- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
MamboRider #28387 üzenetére
Ott indul a dolog, hogy BL-nyitási engedélyt kell igényelni a gyártótól a készülékhez...
-
snyper990
őstag
válasz
MamboRider #28387 üzenetére
Már el is felejtettem, mik vannak a MIUI-ban...
De akkor nem ott lesz a hiba.
Túl sok tapasztalatom nekem sincs custom ROMokkal, de sok jó leírás van (én a Lineage OS 4X-hez írt útmutatóját használtam), bár egy kis angol tudás nem árt.
A legfontosabb a biztonsági mentés minden fontos adatról, de azt egyébként is érdemes frissen tartani, még ha nem is romolsz. Ha elakadsz, írhatsz privát üzenetet, megpróbálok segíteni -
snyper990
őstag
válasz
MamboRider #28368 üzenetére
"rá szoktam engedni a cleanert is" - az milyen cleaner? 3rd party? Ha az, akkor én hanyagolnám. Különben is, ez nem Windows, nem kell takarítgatni, különösen ha nem telepítgetsz aztán törölsz appokat. Ha meg a gyorsítótárakat kitakaríttatod, az pont lassulással jár... (Mondjuk 2-3 mp akkor is sok.)
Egyébként lehet még hardveres gond is a háttérben, pl. ha az akku veszít a kapacitásából, a gyártók hajlamosak visszafogni a teljesítményt az akkuidő megmentése érdekében.
Mindenesetre én felraknék a helyedben egy custom ROMot, hogy a hardveres gondot kiszűrd. Anyukámnak van 4x-e, arra hivatalos LineageOS 16-ot raktam, szerintem elég korrekt, gyors. (Plusz ő nem is használja túl sokat, friss LOS 16-al 1,5 óra SOT mellett kb. 1 hetet kibír egy töltéssel...) -
DeFranco
nagyúr
válasz
MamboRider #28381 üzenetére
jobb ötletem nincs sajnos. én maradtam az out of the box rendszeren, nem is frissítettem (igazából lustaságból mert nem volt kedvem factory resetelni de most már szerintem így is marad
)
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Enyém is ezt csinálja pár hónapja, lövésem sincs mitől, nem változtak a felhasználói szokásaim.
Nincs már meg a régi fluid működés. -
DeFranco
nagyúr
válasz
MamboRider #28374 üzenetére
szerintem nagyon kapcsolgatni nem kell az alapokhoz képest ahhoz hogy ne legyenek komoly lagok.
úgy is jól kell működjön, ha valami mégsem OK akkor először a 3rd party programok táján néznék szét.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
valami háttérfolyamat akasztja meg szerintem, vagy valami scanner/cleaner/vírusirtó ami ilyenkor einstandolja a prociidőt.
utóbbiakat szedd le a francba meg nézd meg hogy automatikusra van-e állítva pl. a play áruház frissítés.
-
orso0355
őstag
válasz
MamboRider #16413 üzenetére
Ritkán hangosítom ki, de konyhában, sütésfőzés közben nálam okés volt eddig, pedig volt zaj azért ott is. (Autóban headsetet használok, így azt nem tudom.)
-
grafnet
veterán
válasz
MamboRider #16316 üzenetére
Itt, a Xiaomi-nál nem veszik a garancia a ROM csere miatt, sem a root, sem a recovery csere miatt.
-
Domestos
tag
válasz
MamboRider #15965 üzenetére
Szia!
Majdnem átszaladtam a kérdésed a bő nap alatt született 150 új hozzászólás átpörgetése során...
XiaomiLed a keresőszó, de itt van a link a releváns hozzászólásomra:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged