Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Attól, hogy leírod megint ugyanazt, nem fog megváltozni a véleményem.
6607-es hozzászólásomban én is linkeltem ugyanazt, amit Te. Tudom, hogy ez az információ létezik.
Viszont más folog akkumulátorokat magukban vizsgálni műszerekkel, és más azokkal az eszközökkel való használat során, amikhez tervezték, amik vezérlik, hogyan használhatod. Majd ha arról is szerzel megbízható információt, hogyan használják a telefonok az akksikat, akkor beszélhetünk.
Addig is lócitrom kollégával értek egyet, és használom a telefonomat úgy, ahogy azt tervezték. Legfeljebb pár év múlva olyan sűrűn kell majd töltenem, mint ahogy Te töltöd a kezdetektől fogva. Addig meg megspórolom az ebből adódó stresszt.
Azt, hogy semmit sem adok, nem veszem magamra. Pl. ajánlottam utánaolvasni a kognitív disszonancia fogalmának is, talán megértenéd, hogy miért idegesíted fel magad azon, ha valakinek más a véleménye.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Mazda topik
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Xbox Game Pass [2025] - A decemberi lista
- További aktív témák...
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi