- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
rumkola #28989 üzenetére
Természetesen mindenki úgy és arra használja a telefonját,amire akarja. Mindenesetre az okostelefonnak nem véletlenül ez a neve. Alapállapotban én magam is azt az elvet vallom,hogy a telefon az legyen telefon - megbízhatóan -, ám ezek a mostani készülékek jócskán túlmutatnak az alaptételen. És ha van lehetőség, akkor már csak kíváncsiságból is megpróbálom,mert miért ne. Amúgy pedig nem csak néhány beállítás a menüben, de azt gondolom,feleslegesen győzködnélek, nincs affinitásod a dolog irányába. Azonban felmerül a kérdés (már megbocsáss),hogy akkor minek egy ilyen szintű készülék Neked? Az alapállapotot (telefon-sms-mms), már ennél egyszerűbb készülékek is tudják, az mondjuk igaz,hogy igencsak szűkös a felhozatal.
Nem vagyunk egyformák - engedtessék tehát meg , hogy telepítgessen aki akar "bizbazt" mert van rá mód,vannak fejlesztők,rengeteg lehetőség ....talán nem véletlenül.
Egyébként ha végigjártad a bootloader nyitás- twrp- rom telepítés - rootolás nem túl egyszerű lépéseit,akkor benned is megvan a kisördög -
Lacopapi
addikt
válasz
rumkola #28986 üzenetére
Azért ez érdekes... nem volt jobb a gyárinál? Nem tudom,melyik lehetett,elég sok romot próbáltam már,de (amelyik elindult),lényegesen több beállítási- kényelmi lehetőséget biztosított,mint a gyári. Hogy hirtelenjében csak az ikonkiosztást ,app drawer-t,méretezési lehetőségeket említsem. Ez persze az én véleményem.
A mobilbankom K&H egyébként,annak nincs gondja semmilyen romon...feltételezem ez bankfüggő is, illetve app függő. -
snyper990
őstag
válasz
rumkola #28848 üzenetére
Persze, visszatelepíted a gyári ROM-ot, visszaállítasz mindent ugyanolyanra, ahogy a gyárból kijött, aztán vissza lehet zárni.
Ha custom ROM-ra zársz, téglázod a telefont
(Mondjuk én is örülnék neki, ha lelgalább nem hirdetné rögtön bekapcsoláskor, hogy nyitva van a bootloader, mert hozzáértő kezekben az megkönnyebbülést jelent lopott telefon esetén. Mondjuk anyukámnak van 4X-e, annyira kicsi az esélye, hogy bármi ilyesmi történik a ~3 éves telefonjával, hogy már belenyugodtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged