- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balikaa
csendes tag
Hello!
Mindenkinek köszi a segítséget, sikeres volt a LineageOS 20-ra való frissítés,de a magisknál megfeneklettem.
Letöltöttem a Magisk appot, azzal megpatcheltem az Általad linkelt helyen fennlévő boot.img -et, de amikor vissza akarnám flashelni a "fastboot flash boot magisk_patched.img"-et csak annyit ír, hogy < waiting for any device >,pedig az adb rendben működik, azzal raktam fel a romot is.Ilyenkor mi a teendő?
Köszi
-
snyper990
őstag
Köszi szépen!
Igazából anyukám telefonja, aki nem egy power user, de azért nem ártana, ha az alapvető funkciói jól működnének (meg a telefonnak is). Most CrDroid 7 van rajta, de a tavaly július után kiadott ROM-okat, mióta átálltak FBE titkosításra, egyiket sem tudtam működésre bírni azok közül, amelyeket próbáltam. A titkosítási folyamat megakad és utána nem működik a telefon, én meg nem szeretném, ha titkosítás nélkül használná.
Hétvégén kipróbálom, hátha bejön. Régen is LOS volt rajta, csak egy időben ugye elengedték a hivatalos támogatását -
rin33
senior tag
Újraraktam a Havoc 3.7-et úgy hogy előtte factory reset és format system volt. Ezzel helyreállt az üzemidő, megy minden simán, a cpu deepsleep is ok.
Próbáltam a az Evolution X-et, a PE-t és a Corvus OS-t is de de valahol valami mindig laggos, a Lineage OS és a Havoc simák (pl. Chrome vagy Beállítások megnyitása). -
lood55
tag
Szia! Nekem gyári, de idejét sem tudom mikor fejeztem be a MIUI-s frissítések telepítését: MIUI 9.5.10.0 van fenn. Ezt az egy igen hatalmas problémát leszámítva semmi bajom nincs a telóval. Érdekes, hogy úgy emlékszem csak azóta csinálja mióta két SIM-mel használom, előtte nem volt ilyen egy SIM-nél. Nálad mi a helyzet ilyen tekintetben?
-
siddis
őstag
Köszi..
Nálam is bootloop-ol az OpenGapps, az ujjlenyomatolvasóval viszont sosem volt problémám, most sem. Mély alvásból tényleg 'nehezen ébred' és szerintem ez nem az ujjlenyomat hibája, hanem inkább kernel vagy valami más.
Majd hegesztenek rajta valamit, remélhetőleg. Amúgy megy minden pöpecül, Google Camera is megy hegesztés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged