- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
juve600 #8988 üzenetére
Akkor jól értem,így kellene??
"2x kell telepíteni a TWRP-t.......
Egyszer a gépen,és TWRP-be indítani,aztán az elindított TWRP-be! És akkor megmarad a TWRP! ""Lehet kicsit zavarosan hangzik, de így van. Képfájlként kell másodszor telepíteni a TWRP-n keresztül. Úgy megmarad. Valamint figyelni kell a Recovery bepöttyözésére. "
Bocs hogy így de egy másik fórumon ezt találtam
-
Eszti10
csendes tag
Messenger probléma....
Ha ír valaki, a szokásos felugró üzenet mellett még pluszban felül is beugrik egy téglalap ablakban. Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
-
enginev3.0
félisten
-
Indian74
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék a telomra egy Stabil EU ROM-ot feltenni,de a TWRP sehogyan nem indul el.
"Lépj be a TWRP recovery-be (bekapcsológomb + hangerő fel együttes lenyomásával be lehet lépni)"
Végig csináltam a lépéseket,de nem tudok belépni.
Vagy egyből a Fasboot menü átlépése után egyből végig lehet csinálni a TWRP-böl a törlést és a telepítést??
Attól tartok,nem lehet visszalépni aTWRP-be,ha ott minden törlést " Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache"... megcsinálok. -
-
juve600
nagyúr
már van Pie alapú MoKee rom is a telónkra
-
Albi001
tag
Eu deven amúgy van magyar nyelv?
-
juve600
nagyúr
ezt a Pixel3 romot próbáltátok ?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
szabo.csabi #8961 üzenetére
Ha a hivatalos MI store-ba vetted, akkor biztosan Global stabil van fenn.
Egyébként a Beállítások - Készülékem menüpontban meg tudod nézni. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
szabo.csabi #8955 üzenetére
Akkor ez valamelyik alkalmazás miatt lehet.
Esetleg próbálj visszagondolni, hogy amióta reklámok vannak, mi lett telepítve.
Alkalmazás törlése és utána teszt.
Elég babra munka, de nem nagyon van más szerintem.Másik verzió lehet pl. a Blokada használata. Reklámblokkoló, nem kell root hozzá.
Most sajnos nem tudom linkelni. -
havri1
félisten
válasz
szabo.csabi #8955 üzenetére
Az külső app lesz, valami ingyenes playes app okozza. Rendszer szinten felugró reklám nincs!
-
szabo.csabi
tag
Rákerestem én is, később az összefoglalóban található leírás alapján is (újra) végigmentem az ajánlott beállításokon de azóta is fel-felugranak reklámok lezárt képernyőn és ma reggel például a YouTube-on néztem valamit és lejátszás közben ugrott a képernyőre egy reklám! Kezd rettentően idegesíteni a dolog! :-(
-
DanielK
addikt
válasz
szabo.csabi #8949 üzenetére
Tedd át magyar régióra
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Összefoglaló végén van egy link, hol lehet kikapcsolni a reklámokat.
Nézd meg, hátha segít. -
siskad
őstag
válasz
Pontosan milyen reklámokra gondolsz?
-
Leon77
őstag
válasz
Valaki itt a fórumban dobott egy linket és az alapján én teljesen reklámmentesítettem a telefont. Nálam semmi reklám nincsen. Globál stabilon vagyok, igaz eu régió, vagy HU már nem is tudom. (az arcfelismerés nem érdekel)
-
szabo.csabi
tag
Lock screenről hogy tudom eltüntetni a reklámokat? Már végigjártam az összes opciót, kikapcsoltam amit lehetett de még mindig fel-felugranak.
Gyári global rom van rajta indiai régióval.
-
Digger
senior tag
Használja valaki a Cinema FV-5-öt?
Egyik előző telefonomat nyüstöltem, amikor megvettem a teljes változatát a lite helyett.
Van neki egy Camera FV-5 testvére is, a fotózáshoz. Akkoriban sokan dicsérték, állítva, hogy többet kihoz a hardverből, mint a gyári app-ok! Sok funkciója csak akkor jelenik meg, ha tudja azt a hardver is. Sajnos 2015-ben frissítették utoljára! Ezzel a telefonnal még nem teszteltem.
Ilyen videó módokat enged választani: -
siskad
őstag
válasz
FrankMonzano #8945 üzenetére
Igen, most már 60fps-ben tud videót felvenni 1080p-ben vagy 4k-ban.
-
FrankMonzano
őstag
Érdemes felrakni az új global dev frissítést? Még nem telepítettem.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
A tegnapi frissítésnél az ACR kiírta, hogy mostantól a Play szabályzata miatt nem kapnak hozzáférést a telefonkönyvhöz, így a beszélgetéseket "Ismeretlen" számmal menti el. Root-on kívül van erre megoldás? -
vamosip
tag
Sziasztok!
Holnap megjön a MI 8, simán belakhatom/adatokat letölti (Google, Mi fiók) vagy előtte ki kell lépni a régi a telón (Redmi Note 5) valamelyik fiókból természetesen szinkron/mentés után? Mi Band 3 is van (Mi Fit) és Mi Home app is.
-
enginev3.0
félisten
Régebben más telefonnal már próbálkoztam ilyennel, letöröltem a facebookot, vajon hoz e üzemidő javulást, akkor szinte semmivel nem volt jobb
Most chrome-ban használom majd, hozzáteszem hogy jobb is, mert sokszor ha olvasok valamit, és visszalépek a hírfolyamra akkor az elejére dob ami rohadt idegesítő, chromban pedig ilyen gond nincs....
-
dime27
őstag
Aki akarja Alzánál már rendelhető a mi 9!
Márc 18-ra igérik 183e-es áron, ez a 128/6-os változat! Eközben a mi 8 120-130e! Mindenki döntse el megéri e a mi 9.... -
w333
félisten
válasz
huliganboy #8935 üzenetére
Jó gagyi ... inkább sötét szürke !
-
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #8928 üzenetére
Kijött a Mi 9
... Valahogy kell ösztönözni a vevőket és ez egy bevett kínai szokás
-
havri1
félisten
válasz
De, nekem is, csak azt hittem, a onedrive-tól, mert ma kezdtem használni.
-
ak76
senior tag
válasz
Nekem is, de mivel momentán irodai munkán vagyok, nem érdekel.
-
enginev3.0
félisten
Másnak nem esett vissza az üzemidő? Nekem kb 30%kal
-
havri1
félisten
Valaki szedte már le a hátlapot? Könnyen lejön, nem törik?
Cserélném valami kevésbé csúszósra, mert ez az üveg gyönyörű, de "életveszélyes".. -
ak76
senior tag
válasz
Berti1992 #8911 üzenetére
Megéri.
Talán mostanában éri meg a legjobban.
A support még évekig kitarthat, elnézve a régebbi Mi széria támogatottságát, a kamera teljesen jó, az üzemidő elfogadható, gyors, stabil, pár dolog hiányzik, pld indukciós töltés, IP védelem,jack csati, de ennyiért nincs semmi, legfeljebb OP6, vagy drágábban 6T.
Én majd S10E-re cserélem, de majd csak ha 150 alatt lesz az ára, tehát kb jövő ilyenkor. -
ak76
senior tag
válasz
enginev3.0 #8876 üzenetére
Semmi, ami felette van tudásban, az mind egy kilóval drágább, de nemhogy egy kilóval, 30-40 ezerrel sem érnek többet.
Pár hete adtam el a 6/64-es Mi8-asomat, hogy kipróbáljak mást is, de stornó, ugyanezt vettem, csak 6/128-asban, egyszerűen nem annyival jobb egyik sem, hogy megérje dupla akkora összegeket kitenni értük.
S9 plus-ra akartam váltani, de az eladó akitől vettem volna, (miután kiderült hogy évekkel ezelőtt tucatnyi telefont adtunk vettünk egymástól ) szó szerint lebeszélt róla. -
Smiro
senior tag
Ismét és utoljára VoLTE: global stabilon: hiányoltam a kijelzést, mint ahogy anno Karavik befotózta az oldalt. Ha lehúzom a kezdő kijelzőn a menüt, akkor látszik, hogy be van kapcsolva. Ott a VoLTE felirat, de alapból nem látszik, csak az ellentétes nyilak (gondolom az adatforgalom).
-
micro
addikt
EU ROM-on lehet állítni különböző értesítési hangokat a különböző appokhoz?
Globalon ez egy ismert hiba. -
havri1
félisten
Viberen is van sötét mód.
-
1Konrad
tag
válasz
Berti1992 #8911 üzenetére
Attól függ, mire akarod használni.
- Ha olyan telefon kell, mely gyorsaságban még mindig az élvonalban van ...akár tucatnyi kinyitott app mellett is döcögés nélkül megy...
- Ha olyan, amit ragyogó napfényben is jól látsz, de tök sötétben se felhősödik ...akkor az amoled a barátod...
- Ha olyan, aminek a fényképezője olyan minőséget tud, amit 1,5x drágábbtól kezdődőek közül se sok...
- Ha olyan, amelyik átlagos használat mellett a 2. nap végén is még üzemszerűen használható...
- Ha olyan .... ...és még sorolhatnám: pillanatok alatt arccal oldható, kecses, (és kövezzenek meg: a MIUI-t is a jópontok közé veszem....
...akkor árérték arányban ez a te telefonod.
De persze vannak jobbak, ha megelégedsz IPS-sel, vagy annyival több pénzed, hogy hasonló tudású amoledes telefont tudjál venni.
(Az amoledet kiemelem, mert én azért választottam ezt. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #8914 üzenetére
Csodás
Van egy 6310i patika állapotban, kipróbálom. -
havri1
félisten
Valami van az auto fényerővel megint nálam.
Filmet néztem tegnap, ezért maxra húztam. Aztán vissza. Na azóta, az esetek nagy részében ha ébred a kijelző, maxon a világítás. Még sötétben is, kiégeti a szemem..
Aztán persze visszaveszi a képernyő ki/bekapcsra.
Ezt eddig nem csinálta.. -
Berti1992
csendes tag
Helló-halló Mi8 tulajok!
Nekem egy darabocska nagyon lényegretörő - viszonylag szubjektív kérdésem lenne mindőtökhöz:
Megéri-e még beszállni a Mi8 buliba most így márciusban, mivel a 6/128 - 115e-ért úgy feküdne, (Mi9 nagyon nem jön be, mást meg nem is látok hasonlót), de nem tudom hogy nem kezd-e kifulladni a szufla a telóból (korszerűség és support, ár/érték szempontjából).
Mert amúgy bejövős a téma, egy Redmi Note5-öt váltok majd.
Köszi előre is, jöhetnek a személyes gondolatok
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #8893 üzenetére
Szvsz. jelenleg semmi jó nincs
Fogtam az S10 -t kicsit csalódás mert ugyan az mint az S8 vagy S9 csak ugye lyukas kijelző dizájn, sebesség is szinte ugyan az, na és pesze a kisebb döcögések is megvannak
Én még várok, majd talán jövőre váltok jelenleg nincs olyan telefon ami úgy bejönne és azért előrelépés is lenne, talán a szifon XS, viszont Android fronton semmi jó nincs még 4X áron sem ... kicsit lelassult a fejlődés
-
Alonso69
senior tag
-
Danex
addikt
Van valakinek CustomRom-ja fent és autóval használatos AndroidAutoja?
Elvileg ez megoldás lehet a villogó kijelzőre: "Just for anyone having flickering screen issues with Android Auto. The fix I've found is to disable hw overlay in developer options."
-
JoHn123
tag
Köszönöm a válaszod. Sajnos a MIx széria ultrahangos közelség érzékelője hulladék, sokan szívnak vele. Ezt és az IPS kijelzőt leszámítva eddig a legjobb telefonom volt, most viszont maxra állítva is összevissza nyomok mindent a fülemmel, az ideg vág szét tőle.
Közbe látom a Mi9 nem előre lépés Mi8 hoz képest. így már csak a sima kontra pro kérdés maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest