- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatsa75
csendes tag
válasz
dugynok #28000 üzenetére
A leírtak alapján működnie kellene. Bootloader nyitva de Root nincs? Ellenőrizd a telódat, hogy átmegy-e a SafetyNet checken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scottyab.safetynet.sample
Nálam a telepített xPosed FrameWork rontotta el a SafetyNetet, ami a tapasztalatom szerint az általad is leírt hibát okozza. Amint leszedtem az xPosed-et, a SafetyNet megjavult, és a Revolut látható és telepíthető lett (xiaomi.eu ROM-on). Közben több helyen olvastam, hogy xPosed nem javasolt MIUI-ra. -
KurtCobain
őstag
-
válasz
dugynok #27958 üzenetére
Én is köszi, hogy felhoztad a témát, mert most elgondolkodtatott, hogy mégse R7 kéne nekem sem, hanem az RN7, elég komoly különbségek vannak a kettő között és azokat figyelembe véve, nem annyival drágább. RN7-et meg a Samsung A50-nel hasonlítgatom, de bőven elegendőnek látom az RN7-et.
Ezek szerint most van a Lurdyban! -
válasz
dugynok #24777 üzenetére
Elsőre soknak hangzott. Másodikra meg főleg, mert azt hittem kb annyiért tudom eladni az enyémet, ha arra kerül a sor, no meg kifogok jó áron egy A2lite-ot.😉
Így már dőlt is a dolog....
Otthoni bütykölés nekem se fekszik, még a zselés akármi is várakozik, igaz a gyári matt fólia széle még most kezd elválni picit ahogy látom. -
szazbolha
addikt
válasz
dugynok #24747 üzenetére
Igen, normálisan csinálták: Fixity.hu.
Az új kijelző szemre megfelelő, de mintha más üvegből lenne. Jobban zsírosodik, alul a 3 "gomb" kicsit aranyszínűbb és a két szélső mintha kicsit beljebb lenne érzékeny vagy kisebb az érzékeny terület - nem vészes. A másikon megszoktam, hogy szinte a jobb szélén nyomom. 2 nap alatt átszoktam az új pozícióra. -
-
Lordus
senior tag
válasz
dugynok #9042 üzenetére
http://www.ebay.de/itm/6x-Displayschutzfolie-fur-Xiaomi-Redmi-4X-Schutzfolie-Klar/302263186377?hash=item46604a33c9:g:-GAAAOSwWiBY~IAH
Savvies 75mic ultra clear fólia 6 db 2,98 EUR ideszállítva Németektől. Kb. 3 nap alatt meg szokott érkezni!
hopsz, most nézem, kicsit lüke voltam, mert ha 2 csomagot rendelek, akkor 3-at küldenek.
2000 ft-ért 18 fólia nem rossz, főleg, hogy asszonynak is rendeltem telefont, így évente 4 fog elfogyni... -
Black_Raven
veterán
válasz
dugynok #8118 üzenetére
Jó akkor ezek szerint az karcolódik amelyiknek kedve van hozzá. Akkor mostmár legalább tisztán látszik hogy a Xiaomi sem ismeri a minőségellenőrzés fogalmát. És az hogy több beszállitótól rendelnek, nem kifogás.
Más.."Ezzel ezt a témát részemről zárom, továbbiakban nem érdekel." -
válasz
dugynok #3574 üzenetére
Köszi!
Az mindenképp segítség hogy akkor már tudom hogy nem a Bluemobile-nál van a probléma,
illetve hogy akkor ezek szerint ők átengedik a sip portját.
A címet csekkoltam, és jól írtam be, sajna még mindig nem ajánlja fel
hívásnál a sip opciót. ( mobilevoip persze megy, de ez csak jobb lenne ) -
trebrona
nagyúr
válasz
dugynok #2697 üzenetére
Akkor félreértjük egymást ismét.
Tehát, fiam fiókjára már régen megérkezett az engedély, telefon (4A Pro) még fasorban, sőt tervben sem volt. Telefon használatbavételekor első dolgunk a bl nyitás. Csak szeretnénk, majd 72 óra múlva mehet. No ekkor jött a régebbi unlock program, ami azonnal nyitotta. Sajnos azóta már ez sem opció.
-
trebrona
nagyúr
válasz
dugynok #2578 üzenetére
Gari marad, többire ott a leírás:
Q: Can I Update via OTA-Update?
A: It really depends on what custom recovery you're using. Some custom recovery like ZCX TWRP support OTA-Update, but you need to follow some steps to enable the OTA-Update support. If you like to upgrade your ROM via OTA-Update, You need to flash the Uninstaller to undo this Mod. -
lacentos
tag
válasz
dugynok #2551 üzenetére
"A fent említett kereskedelmi vámtarifa néhány termék esetén (pl. tablet, telefon) 0, tehát vámot nem, csak áfát kell fizetni függetlenül annak összegétől.
1001/2013/EU végrehajtási rendelet Ezek azok a termékek, ahol a szerződéses vámtétel (%) mezőben a "mentes" szó szerepel.Példával illusztrálva, kínai shop, 200 USD telefon:
200 USD x 290 HUF = 58.000.-
ÁFA (27%) = 15.660.-
Kezelési költség = 2500.- (DHL Express esetén 6.000.-)
Összesen: 76.160.- HUF (DHL Express esetén 79.660.-) "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest