-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szárnyacska #14171 üzenetére
Linkeltem videót, de vótmá. -
grafnet
veterán
válasz
szárnyacska #14231 üzenetére
Na, megtaláltam: 2 SIM + mSD egyszerre.
SIM adapterMég nem próbáltam bele a 4X-be, mert bent van a cégnél. Majd jövőre... Szerintem simán teszi a dolgát.
-
grafnet
veterán
válasz
Ez a telefon biztosan kibírja a napot. Megkockáztatom, hogy nálad is: a 2-3 napot is kibírja!
Az asszonynál 3 napot, több mint 6 óra SOT-ot tud. Ő pörgeti rendesen: full wi-fi és mobilnet. Igaz nem játszik, csak a közösségi média felhasználója.
Teaway-val azonban nem értek egyet: van megoldás a 2 SIM + mSD-re! Nem túl szexi, s lehet a vizes kezedet sem fogja szeretni (nem tudom mit csinálsz pontosan, amiért vizes kézzel fogdosod). Ha nem átlátszó szilikon tokot teszel rá, akkor még észre sem veszik.
Én már jó ideje így használom az enyémet! Hibátlan. -
Teaway
veterán
válasz
1. Van olyan, hogy 2SIM és1SD kombó. De az nem ez a telefon
2. Ezt nem tudod 1 nap alatt lemeríteni, persze ha 0-24-ben film/zene/net, akkor igen, de átlagos használattal nem -
Norby86
őstag
válasz
Engem még ez volt az első videó ami meggyőzött hogy ez egy jó készülék, aztán az hogy a kamerája kicsit lealázza a Note 4 kameráját színhűségben is meg élességben is és talán fókusz gyorsaságban is.
[link]
Szóval ez a készülék nem hiszem hogy csak úgy beázna. -
wanted5
őstag
válasz
A tetején 2 lyuk van: jack ás mikrofon. Ha ott befolyik az nyilván nem tesz jót neki, de ez más telefonnál is így van. A képernyőn pár csepp nyilván nem árt neki. Azoknál akiknél behalt a kijelző nedvesség miatt, szerintem nem csak 1-2 cseppet kaptak.
-
válasz
Mi?
Magától biztosan nem ázik be a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged