-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
válasz
Lacopapi #29012 üzenetére
Köszönöm, viszont... Hűha ez már túlhaladja a képességeimet
Ebből áll a tudásom: rom letölt - TWRP 3.3.1 betölt - wipe - install
Ezek a fogalmak hogy fix + OrangeFox recovery halvány fogalmam sincs hogy mi az
Ha van időd akkor leírod hogyan kell
Vagy hangosban valamelyik plarformon vagy akár telón is jó nekem
-
siddis
őstag
válasz
Lacopapi #29004 üzenetére
Csak az ezzel a gond, hogy eddig az UriKill kb. 100%-ban futott az összes LOS-on január 1-ig.
Most meg kakukk, elsőre csak kilép egy mukk nélkül, utána a többi próbánál már kiírja hogy összeomlott, zárd be..
A fejlesztői log-okban nem láttam olyan változtatást, ami kamerára utalna bármiben is..
Teszek egy próbát egy régebbivel.. -
rin33
senior tag
válasz
Lacopapi #28990 üzenetére
Szerintem régebbi közép és felsőkategóriás telefonokon érdemes custom ROM-ot használni - persze ha megvan a megfeleő support. Pl. egy LG G2-n stabilan futnak a mai alkalmazások Lineage 16 Pie alatt, egymással párhuzamosan is lassulás nélkül, de egy 4.4 vagy 5.1 alapú ROM (pl. gyári) már lassul ha több app fut egyszerre (+annak idején nem voltak ekkorák az appok mint most...) Pl. egy Samu J3 (16)-on Los14.1-et használok, a bugok ellenére is, mert érezhetően gyorsabb, jobb a multitaszking mint a gyári lollipopon, vagy pl. egy LG G3s LOS 14.1-el elmegy tűrhető sebességgel bug nélkül, de a gyári 5.0-n gyakorlatilag már nincs multitaszking.
Viszont ha egy aktuális telefonon, a aktuálisan legelterjedtebb android van akkor nem érdemes az épp csak kijött legújabb android-ot felrakni mert még bugos lehet és kell egy pár hónap mire az appok optimalizálva lesznek (pl. eleinte Android 10-es ROM-okon a játékok laggolása). Pl. Mi A2 Lite-on is próbálkoztam főzött ROM-okkal de mindig oda lyukadtam ki hogy a gyári a legstabilabb.
A Redmi 4x talán a kettő közé esik mert ugyanúgy jó rajta a Miui 11 mint a PE 10, üzemidőben nem látok különbséget.
-
rin33
senior tag
válasz
Lacopapi #28974 üzenetére
Nálam is jelentkezik a hiba, hardveres, mert Miui alatt is, ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy LTE/WCDMA-ra kell állítani mert a GSM-en cella-handover bugos így amikor jön a hívás és 4G-ről 2G-re váltana a telefon akkor néha eldobja a hálót mert nem tud gyorsan GSM-re ugrani. Ha kizárom a GSM-et akkor jó. (*#*#4636#*#* menüben állítható)
Szerk: a utolsó hsz-edet nem olvastam bocs
-
siddis
őstag
válasz
Lacopapi #28974 üzenetére
..nem mintha tamáskodnék, de nekem se szokta jelezni mondjuk a futár hívását délután négy óra után, sőt sokszor abba az irányba kicsengeni sem szokott a készülék. Illetve a UPC-s szerelő száma ilyen még, meg a közös képviselőé, -valahogy ha szabit veszek ki arra a napra el van átkozva a telefonom.
-
-
trialboj
őstag
válasz
Lacopapi #28878 üzenetére
Ok, de nem megy. Nekem csak wipe data van a recovery menuben. Ez a videó bemutatja milyen menük vannak: 1 perctől...
Még csak meg sem közelíti ezt a menüt. És igen, minden gyári a telón, nem is lesz más, nincs kinyitva a bootloader, meg semmi trükközés. Akkor buktam ezt az opciót?
-
trebrona
nagyúr
-
Nerazim
őstag
válasz
Lacopapi #28856 üzenetére
Nem, félre értesz. Konkrét eset volt minap. Gyerkőcök szépen összeálltak, erre az asszony gyorsan meg akarta örökíteni ezt a pillanatot, teló elő, gcam megnyit, exponál (na) és semmi nem történik, nem dolgozik, mintha meg se nyomta volna a gombot és huss a pillanat már tova is illant.
-
snyper990
őstag
válasz
Lacopapi #28835 üzenetére
Egy arthur felhasználónevű fejlesztő direkt 4X-re portol GCam-et. Ezen a linken megtalálhatóak az apk-k.
Anyukám 4X-én, LOS 16-on a lényeg működik, HDR-t mondjuk ki kell kapcsolni. -
siddis
őstag
válasz
Lacopapi #28835 üzenetére
Az újabbakkal nekem sem megy a videó, én legtöbbet az MGC_5.1.018_Urikill_vXXII verziót használtam. Tegyél egy próbát vele, ha gondolod.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lacopapi #28810 üzenetére
Annyit kérdeznék még, hogy ugye nem használsz semmilyen TWPR -vel készített adat visszaállítást? Csakis a MiCloud-ost szabad, mert attól tuti nem hülyül meg. Én azzal állítottam vissza, persze az nem egy full backup, mert appok beállításait adatait nem állítja vissza, de az elrendezést, az appokat magukat, üziket, névjegyeket stb. igen. Szerintem gyalulj (wipe) mindent data, system, vendor, és mehet a rom, majd a 3 fix még restart előtt. Ja és nálam csak a 20-as magisk működik, a 19 nem.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Lacopapi #28792 üzenetére
Nohát,nohát...óra alkalmazás folyamatosan leáll-konkrétan használhatatlan- , MiCloud úgyszintén. előbbi nem érdekes annyira de a felhő az idegesítő. Amúgy remekül testreszabható,sok beállítási lehetőséggel,jó kis rom. A hibákra próbálok megoldást találni. Telepítést (ahogyan szoktam)," format data" után csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest