- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ezek az olcsó nikon kompakt gépek igazi gagyik. Nálunk a cégnél (de itthon is van egy régebbi típus sajnos) ilyeneket kell használni (nem pont ez a típus de a kategória ugyan ez) és állandóan iszonyat belassúl és pocsék szar képeket is csinál. Videó szintén szar főleg a fókuszálás. Szerintem egy jobb telefon szebb képeket lő.Ezek az olcsó nikonok még ezt az árat se érik meg. Inkább kicsit drágább kategória akár nikon is(de kompakt gépekben inkább Panasonic , Canon, Sony) . Előtte jó pár évig alsó kategóriás Panasonic volt de az mindenben sokkal jobb volt!
-
Imi1981
veterán
válasz
SenorGrande #16863 üzenetére
A beállításokban is van engedélyek menü [kép] itt engedélyezd az automatikus indulást és az egyéb engedélyekben a felugró ablakos értesítést majd ismét a beállításokban az értesítések és állapotsor [kép] menüben az alkalmazás értesítésekben bepipálod a lebegő értesítések, képernyőzár értesítések stb (ami kell neked) és kész. Innentől már jelezni fog.
Amúgy itt is eléred az engedély menüt [kép] [kép] [kép]
Igaz redmi note 4 telóm van de szerintem tök ugyan olyanok a menük. -
Imi1981
veterán
válasz
Black_Raven #15875 üzenetére
Szép írás! Ezt be kéne rakni az összefoglalóba! Itt és a redmi note 4 fórumban is és akkor kevesebb gond/kérdés lenne ezzel kapcsolatban.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
csodavas #11830 üzenetére
Nagyon kösz! Az akkuidő nálam is a legnagyobb probléma a Samsung s-nél mert én is vettem új akkut de semmit nem javult és az ujratelepítés se segített. Ma láttam és próbáltam egy Xiaomi redmi note 4-et és lehet inkább azt veszek mert nagyon tetszett. 6 ezer ft-al drágább eustockon mint a redmi 4x. Még ezen gondolkodom.
Amúgy az amoled után nem volt furcsa az ips? Az nekem valószínű hiányozni fog de akkor is váltok mert már kicsit kevés az s4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest