-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
huliganboy #16073 üzenetére
Elvileg ahogy néztem megvannak a jogosultságok. Ki be kapcsoltam az értesítéseket is.
-
vamosip
tag
Frissítés óta nem jelez a Mi Band 4
-
vamosip
tag
Ma jött új launcher frissítés, app drawer elérhető.
-
vamosip
tag
Egyszer már kérdeztem. Legújabb global stabil 11.0.6 óta elég sokszor újratölti az asztalt. Kb 2 hónapja. Lehet evvel kezdeni valamit? Talán a következő frissítés megoldja...
-
vamosip
tag
Legújabb global stabil óta elég sokszor újratölti az asztalt. Lehet evvel kezdeni valamit?
-
vamosip
tag
Kb. egy hete töltés után mindig visszaállítódik a gyári zárképernyő háttér...
legújabb global stabil.
-
vamosip
tag
válasz
PeterPH #10556 üzenetére
Ha nincs DND, akkor normálisan ébreszt, tehát valószínű köze van hozzá. Előző szoftvereknél is fennállt. Érdekes, hogy annó Redmi Note5-nél jól működött.
A másik ami zavaró, hogy DND alatt nem lehet rezgőre állítani, tehát az engedélyezett hívások (Kedvencek) hangosak. Más telefonokon működött (Honor, Samu) de szerintem nem csak engem zavarna, ha éjjel frászt kapna párszor...
-
vamosip
tag
Használja valaki Play Music előfizetéssel BT headsettel (Xiaomi Neckband)?
Rendszeresen elfelejti a Play Music lejátszó az EQ beállítást (mély kiemelést) és más is az EQ felület, mint Redmi Note 5-ön volt, ami szerintem hangzásban is jobb volt. Talán majd javítják :/
-
vamosip
tag
válasz
CoolBoy323 #9555 üzenetére
Nálam igaz nem időzítve, de ha megy a DND mód, akkor reggel az ébresztő szól ugyan, de sötét marad a képernyő. Feloldás után ki tudom kapcsolni az ébresztést. Időzítve nem próbáltam.
Másik probléma, hogy DND alatt nincs néma+rezgő beállítás az engedélyezett (kedvencek) hívásoknak hanem hanggal csörög, ami éjjel azért gáz. (Honoron, Samsungon működött)
-
vamosip
tag
Találtam egy hibát vagy valamit rosszul állítottam be...
Ne zavarjanak üzemmód, amit éjszaka használok (RN5-ön jól működik): reggel szól az ébresztő, viszont a kijelzőn nincs kint, hogy le tudjam kapcsolni csak feloldás után
-
vamosip
tag
Sziasztok!
Holnap megjön a MI 8, simán belakhatom/adatokat letölti (Google, Mi fiók) vagy előtte ki kell lépni a régi a telón (Redmi Note 5) valamelyik fiókból természetesen szinkron/mentés után? Mi Band 3 is van (Mi Fit) és Mi Home app is.
-
vamosip
tag
válasz
Des1gnR #6658 üzenetére
Én ezért is néztem aptX-es cuccot, igaz nincs összehasonlítási alapom. Nyakba akasztós talán nem húzza ki a fülemből, bár ilyenkor nem tudom kabátban mennyire használható...
Xiaomi Neckbandról nem sok tesztet találtam, de ami van, abban dicsérik, Meizu EP52t is, kérdés megéri-e a felárat a Xiaomi: 10 vs 16ezer
-
vamosip
tag
Van egy hasonló Awei-m, nekem csak egy gondom van ezzel a kialakítással, hogy kiesik a fülemből, főleg a kezelőrész elhelyezkedése miatt. Próbáltam mindegyik gumival.
Jelenleg Rock Zircont használok, ez jól szól és kényelmes, nem esik ki, de kellene valami vezeték nélküli megoldás. -
vamosip
tag
Ki milyen BT fülest használ, ami bevált a készülékhez? Sima kábeles amúgy működik az átalakítóval?
llyet néztem [link] nem tudom megér-e ennyit, illetve van-e jobb ajánlat? EP-52-t néztem még.
-
vamosip
tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne cserélni MI8-ra Redmi Note 5-ről, amivel elégedett vagyok. Ár most nem számít...
Mivel lennék előbbre? Mit veszítenék?
Ami fontos számomra, az a fotók minősége/készítésének sebessége, zene (tudom nincs jack), üzemidőben mennyire lenne visszalépés? Illetve vannak-e típushibák? Itt nincs olyan probléma, mint N5-nél, hogy polarizált szemüvegben nem látszik a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest