- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albi001
tag
Kis segítséget kérnék.
Bekapcsoltam a hívásrögzítést a telefonon. Aztán, hogy ne legyen mindíg értesítés róla, ezért frankón csak anyit csináltam, hogy a hívásrögzítés értesítésra hosszan nyomtam, majd a csúszkát elhúztam hogy értesítés kikapcsolása a telefon alkalmazásra. Evvel sajnos sikerült azt is kikapcsolnom, hogy bejövő híváskor érrtesítsen felugró ablakkal, tahát nem nagyon tudom fogadni a hívást.
Segítsetek pls, nerm találom hol kéne visszakapcsolni. Rendszer: legújabb EU dev (10-es android MIUI 11). -
Albi001
tag
Lehet már tudni, hogy holnap érkezik-e Eu Dev, és hogy a power gomb bug-ot javították-e?
-
Albi001
tag
Köszönöm, akkor várok még 1 hetet. Talán az már jó lesz.
-
Albi001
tag
Tehát röviden: nem javasolt a legújabb ROM feltrakása. Jól értem?
-
Albi001
tag
Használ itt valaki POCO launchert?
-
Albi001
tag
Szeretném kipróbálni a gcam-ot.
Dobnátok egy linket, ahonnan egy jól működő verziót leszedhetnék?
-
Albi001
tag
Amúgy ti mit mondok? Jó ez a csíkozódáscsökkentő mód?
-
Albi001
tag
Griff55:
Avval nekem nem sikerült. Viszont vagyánykodni akartam egy kollegámnak és az ő arcával megpróbáltuk feloldani és sikerült... Aztán megpróbáltuk megint és újra feloldotta. 10-ből 8-szor feloldja neki. Bennem megkérdőjeleződött, hogy mennyire biztonságos. Nem is hasonlítunk, max annyi, hogy mindketten borostásak voltunk. -
Albi001
tag
Poco launcherrel van valakinek tapasztalata? Üzemidőt befolyásolja?
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Két promblámám adódott, amit eddig nem tudtam megoldani a telefonnal, pedig elvileg tudja (legújabb eu rom):
1: Nem forgatja el a telefon a kezdőképernyőt, pedig a funkció be van kapcsolva (vezetés közben hasznos volna, ki van rakva fektetve a műszerfalra)
2: Nem működik a feloldás bluetooth eszközzel funkció sem. Hiába csatlakoztatom az autó kihangosítójához a telefont, az eszközlistában nem jelenik meg, így ki sem tudom választani.Valakinek ötlete?
-
Albi001
tag
Sziasztok.
Amióta felraktam az EU romot előjött egy érdekes alkalmazás, ami nem tudom mire jó.
Xiaomi Authenticator. Mit lehet erről tudni? Hasznos? -
Albi001
tag
Nekem még nem bírja leszedni. Azt írja MD5 Sum does not Match... Ez mitől lehet?
-
Albi001
tag
Sziasztok!
A napokban felraktam az EU Dev. romot. Még szokni kell, hogy millió beállítás van, de egész jó.
A global stabil romon tetszett, hogy a gyorselérési kártyáknál volt csomó minden, pl árfolyam adatok. Ennél a romnál viszont alig van pár dolog. Valahogyan elő lehetne hozni még párat? Jelen formájában nem sok értelmét látom a funkciónak. Esetleg meg lehet valahogy oldani, hogy egy Google hírfolyamhoz hasonlóan jöjjön elő (kezdőképernyőn balra húzva), mint a PE romon?
-
Albi001
tag
Eu deven amúgy van magyar nyelv?
-
Albi001
tag
Amúgy ennek mi az értelme, hogy nem tudom azonnal feloldani és várni kell?
Biztos van rá jó magyarázat, de most nincs sok tippem rá.
-
Albi001
tag
Na végre összejött, még 340 óra, adott kódot is.
Köszönöm a segítséget, snowman és dnl91 nektek is. Ezek voltak a gondok. Kerítettem egy másik (régebbi) gépet, ami intel rendszer, usb2-es csatikkal. Gyári Xiaomi kábelt előkerestem és működik a dolog.
Hála köszönet mindenkinek
Már csak 340 órát kell várnom -
Albi001
tag
A feltelepített adb mappából parancssor az azt jelenti, hogy a parancssorban a c:\adb legyen kiírva?
Ha igen, akkor sajnos nem reagál a fastboot devices parancsra.Most tűnt fel valami:
Mikor fastbootban rádugom a telefont, akkor a gép kiadja azt a hangot, amit usb-s eszköz csatlakozásakor "hallat", ilyenkor van még fastboot felirat a telefonon végig. Majd 5 másodperc múlva olyan hangot ad a gép, mint mikor lehúzod az usb eszközt. Evvel egy időben "kilép" a telefon a fastboot-ból, eltűnik a felirat.
Nem tudom miért csinálja, nem húzom ki a kábelt.
Lehet, hogy ez a gond?
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Újra bedobom a kérdésemet, segítsetek plz!
Fel akarom majd tenni a telefonra az EU romot. Ehez ugye először bootlodert kell nyitni. Megcsináltam a leírás szerint mindet, Összekapcsolás a Mi fiókkal fejlesztőiben, stb.
Viszont, mikor fastboot alatt rádugom a telefont a gépre, nem történik semmi. A Mi unlock program nem ír ki semmit, nem tudok kattintani sehová. Olyan, mintha nem is érzékelné a telefont. Próbáltam régi és új programmal is, különboző USB portokon, de semmi.
Tudom, hogy kell idő, amíg kinyothatom a bootloadert, de nem kéne valamit kiírnia, ha fastboot alatt rádugom a telefonom, hogy még nem vagyok jogosult rá, várjak még, stb?
Mit kéne csinálnom, tényleg fogalmam sincs...
-
Albi001
tag
Igen, ez is megvolt már rögtön az elsőnél.
Utánna már gyorsan csatlakoztattam. A telefon szerintem a szükséges állapotba került, mert a bal felső sarokban azt írja ki a fekete képernyőn, hogy press any kay to shutdown. -
Albi001
tag
Igen, Igen.
Amikor a nyuszi van, akkor csatlakoztatom és utánna azonnal a már emlírtett fekete képernyő van a telefonon. A gépen az MI Unlock programban nem történik semmi.
-
Albi001
tag
Köszönöm a választ.
A bizotonság kedvéért rápróbáltam, hátha.
Viszont a Mi Unlock programnál nem válik aktívvá az unlock felírat, nem tudok rákattintani.Elindítottam rendszergazdaként a programot (újabbat és a régit is próbáltam), de semmi.
Ahogy bedugom USB-be a telefonon feket képernyő lesz a fastboot logó helyett, bal felső sarkában felírat (gondolom press any key to shutdown, csak nem látszik a notch-tól), de nem tudok kattintani.Mi lehet a gond?
-
Albi001
tag
Kis segítséget szeretnék kérni:
Össze akarom kötni a mi fiokomat a telefonnal, hogy ki tudjam majd nyitni a bootloadert és feltenni az Eu romot.
Mindent megcsináltam a leírás szerint: fejlesztő beállítások, oem feloldás, usb hibakeresési mód, mi unlock állapotban sikeresen hozzáadtam a készüléket.
Hol tudom majd ellenőrizni, hogy mennyi idő telt el a szükséges 720 órából? Illetve nincs gyorsabb módszer, mert ez így 1 hónap, mire letelik?
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, ha felrakom az EU romot, akkor azon lesz OTA frissítés, vagy mindíg manuálisan kell majt feltenni őket?
-
Albi001
tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozok hozzátok, beszereztem egy MI8-ast
Rögtön egy kérdéssel fordúlnék hozzátok: olvastam a leírásban, hogy milyen kijelzővédő megoldások a javasoltak. Az a gondom velük, hogy sajnos sokára jönnének meg.
Van javaslat olyan fóliára, ami magyarországon is elérhető és méretpontos (betakarja az egész kijelzőt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged