- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Napfénysüti #19847 üzenetére
Mármint ki is csörög rendesen?
-
havri1
félisten
válasz
hdtomi #19842 üzenetére
OIS nincs, EIS van, de bitang jó. Én is féltem tőle, de tökéletes.
Kamera amúgy észbontó. Macró videó, audio fókusz, 4k/60fps, 8k/30fps, kis/nagylátószög, minden ami kell. Nekem bejön.
2 hiba van a készülékkel:
Amoled foltos, minimum fényerőn, sötétben, a szürke zöldes árnyalatú, és foltos. Mi11 és poco f3 biztosan szenved vele, tele a net vele. Aki azt mondja nincs jelen, az nem vette észre, vagy nem tudja mit kell nézni..én még nem láttam olyan készüléket, ami nem produkálná.
A proximity sensor helyett az ultrahangos szoftveres megoldás van, nem működik, szar úgy ahogy van, ezért pl zseb mód sincs.. -
havri1
félisten
válasz
ftamas0201 #19840 üzenetére
Én 11i-re váltottam tavasszal/nyáron, már az is ég és föld..Össze sem lehet hasonlítani.
Ha egyszer használsz 120hz-et, soha többet 60hz, hidd el.
Mondjuk ahogy nézem, nem sok a különbség a t pro között.
Victus, DolbyVision, akksi, de atöbbi kb ua. -
havri1
félisten
Az első cikkben zoomot találok csak, nem optikai-t, ami valós is, hiszen pont erről beszéltünk, a 2 különböző lencsével képes - szerintem - ezt összehozni.
A második az egy mobilarena cikk, szvsz tévesen lett ez kivesézve.
Az optikai zoom fizikailag mozog, ebben 4 tengelyes OIS van, hogy valósítanák meg?
Nem vagyok szakértő, saját véleményem, tévedés jogát fenntartom. Nem ígérek semmit, de azt betartom -
havri1
félisten
A 2 lencse miatt van "optikai zoom". 1x egyik lencse, 2x másik lencse. Szerintem. Igazából tesztelni kéne, de még lusta is vagyok
Lencsét le kell takarni, és váltani a 1-2x zoom között.
Leteszteltem. Erős fénynél a 2x zoom a felső kamerát használja, 1x az alsót. Kevés fénynél csak az alsót. Aztán meg fordítvaValahogy a 2-ből hozza össze. Most már én se vágom. De hogy ez a lencse nem mozog zoomolás közben..
1Konrad: Nem tudok én se válaszolni. Ha fény van, van jó kép. Sötétben én még nem láttam csodát. (Sötét: beltér). Nagyobb lencse, nagyobb fényt szed, kisebb kevesebbet.
Ha kevés a fény, nagyobb a záridó, ha nagyobb a záéridő, fix kéz kell, vagy stabilizátor, egyébként bemozdul, homályos lesz.
Ez fizika sajnos. Én csodát ezektől nem várnék... Saját környezetben kéne tesztelni. -
havri1
félisten
Sajnos nekem is volt már olyan csomagom NL-es, ami nem éledt fel, és kézbesítve lett közben rendesen. Nem tudom, mi alapján dől el, hogy lehúzzák e, ha EU-ba ér, vagy sem.
Tehát én a nem megbízható kategóriába sorolom az NL-es nyomkövetést. Viszont az tény, hogy a feladás megtörténik CN-ben, akkor az NL post kap egy infót, hogy beregisztrálták a küldeményt, de valójában csak akkor éled fel, amikor kézbe veszik EU-ban valahol. Ha repülővel jön, 1-2 héten belül, ha hajóval, sokkal több.
De a holland posta most lassú, 70 napokat húzta szinte az összes amiket rendeltem legutóbb. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19494 üzenetére
Én nem tudok minőségi alternatívát - szerviz tekintetében -.
Ali, nohhon, és azt belerakatni szervizben. Én ezt látom járható útnak. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19486 üzenetére
Írj nekik, és kérdezz rá. Nagyon régen esküdöztek, hogy gyári akksit tesznek bele, de hivatalos forrás szerint csak a hivatalos szervizben ami a waytek raknak gyárit. Egész egyszerűen a xiaomi nem adja ki a kezéből a gyári akkumulátort. Waytek pedig 1 év után a mi8-hoz nem adott már akksit, hiába 2 év a garancia, itt írták..nincs, elfogyott, nem volt.
-
havri1
félisten
válasz
DanielK #19483 üzenetére
Semmi extra, telepítés után kalibrálja magát, majd csak használd ugyan úgy. Készít statisztikát, és pár rendes töltés után egy hozzávetőleges %-ot ad az állapotban az akksiról.
Én engedélyeztem mindenhol, korlátozást levettem róla, ne záródjon be. Lakat rajta, automatikus indítás aktív. -
havri1
félisten
válasz
Turbobacsi #19456 üzenetére
Akkor én rosszat néztem, akkor sztornó
-
havri1
félisten
Nekem mai napig az ERSTE pay működik gond nélkül.
Nincs magisk, nekem nem rootolt. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #19409 üzenetére
Erste még működik, ha ez segít valamit.
EU 20.9.3 -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Ó, köszi, én nem találtam meg ezt.
Szvsz összefüggés van a fagyások és a reklámok között. Bár instagram is fagy böngészőből. Ott nincs reklám elvileg.
Kipróbálom, köszi!Más, haverral bementünk Mi Storeba Lurdyba, akart vetti 2 telefont ajándékba. Vagyis magának meg anyósának. Redmi 9 és Note 9-et néztem ki nekik. Végül egy Redmi note 9 pro lett anyósnak, és egy Mi 10T neki
Nyomkodtam, IPS ide vagy oda, baromi jó kis telefon. Nagyon elgondolkodtam rajta. 155 most mi box-al, 2 év gari, és a kijelzőre is van valami csereakció.
Rohadt gyors, és az a 144hz eszméletlen a kijelzőben még scrollozás közben is.
Global rommal vannak ugye gyárilag, de remélem lesz vagy van rá eu is. -
havri1
félisten
Mindig gyári böngészőt használtam. De pár oldalon fagy. Most hirtelen felindulásból feltettem a chrome-ot, ez szépen fut, de tele van reklámmal...
Gyáriba milyen blokkoló van, ami miatt nincsenek reklámok?
Remélem emiatt kapok warnt is itt, mert tiltott téma.
-
havri1
félisten
válasz
nobillgates #19188 üzenetére
És amúgy ennek a VoWifinek mi értelme van? A hívás ingyenes? Vagy a minősége jobb?
-
havri1
félisten
válasz
Tarokk79 #19174 üzenetére
Tisztítani? Mármint a csatlakozót? Nekem a féktisztító a bt headsetem mikrofonját kinyírta, én azt nem használnám. Óvatosan levegővel kezdeni, aztán tiszta alkohollal talán. Nézz bele, nincs e szösz, azt piszkáld ki fa pálcikával, ne fémmel!
Vodafonenál hivatalosan nem támogatott a készülék, de tudja. Írd be még1x a kódot, mert lehet most kapcsoltad ki
Voda hívás alatt akkor működik, ha hívás közben van 4G, illetve a HD hang megjelenik a hívó neve mellett a kijelzőn.
Wifivel kapcs passz, sose volt vele dolgom. -
havri1
félisten
válasz
Tarokk79 #19171 üzenetére
Én tuti cserélnék, ha valamiért szét kellene szedni (2 éves elmúlt már az enyém).
Accu battery nevű app adhat egy hozzávetőleges infót az állapotról. Minél több ciklust mér, annál pontosabb. Tehát legalább 1 hétig használd. Első pár alkalom alatt nagyon ugrál az érték.
Nohhon akksikat dicsérik, én azt rendelnék kintről, és vinném a szervizbe. -
havri1
félisten
válasz
nobillgates #19130 üzenetére
EU dev-hez nem root kell, hanem nyitott BL.
-
havri1
félisten
válasz
Knife.McL #19053 üzenetére
A sötét módnál , egyéni alkalmazásokban, ki vannak kapcsolva a programok mellett az erőltetett dark mód?
Mert ez félig megoldás, ha az app alapban nem támogatja, ekkor jöhetnek hibák.
Merülés: Illik egy wipe data ilyenkor, mert okozhat ez is gondot. De akkor ugrik minden. -
havri1
félisten
válasz
Steve1207 #19049 üzenetére
Azok az értékek a saját felhasználásátől függenek. Nem mérvadó. Amiből ki tudsz indulni, az mindig a rendelkezésre álló mAh. Azt, hogy használod fel, rajtad múlik.
Nincs 2 egyforma rendszer/felhasználás.
Ha teszem azt én 2 héten keresztül csak töltöm, és repülő módban használom, vagyis idle merül, kijon olyan statisztika, hogy a laboratóriumi körülményeket megszégyenítené, közbe az akksi ugyan úgy használt :)
Lásd példa: 76%-os app szerint, mégis 6ó felett kalkulál kijelző időt. -
havri1
félisten
Gyári böngészővel a letöltött PDF hibás. Sose működött, most sem. Másnál nem volt ez hiba?
-
havri1
félisten
válasz
xy.zsolt #19035 üzenetére
Én még várnék vele. Bontani kell hozzá, szvsz sose lesz gyári már.
Ameddig nem kapcsol ki, hirtelen terhelésre nem esik le drasztikusan a %, ne foglalkozz vele.
Sűrűbben kell tölteni, ennyi.
Mi az oka amúgy, hogy ezen gondolkodtál? Volt azon kívül bármi, hogy gyorsabban merül? -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19031 üzenetére
Nekem szerintem elérhetetlen áron lesz, hisz a 10-is erős már árban, mint telefon - sztem -. Kicsit abban bízok, hogy a 10-es ezzel csökkenni fog, és marad raktáron itt-ott.
Nálam a 130-150e a lélektani határ (konkrétan majdnem ennyibe kerül csak a kijelző), amire még azt mondom, 2 évig ha bírja, akkor so-so. Többet elvből nem nagyon adnék egy készülékért. -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19026 üzenetére
Szerintem ez teljesen rendben van. 1-2 évre vannak kalibrálva ezek kb.
-
havri1
félisten
válasz
laci laci #19003 üzenetére
Engem a garancia nem érdekel, sose gariztattam még telefont, egyik sem ment tönkre. Kivételt képezett a Samsung premium gari régen, amikor évente cseréltettem a kijelzőt meg az akksit.
Én nem hallottam, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy fél éves telefont, amikor ez a csúcs széria jelenleg, nem forgalmaznák már jövőre. Még a Mi9-et is kapni hivatalosan is.
Még nem veszek, mert szeretem a Mi8-at, csak már nézelődök. -
havri1
félisten
Körülnéztem. 128-as Banggoodon 173e ES raktárból, kb 1 hét alatt itt van. ÁFA mentes, mert EU.
Itthon viszont 178+3e szállítással 2 nap alatt itt van a 256GB-os. Sztem ez a best most..[Xiaomi Mi 10 5G 256GB] 178370 + 2990 szállítás (vidék)
[Xiaomi Mi 10 5G 128GB] 175770 +2990 szállítás (vidék)
[Xiaomi Mi 10 5G GLOBAL 128GB] 173027 EU raktár + 3720 a szállítás -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #18973 üzenetére
Akkumulátorra meg kiegészítőkre 1 év szokott járni.
De kérdezd meg.. -
havri1
félisten
válasz
Turbobacsi #18942 üzenetére
Bakker, első opció
Köszi, én angolra emlékszem, de lehet rosszul. -
havri1
félisten
válasz
Turbobacsi #18939 üzenetére
És ez hol van? Mert én így se találom. Pedig valahol első módosításom volt a szűz rendszeren.
-
havri1
félisten
válasz
Turbobacsi #18937 üzenetére
A képernyő vezérlésnél ki lehet kapcsolni. IOS majmolás..
Szerk.: Persze nem találom, de ki lehet valahol -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18929 üzenetére
Ja, hát igen, át kell pipalni :D
-
havri1
félisten
válasz
st6969 #18919 üzenetére
google assist ambient mode nincs aktiválva véletlenül?
Nagyon nagyon bekavarhat...
Én most nyaltam be lányom note8-asán, mondjuk az IPS, de ugyan ez volt..bekapcsol, kikapcsol, villog össze vissza. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18914 üzenetére
Van fastboot romod?
-
havri1
félisten
válasz
randras_83 #18896 üzenetére
Köszönöm
-
havri1
félisten
Megérkezett a front hygrogel fólia. Egy db, gondoltam a hátlap sikere után felrakom.
Majdnem sikerült
Az alsó harmadában, ahol a 2 védőfólia érintkezik, megmaradt a csík..illetve a szélén pár helyen maradt alatta levegő. Ez az én faszságom, tudom, de már nem szedtem vissza, ne menjen alá szösz.
AKi használ ilyet, kérdezném tőle, a csík ott is megvolt frissen? A hátlapnál több helyen volt nekem levegő volt, de mivel puha, nyomni nem tudtam, mert "sérült" (ami ugyan másnapra majdnem eltűnt), viszont pár nap után azok eltűntek..De csíkra nem emlékszem.
Szóval, kisimul, eltűnik, vagy ez ennyi, csere? Amúgy rohadt jó..telefon vékonyabb lett, eszméletlen jó a fogása így. Nem tapad a fólia, nekem bejön!
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #18846 üzenetére
Talán ez már valóban amoled, az értékelésekben is írják, de kizárt, hogy gyári..
És ez már drága is..100 dodó
Kínaiaknál az Original nem a gyárit jelenti, hanem hogy új. Ami hajaz már a gyárira, az a geniune, de sajnos abba is szaladtam már bele, hogy full hamis..akksik pl.Eleve nem értem, miért kell az Amoledet LCD-vel egy mondatban leírni..megtévesztő..vagy ez, vagy az..
-
havri1
félisten
válasz
janos666 #18845 üzenetére
Ott más is elment, nem csak a kijelző. Önmagában a kijelző annyiba kerül, mint amennyiért most kapsz használtan egy működőt (kis túlzással).
Szerintem hagyd. LCD utángyártott kamukat kintről nehogy rendelj, csak amoledet. 20 alatt nem láttam, amire még áfa is jöhet ugye, + ha nem te csinálod, munkadíj. És akkor kérdéses, miért nem látja USB-n a PC.
Bár még az eszembe jut, hogy lehet megsincs más elmenve, hisz ha USB - t érzékel, ki kell választani, hogy filemegosztás, vagy kamera vagy mi. Addig nem látja a tarhelyet, illetve fel is kell oldani, ha van zár.
Kijelző nélkül ez nem megy gondolom.
Szóval első fele storno. -
havri1
félisten
válasz
HUNited #18824 üzenetére
Egy jó ideje megy már az asszisztens magyar régióban, de csak angolul. Utoljára mikor próbáltam, már magyarul ment az egész keretrendszer, de a hangutasításnál a magyar nyelv még nem volt támogatott.
Lehet már ez amolyan köztes..nekem amúgy angolul sem ment jól, nagyon nehezen találta el mit is akarok, alap dolgokat, pl tárcsázni. ( ok google, call név. Ha több szám van a névhez, akkor ugye visszakérdez, és digtál számokat, mire kiválasztom, visszadiktálom, addigra eltelik sok sok idő, egyszerűbb 2 kattintással hívni..)Vagy a kiejtésem nem volt jó, vagy nem is tanulta be a hangom, nem tudom..én tiltanám ameddig nem megy magyarul, mert valamennyire tuti aktív (hiába nem állítottam még be), mert néha amikor headseten vagyok, jön a duma, meg jön a magyar nyelvű setup, hogyan állítsam be az asszisztenst headseten.
Amúgy ha tényleg jól működne, meg találnék egy magyarázó leírást magyarul, hogyan is működik, engem érdekelne. Jó dolog lehet ez, ha tényleg működik. -
havri1
félisten
Külsős szemében ez valóban így tűnhet, de.
Amiről nincs mindig szó: A devek sokkal több újdonságot hoznak, mint hibát. Ami belecsúszhat, mert pont ezért fejlesztői, amolyan publikus béta.
Pontosan ezért adják ki őket, hogy a vállalkozó kedvű userek tesztelhessék, a hibákat feltárják, és azokat beküldjék, amiket a fejlesztők orvosolnak, és majd a stabilba beépítsék.
Ne érts félre, de ha mi nem lennénk (mi= devet használók, tesztelők), nektek nem lenne ennyire fejlett a stabilotok.
Évente 1-2 kötelező frissítés kijönne, és csókolom.
Félre ne érts, ez így van rendjén. De tesztelés és kockázat nélkül nincs felhőtlen boldogság.
Ha a NASA nem tesztelgeti az űrutazást, ma hol tartanánk? Autók, technika, stbstb..
Érted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged