- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Akkut keresnék hozzá. Eredeti lenne a cél. Valakinek van biztos tippje rá?
-
sicc33
aktív tag
válasz
DeFranco #30125 üzenetére
DeFranco: BT headsettel OK, kábelessel nem próbáltam ...
gyulaszu: valóban jogos a kritika. Lányomé a 4x ő hívott, én nem hallottam őt. Viszont ő halotta azt amit én mondtam neki, mert kértem indítsa újra a telefont és mondta mikor találkoztunk, elmonda, hogy megcsinálta. Az én telefonom jó, letesztelve. Ha mást hívott a 4x-el akkor az a személy sem hallotta mit mond, néha valami zörej beszűrődött. Kihangosítást nem próbáltam, de ahhoz nem a fenti mikrofont használja? Mintha itt korábban azt olvastam volna.
-
sicc33
aktív tag
Szeretnék segítséget kérni. Tegnapi nap során azt tapasztaltuk, hogy ha hívott a lányom nem hallottam amit mond, de ő igen. Viber-el a jelenség ugyanaz. Lehetséges, hogy a készülék mikrofonja adta meg magát? Van rá valami teszt amivel kiszűrhető lenne? Köszönöm!
-
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Kijelző problémás a készülékem. Cserélni kell és szeretnék gyári kijelzőt venji hozzá. Honnan érdemes rendelni, ahol valóban sz és nem csak állítják róla. Köszönöm előre a tanácsokat!
-
sicc33
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
Persze. 100%-os töltöttséggel adtam neki tegnap oda. Kb fél órája adta a kezembe hogy miért nem töltöttem fel. Annyira érdeklik a műszaki dolgok, hogy töltőre is én rakom fel
Ha most feltöltöm, lesz egy wipe ... Talán segít. Véletlenül kattintott egy rendszerfrissítést. Szerintem az lesz a baja ... remélem.
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Nagyon meglepődtem ma reggel. Kislányom hozta a telefonját, hogy apa miért nem tetted fel töltőre? Pedig fenn volt. 21 óra alatt elfolyt belőle az energia. Járt már így valaki? Se wifi se moblinet se semmi.
Ötlet. Energiahasználatban csak a rendszer és a telefon készenlét volt ...9.5.10.0 Global Stabil
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok! Szeretném ha ajánlanátok üveget és tokot a telefonhoz. Utóbbiból flipes érdekelne.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest