- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
persze csak gondoltam szólok, hogy addig ok, hogy 1centiról tud fotózni csak készített kép ilyen lesz, ne várjon nagy csodát:
-
-
bodnar10261
aktív tag
én MI Selfie Tripodot rendeltem. Nemsokára itt van, kiváncsi leszek milyen lesz. Külön öröm hogy kinn van a forráskódja a 4X-nek. Makoj emlitette neki kicsi a 4X kijelzője, nos nemsokára tablet méretű okostelefon nem fér a zsebbe 😁😁😁. Kiváncsi leszek mit lehet kihozni a forráskódból Custom rom terén, Amugy tökmindegy hogy nugat vagy oreo a forráskód ? Vagy ez melyik a 2 közül?
-
bunnyhu
senior tag
Köszi, akkor lehet valamelyik app kezdte el a balhét, mert uyge azok is frissülnek aztán a franc se tudja épp mit kavart a fejlesztő.
Nálam ez egy normális merülési ütem, hó elején az előző miui9-cel:
Most meg így néz ki, se wifi se semmi mióta felment ez a pár tízmegás frissítés:
Elég markáns a különbség
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
aelod
veterán
De jure igen de facto egy szifont mentett meg a haláltól a tál rizs. Innentől fogva én abban "hiszek" amit tapasztalok. Nyilván a mázli faktor is benne volt a dologban és nem 100%, hogy vissza lehet hozni egy telefont ezzel a módszerrel egy alapos fürdés után de azért nem lehetetlen. Ha meg nem muszáj akkor nem kell felesleges szervizbe menni és pénzt költeni egy 4 éves készülékre mondjuk.
-
grafnet
veterán
Ha nekem szántad:
Ez, könnyen lehet, hogy így van - mármint, hogy többlet pára alakul ki.
Viszont tény: ami telefon beázott és rizsben pihent 1-2 napot, az működő képes lett!
És ez nem a desztillált vizes attrakció után!Egyébként mindenki azt csinál, amit akar a készülékkel! Az én tapasztalataim szerint működik.
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm a választ, de nem a lakatra gondoltam, hanem ott hagyni valamit a futók között.
Én kilőttem onnan mindent, és a lakatot is levettem mindenről, így az üres.
Messenger Lite üzenetek megérkeznek így is, Steam app is jelez, bár ott van egy komoly 15-30 perces csúszás pl. a piaci jóváhagyásoknál.Off-ba teszem, érzésem szerint ez inkább szimplán Android téma.
-
-
Imi1981
veterán
Ezek az olcsó nikon kompakt gépek igazi gagyik. Nálunk a cégnél (de itthon is van egy régebbi típus sajnos) ilyeneket kell használni (nem pont ez a típus de a kategória ugyan ez) és állandóan iszonyat belassúl és pocsék szar képeket is csinál. Videó szintén szar főleg a fókuszálás. Szerintem egy jobb telefon szebb képeket lő.Ezek az olcsó nikonok még ezt az árat se érik meg. Inkább kicsit drágább kategória akár nikon is(de kompakt gépekben inkább Panasonic , Canon, Sony) . Előtte jó pár évig alsó kategóriás Panasonic volt de az mindenben sokkal jobb volt!
-
kamant
csendes tag
Total Commanderben ftp-n keresztül nézem.
Nem a leggyorsabb, de nem kell fájlkezelőzni.
(Nem a 4X beépített ftp-"szerverével", hanem még az előző HUAWEI-nél szedtem le egyet a play-ből.)A belső memóriát látom. (Ha jól emlékszem, az elején mintha lett volna olyan is, hogy az SD-kártyát is elértem belőle, de lehet, hogy rosszul emlékszem.)
-
Styleair
aktív tag
-
G@ben
addikt
Valószínű, hogy majd megteszem, egyelőre várom a hosszabb távú tapasztalatokat.
Erről van szó.
Akkor kimondhatjuk, hogy ez a verzió nem tudja. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! -
G@ben
addikt
Google naptár, nem a miui-s, abban nem látok ilyen lehetőséget, de nem is ezzel van gondom, mert rezeg. Csak ikont nem tesz ki a rezgő módban felülre, hogy ránézésre tudjam, melyik módban van.
Nkboy: nekem nem így néz ki, global stabil 8.2.12 van fent, abban nincs lehetőség ilyen kiválasztásra.
-
hzsolee
őstag
Egy kártyád van? Nálam külön van adat/hang. Az adatot(voda, de itt nincs ilyen probléma) át tudom tenni 2 g-re, de a hangnál nincs ilyen opció. Mostanában nekem is előfordul ilyen hiba, hogy nincs/gyenge a jel. Legutóbb tök semmi jel nem volt a "hangkártyámon" (trémobil). A telefont újraindítva megoldódott... Amúgy az akkunál jelzett zöld/barna indikátor melyik kártyára vonatkozik?
-
törölt tag
-
szárnyacska
tag
Szia nyilván az ember nem teszi direkt tönkre a kèszülèket..Munkám során nedves kèzel szoktam a telom fogdosni idáig ettől egyiknek sem lett baja! Mivel már 2 èves a kicsike keresem az utodját mostanában gyakran csinál váratlan dolgokat.Egy barátom vett mèg nyáron egy ilyen telot tetszet elèg gyors volt fènykèpezni meg nem igen szoktam.Az akurol elèg jókat irnak a leirásban nekem ez lenne a fontosabb.Sokat mobilnettezek ès wifizek,zenèt halgatok .A jelenlegi telom kb a napot birja ezt, de ha sokat használom akkor estig nem tart ki az akku.A havert hiába kèrdezem mert ő nem használja intenziven.Drága mobilt a munkám miatt nem akarok.Használni szeretem nem a táskámban nèzegetni.Ami kicsit zavaró volt hogy 2 kártyát használok ès van egy 64gb os memoria kártyám a jelenlegi teloban.Ahogy nèztem ebben viszont választani kell majd.
-
Bander78
tag
Ez ok. A kérdés arra irányult, hogy a gyári levelezőben a "fiók hozzáadása" menüben ezeket lehet megadni:
- fiók azonosítószáma (ez lenne a webcím)
- jelszóDe a céges honlapon a jelszó mellett a felhasználót is meg kell adni, ez a gond.
Valaki esetleg tudja, hogy a gyári levelezőben ezt hogyan kell megoldani? Csak emiatt külön progit nem akarok telepíteni ha nem muszáj. -
Bander78
tag
-
orso0355
őstag
Mindenki azt tesz, amit csak szeretne!
A mikrosütő használati utasításában is szerepel Amerikában, hogy ne rakj bele macskát meg gyereket - na kb. ezt jelenti az idézett szöveg isMár kitárgyaltuk korábban, hogy nyilván oda fogják írni, hiszen mindenki saját felelősségére buzergálja a telefont, muszáj nekik.
-
-
Black_Raven
veterán
Én nem tudom mi van rajta, de harmadik hónapja használom tok és fólia nélkül és hajszálkarc sincs rajta. Tehát nem sima üveg az biztos, főleg hogy naponta 756876-szer suvickolom és semmi. Pár oldalon szerepel hogy ismeretlen tipusú GG, de van benne valami, mert másik teló pár hónap után hajszálkarcos lett a sima üveggel.Vagyis jó ez a kijelző..
-
kidnou
őstag
Tegnap este feltettem, éjszaka használtam a telót. Azt kell mondanom, értelme nincs, max annyi hogy látod hány mA a fogyasztás apponként.,A többit mutatja a beépitett akkuhasználat is. Arról ne is beszéljünk, hogy az éjszakai 25% akkufogyásból 4%-ot ez vitt el. No meg állandóan ott van vegyem meg, mert csak ma csak nekem akció...Nálam kuka
-
aelod
veterán
A SIM kártyáját nemrég cseréltettük, zsír új. Próbáltam úgy is felvenni, hogy nem a fülemnél volt a telefon hanem kihangosítva, úgy is volt baj. Nincs semmi külön nála beállítva ha hív. Mindketten flottásak vagyunk a telenornál, a család többi tagja is és esetükben is volt már példa rá, hogy nem sikerült a hívás.
-
Black_Raven
veterán
Egy apróságról megfeledkeztél a gyorsaságnál. A kirakott kapcsoló, csak a homescreenről működik, a függöny meg mindenhol. Mert most írás közben följebb nyúlok és bekapcsolom a BT-t vagy bármit egy pöttyintéssel. A widgethez először ki kell lépni. És általában az emberek 99%-a nem főképernyőn tanyázik.
@vince: az automatikus inditások vagy mi a neve, hol van? Tegnap unalmamban felraktam a Miuihut. Faxa gyors, bár inkább a 0.5 alapanimációknak köszönheti. Negyedóráig fennt volt, aztán rámtört a miui réme és vissza menekültem a jól belakott RR-re.
ja meg a szines led se működik.
nem mintha érdekelne..keine RGB led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest