- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Viszlát,mindenkinek ...egy nagyon jó készüléket váltottam le (remélem az újonc is legalább ilyen jó lesz...),úgyhogy búcsúzom,jó romolást és minden mást a továbbiakban is
Ja Redmi7 az utód. Jókora....
-
Lacopapi
addikt
Tudja valaki,hogy a Google Photo nagyításnál újabban miért nem élesít utána? Régebben - igaz lassan,de változtatott a kép élességén,jól látható módon. Most,ha belenagyítok,ugyanúgy marad, csíkozódik,látszanak a pixelek..
Domestos... Az aláírásomban szereplő romban van Enterprise mód, bár nekem nem kell. Más romról nem tudok,de ettől még lehet. -
Lacopapi
addikt
Remélem,nem késtem el...
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29015 üzenetére
Akkor először feltelepíted a Fox-ot,sima zip telepítés,semmi különös. Újraindítasz,de recovery módban. Ha visszalépkedsz a TWRP-ben a főmenüig,ott megtalálod a lehetőséget. Amikor már az Orange van fenn, abban beállítod a magyar nyelvet (vagy nem,ez nem fontos annyira), elkezded a törléseket - vigyázz,azokat töröld,amit írtam,de ugyanez megvan a letöltési helyen is leírva,nézd meg figyelmesen. Ha megvan,akkor telepíted a romot, (md5 elől kiveszed a pipát), jobbra fenn van egy mappa ikon,arra katt,akkor több zipet telepíthetsz egyszerre, rom után tetszőleges sorrendben a 3 fix. Telepítés - wipe cache,dalvik (bal oldali lehetőség) utána rendszer újraindítása. Légy türelmes,kell némi idő,mire feláll a rendszer.
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29013 üzenetére
A három fix ott van a letöltési linkek között,azokat is le kell tölteni,telepíteni. OrangeFox innen a legfelső, TWRP-ből telepíted,mint zip,újraindítasz recovery módban és ezzel meg is vagy. Magyarul is tud,úgyhogy nehéz elrontani. Wipe : Dalvik/ART Cache , Substratum Overlay-ek, Rendszer, Data, Eladó, gyorsítótár. Fentről lefelé,egyedül a Belső tárhely marad. Én a data formázásával szoktam kezdeni,utána csinálom a sima wipe-okat,de ez személyes rapli
Miután mindent telepítettél, a szokásos wipe cache-dalvik és rendszer újraindít. Sok sikert -
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29011 üzenetére
Aláírásomban ott van
MIUI-ból ennél jobbal nem találkoztam eddig. INNEN letöltheted. A három fix is kell,anélkül nem jó, Felrakása OrangeFox recovery - vel ajánlott (sima TWRP-vel nekem komoly bughalmazt produkált). Sok romot próbálgattam, de mindig visszatérek erre.
Köszönet érte Lackooo84 fórumtársunknak -
Lacopapi
addikt
válasz
macssessz #29009 üzenetére
Frissítheted,nem lesz gond,hívásrögzítés ugyanúgy van , nem sok minden változott emlékeim szerint. Végülis az android verzió ugyanúgy 7.1 . A MIUI-t meg fejlesztgetik,de legalábbis a 10-hez képest csak apróságok változtak,leginkább a külcsín . Nem rossz rendszer, bár én nem ezt használom,de van akinél az akkuidő is jobb lett.
-
Lacopapi
addikt
válasz
rumkola #28989 üzenetére
Természetesen mindenki úgy és arra használja a telefonját,amire akarja. Mindenesetre az okostelefonnak nem véletlenül ez a neve. Alapállapotban én magam is azt az elvet vallom,hogy a telefon az legyen telefon - megbízhatóan -, ám ezek a mostani készülékek jócskán túlmutatnak az alaptételen. És ha van lehetőség, akkor már csak kíváncsiságból is megpróbálom,mert miért ne. Amúgy pedig nem csak néhány beállítás a menüben, de azt gondolom,feleslegesen győzködnélek, nincs affinitásod a dolog irányába. Azonban felmerül a kérdés (már megbocsáss),hogy akkor minek egy ilyen szintű készülék Neked? Az alapállapotot (telefon-sms-mms), már ennél egyszerűbb készülékek is tudják, az mondjuk igaz,hogy igencsak szűkös a felhozatal.
Nem vagyunk egyformák - engedtessék tehát meg , hogy telepítgessen aki akar "bizbazt" mert van rá mód,vannak fejlesztők,rengeteg lehetőség ....talán nem véletlenül.
Egyébként ha végigjártad a bootloader nyitás- twrp- rom telepítés - rootolás nem túl egyszerű lépéseit,akkor benned is megvan a kisördög -
Lacopapi
addikt
válasz
rumkola #28986 üzenetére
Azért ez érdekes... nem volt jobb a gyárinál? Nem tudom,melyik lehetett,elég sok romot próbáltam már,de (amelyik elindult),lényegesen több beállítási- kényelmi lehetőséget biztosított,mint a gyári. Hogy hirtelenjében csak az ikonkiosztást ,app drawer-t,méretezési lehetőségeket említsem. Ez persze az én véleményem.
A mobilbankom K&H egyébként,annak nincs gondja semmilyen romon...feltételezem ez bankfüggő is, illetve app függő. -
Lacopapi
addikt
No megválok a Mokee-tól, mert ma vártam egy fontos hívást és nem jelezte....ez megengedhetetlen.
-
Lacopapi
addikt
Mokee rom készenléti merülése (wifi,mobilnet bekapcsolva,szinkron megy), 10 óra / 1 %....
-
Lacopapi
addikt
válasz
csferke #28961 üzenetére
Nyitott - rootolt - Magisk vagy más camera 2API aktiválva van? Ha nem,akkor meg se próbáld,de ha igen, a 7.1 -en akkor sem vagyok biztos,hogy megy. Tulajdonképpen csak a kísérletezés segít ebben az esetben,mert még az is előfordulhat,hogy két azonos telefon közül csak az egyiken fut...rejtélyes dolgok ezek.
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
GRE_Pro_v1.01......Nem merem ajánlani - iszonyatosan lassan nyit meg mindent (messenger 21 mp ! ). Egyebekben megfelelő, kamera gagyi,de sok GCam-ot elfogad,sőt,olyant is találtam amiben ment a video. Viszont lassú. Nohát vissza a MIUI-ra
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz
trialboj #28882 üzenetére
Gyári visszaállítás annyit jelent, hogy mindent legyalul a készülékről, olyan lesz, mintha frissen telepített rendszered lenne. Tehát mindent újra kell telepíteni, amit megszoktál. Vagy a MiCloud -ból ha van mentés,visszaállítod. Ennek én nem vagyok híve,de van aki szereti, mert egyszerűbb. Csak nem mindig biztos. De erről Te döntesz.
A visszaállítás mehet a beállítások- készülékem-biztonsági mentés és visszaállítás menüpont alól. Vagy valami ilyesmi, nálam ott van . -
Lacopapi
addikt
válasz
trialboj #28880 üzenetére
No akkor csakugyan buktad ezt az opciót, gyári recovery lényegében semmit sem ér. Viszont kell legyen tisztító program,használd azt - több mint a semmi.
snyper99 ...a Los16 -on lehet, hogy megy, én eddig vagy 5 romon próbáltam,el sem indul, hiába van engedély a camera 2API -ra. Egyik sem. -
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28873 üzenetére
Olyant nem találtam,amivel videózni is lehet,olyan van ami a fényképezéshez ( Normál-panoráma-photo sphere-portré-éjszakai), remekül bevált. Már nem tudom,honnan töltöttem,de ez a neve,talán megtalálod: GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013.apk
Így,ha videózni akarok,ott a stock,fényképezést meg ezzel csinálom - láthatóan tisztább és részletesebb képeket lő. -
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28870 üzenetére
Olvass vissza a #28835 -ig.... azt a romot csak ajánlani tudom. Hibát még nem találtam benne. Készenléti fogyasztása közelít a nullához
,de akció közben is visszafogott. Testreszabható,sok a beállítási lehetőség. PIE. Kamera az eddigi legjobb.Magisk benne van,telepítés OrangeFox alól megy . MIUI11
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28855 üzenetére
Amíg fel nem dolgozza az előző képet,addig nem tudod használni. Ha kilépsz exponálás után,láthatod a kicsi fényképezőgép ikont a bal felső sarokban. Amíg az kinn van,addig nincs készen,amint eltűnik,nézheted,vagy fotózhatsz tovább...ezzel együtt kell élni
Az,hogy egyáltalán nem reagál amiatt lehet,hogy ezt nem veszed figyelembe és megbolondul. -
Lacopapi
addikt
Gyári Global stable romhoz tudna valaki linket adni? Az összefoglalóban 404 - es az összes link.
Keresésből egyet találtam,de azért várom a felajánlásokat -
Lacopapi
addikt
válasz
trialboj #28832 üzenetére
Bootloader nyitás után a szokásos játék (TWRP), és már rakhatod is fel EZT a romot.
Nagggyon jó. PIE alapon MIUI 11. Gyakorlatilag minden benne van,ami kell - ami meg nem ,az telepíthetőAkkuidő remek,fényképező az eddigi legjobb amit ezen a telón tapasztaltam.
Persze Gcam-on kívül...MÁS : csakugyan,nem tudna valaki linkelni olyan Gcam-ot,amelyiknél minden működik? A jelenlegi szuper képeket csinál,de nem megy a video.
-
Lacopapi
addikt
Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtársnak
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nerazim #28806 üzenetére
Hát a telepítéssel nincs gondom, ez a hagyományos TWRP 3.3.1-0 nem volt 7-es hibaüzenetem,úgyhogy ehhez a verzióhoz jó. Aztán,hogy másikkal mi lenne,nem tudom,de érdekes,hogy semmi más,csak ez a két dolog bukik meg. Óra appot tettem másikat,csak a MiCloudra nem tudok ránézni,de majd visszafogom magam.
Mert amúgy meg nagyon jó rom. -
Lacopapi
addikt
MiCloud továbbra is hibaüzenettel leáll...óra ugyanúgy,pedig most aztán mindent töröltem.
Viszont minden más flottul működik,úgyhogy marad. -
Lacopapi
addikt
válasz
Lacopapi #28792 üzenetére
Nohát,nohát...óra alkalmazás folyamatosan leáll-konkrétan használhatatlan- , MiCloud úgyszintén. előbbi nem érdekes annyira de a felhő az idegesítő. Amúgy remekül testreszabható,sok beállítási lehetőséggel,jó kis rom. A hibákra próbálok megoldást találni. Telepítést (ahogyan szoktam)," format data" után csináltam.
-
Lacopapi
addikt
Meg vagyok elégedve a csaknem két és fél éves telefonom akkuidejével...26 óra alatt jutottam 40%-ra - 5 óra SOT -tal ez nekem bőven jó,ráadásul volt ebben fényképezés,játék,telepítés,törlés,böngészés,még egy kis tv is.
Most már kifuttatom,de alighanem eljutok a 6+ kijelzőidőig a végére..nem rossz ez,na. Mondjuk azt nem tudom,új korában mennyit tudott, de még most is fölé emelkedik sok másik típusú újnak.
Ja,a legújabb MIUI Global 11.0.2 stabil van rajta. -
Lacopapi
addikt
Na... kaptam 168 órát a nyitásig. Nem olyan vészes.
-
Lacopapi
addikt
Köszönöm mindenkinek, egyelőre ez marad, nálam a telefon a lényeg,némi tartalomfogyasztással, úgyhogy ez most éppen megfelelő. Mellesleg a mytvtelenor tökéletesen fut,most más lehetőség nincs a tv-re, úgyhogy elégedett vagyok. Majd nyitok,de egyelőre nincs szükség rá.
-
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek, jó kis készülék ez, teljesen kezelhető....kár, hogy újabbak között nincs ekkora. Dehát a divat az divat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged