újonc
Sziasztok! Próbáltam visszatekerni a fórumot, hátha más is kínlódik azzal amivel én, de nem találtam semmi témába vágót. A problémám az, ogy a 4Xem iiisszooonyúú módon belassult, van hogy 2-3 mp mire reagál, van hogy egyáltalán nem (pl üzenet értesítésre rányomok, eltűnik, de mégsem nyitja meg az appot). Nem unlockolt a telefon, nincs tele a tárhely, nincs millió appom... Rendszer frissítések rajta vannak, az automatikus indítások nagy részét kikapcsoltam, néhány naponta újraindítom, rá szoktam engedni a cleanert is, de néhány hónapja ugyanúgy kínlódik. Sőt, mintha egyre rosszabb lenne, és kezd az agyamra menni.
Valakinek hasonló tapasztalata? És tudtok valami okosat javasolni? Elég basic felhasználó vagyok, nem szoktam játszani rajta, nem várnék sokat tőle, csak alap dolgokat.. Köszi ha segítetek!
-
-
MamboRider
csendes újonc
Sziasztok! A kihangosított vonal hangerejével másnak is vannak problémái? Néhány hívás annyira halk, hogy autóban nem is lehet érteni mit mond a másik. Zenelejátszó, Youtube, stb. hangosabban és tisztábban szólnak, szerintem azzal nincs probléma, de a különbség nagyon nagy.
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
Domestos #16087 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, én naivan azt hittem hogy rootolás nélkül meg lehet oldani (ennyire nem értek hozzá
A bootolader nyitásától kicsit még félek, kb egy hetes a telefon és most hallok életemben először ezekról a dolgokról.. Úgy tudom a garanciát is befolyásolja, illetve más fórumon olvastam olyanról aki simán tönkretette a telefonját vele (szintén led színeket próbált beállítani szerencsétlen) :/
-
MamboRider
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest