- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szárnyacska
tag
Szia nyilván az ember nem teszi direkt tönkre a kèszülèket..Munkám során nedves kèzel szoktam a telom fogdosni idáig ettől egyiknek sem lett baja! Mivel már 2 èves a kicsike keresem az utodját mostanában gyakran csinál váratlan dolgokat.Egy barátom vett mèg nyáron egy ilyen telot tetszet elèg gyors volt fènykèpezni meg nem igen szoktam.Az akurol elèg jókat irnak a leirásban nekem ez lenne a fontosabb.Sokat mobilnettezek ès wifizek,zenèt halgatok .A jelenlegi telom kb a napot birja ezt, de ha sokat használom akkor estig nem tart ki az akku.A havert hiába kèrdezem mert ő nem használja intenziven.Drága mobilt a munkám miatt nem akarok.Használni szeretem nem a táskámban nèzegetni.Ami kicsit zavaró volt hogy 2 kártyát használok ès van egy 64gb os memoria kártyám a jelenlegi teloban.Ahogy nèztem ebben viszont választani kell majd.
-
szárnyacska
tag
válasz
Viktor0610 #14174 üzenetére
Jó nem is magától de attól hogy esőbe használják sem illene...Èn ideáig kőzel 20 ève rengeteg telefont használtam!Vízes kèzzel vagy esőben.Számomra azèrt lenne fúra ha ennyitől tönkre menne.
-
szárnyacska
tag
Lenne egy kèrdesem illetve 2
az aksi olyan jól birja mint a mese szerü írásokban?Több helyen olvasom a beázások miatt kifekszik a kijelző ez valami betegsège? Mármint esőben telefonáltunk,megfogtuk vízes kèzel című hsz kamú vagy valoban ennek a telonak ennyi elèg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged