- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
A másik topikba kérdeztem de az nem pörög ennyire, nekem a lite verzió van.
Kép készítésnél olyan opció nincsen hogy hangvezérlésre? A 4X-ben volt ilyen lehetőség
-
zsocy
őstag
válasz
enginev3.0 #4092 üzenetére
De igen, létezik. A 6.1.009 megy oreon, pitén, amin módosítatlan kamera driverek vannak.
Ez az utolsó ami megy mókolatlan stable romon, a pitén is. bugos mint a borzalom.Melyik az a dev rom amiben már benne vannak az új kamera fileok? A sima global-dev-ből van ilyen?
-
FJC
senior tag
Global Stab. Pite -re létezik Gcam?
-
kengyel
nagyúr
Megkérdeztem telefonon a WayteQ.t, hogy ugrik e a garancia, a Dev-rom felrakással. Ha nem nyitott BL.-l viszed be a telefont, nem ugrott a garancia. Ezt jó volt tisztázni, mert semmi konkrétum ezzel kapcsolatban, nem volt.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
enginev3.0 #4087 üzenetére
És vele egy fincsi bug. Az értesítések mindig kibővítetten jelennek meg. Hiába csukom rövidre, következőnél megint a teljeset mutatja..
Másnak is? -
Griff55
senior tag
Töltődik lefele az új stabil pie!
-
st6969
őstag
válasz
Lacerta #4081 üzenetére
Gondolkodtam én is ezen a mágneses dolgon, de engem zavarna az a kiálló rész. Egyszer sikerült egy ilyen mozdulat: telefon az éjjeliszekrényen hevert, nagyon siettem valamiért, és hirtelen teljes erővel felkaptam a telefont. Azt elfelejtettem, hogy a töltőn lóg, így szó szerint kitéptem. Akkora ereje volt az egésznek, hogy a töltőfej is kirepült a fali dugaljból, és persze a micro USB vége is a telefonból. Próbáltam visszadugni, de nem vette a töltést. Megvizsgáltam közelről a kábelt, de semmi sérülést nem láttam. Na mondom, akkor kinyírtam a töltőaljzatot a telefonban. Kipróbáltam, és másik kábellel azóta is működik, tehát mégis csak a kábelvéggel lett valami. Szóval ezt is kibírta az aljzat, elég masszívak ezek.
-
natë
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4083 üzenetére
Állítsd át az Input model - Config alatt Night Sight-ra. Már amennyiben Dev-en vagy.
-
natë
nagyúr
Ez a Gcam ajánlott és használható (legfrissebb jelenleg, f-es verzió). Működik a Night Sight, nem csak HDR+ fotót készít.
-
Lacerta
aktív tag
Mindenképp Ugreent vennék. Elképesztően jó minőség.
Mágnesesem, az épp nincs ( még ) tőlük, de ami Ugreen kábelem ( úgy általában: Ugreen cuccom) van, az szuper. Nem sajnálják a rezet belőle, a gyári kábeleket körberöhögi.
[ Van otthon elég sok USB kábelem, és meg is méregettem mindet. Az USB-C végűek közt eddig az Ugreen és az Aukey volt a legjobb. De az Aukeynek nincs mágneses csatisa. ]Egyébként nem hiszem, hogy számítana hogy mágnese-e?
Régi okostelefonjaim mikro usb csatija évek óta bírja ( legöregebb 6.5 éves ) úgy, hogy naponta 4-5 alkalommal minimum meg voltak dugva, röptettem is el őket kábelről, illetve a gyerekek gyöntölik egy jó ideje. A type c pedig jóval robusztusabb.
Ha valami értelme van a mágnesesnek, az az, hogy fixen van valami az aljzatban, ami plusz védelem, illetve hogy ha kábelen röpül a teló, akkor a csatlakozó nem sérülhet. Legalább az nem.
Ugyanakkor a mágneses csatlakozó egy plusz kontakt, biztosan kisebb lesz a terhelhetősége, mint egy fix kábelnek. -
wpatrik14
csendes tag
-
Istuu15
senior tag
Olyan kérdésem lenne még, hogy ha felrakom a global fejlesztőit (még nincs nyitott bootloader/twrp) és van valami bug benne ami zavaró a napi használatban és nem akarok várni a kövi update-re akkor vissza tudom rakni az előzőt?
-
g_g_g
Topikgazda
-
Istuu15
senior tag
Én még oreo-n vagyok, ha frissítek a ma kiadott global stabilra akkor már pitén leszek én is?
-
kurtuzov
senior tag
Vasárnap lejárt a 15 nap várakozás, BL nyitás rendben volt, azóta EU dev-et élvezem.
A 15sec ADB linkjénél javaslom az összefoglalóba ne csak az xda topic eleje legyen benne, hanem a közvetlen 15 sec ADB 1.4.3 letöltési link is, mert az most nincs ott az első hozzászólásban, csak a végefelé linkelve
-
FJC
senior tag
Nekem most ajánlotta az OTA a frissítést 10.0.3.0 Stab. Glob. -ról, 10.1.1.0 -ra!
Mindenféle mókolás nélkül... -
bullw
tag
Olvastam, hogy volt akiknek nem jött a stabil pite hongkongi régión. Nekem se jött. Adguardot kikapcsoltam, rákerestem és fel is ajánlotta. Szóval akinek ilyen gond van, nézze meg, hogy nem használ e blokkolót, mert az is megfoghatja.
-
kurtuzov
senior tag
Itt írtam már róla Azóta PZOZ kábellel mennek telefonok, tablet, BT hangszóró. Rendben vannak
-
havri1
félisten
válasz
Des1gnR #4058 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. 128 ez is, mi5 is az volt, pár gb-on elvagyok. Plex-et használok filmekhez, zene stream, képeknek/videóknak meg elég, mivel azt is dropboxra töltöm azonnal. Viszont pl anyám meg nejem soha nem férnek el. Évekig gyűjtik a videókat, mintha naponta néznék. Holott felhőben ugyan úgy ott van..
Most azért lett 128 és nem 64, mert 2e Ft különbség volt a kettő között. Így nem hagytam ott. -
Des1gnR
őstag
Lehet, hogy csak félreértek valamit, de a cikkben ez van írva:
"A hardveres időtállóságról a Qualcomm jelenleg elérhető legfrissebb csúcslapkája gondoskodik: a 10 nanométeres node-on gyártott, kétklaszteres, négy 2,8 GHz-es Kryo 835 Gold és négy 1,8 GHz-es Kryo 835 Silver processzormagot és Adreno 630-as grafikai egységet bevető Snapdragon 845-öse napjaink egyik legerősebb konfigurációja, éppen ezért is érdemes lehet a 64 GB-os alapmodellt elkerülve a 6/128 GB-os csomagot választani."Mi köze a SOC-nak a ROM-hoz? A 64GB-os is 6GB rammal jött nem?
-
havri1
félisten
válasz
Steelers #4044 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, én javasolnám a következő dev fastboot telepítését. És ha nincs sok program, akkor indulásnál ne biztonsági mentésből állj vissza, hanem új készülékként. Mi accból visszaszedi az SMS, híváslista, képek (amik cloudba vannak), Wifi stb. Appokat meg play, könyvtár alatt csak végig kell nyomogatni.
-
natë
nagyúr
Eu rom + Sphinx 2.1 kernel kombó eléggé ütős.
Ez pedig friss angol TWRP : link
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma feldobtam én is a fejlesztői android 9-e, egyelőre tetszik, ami változásnak látszik hogy tényleg élénkebb a kijelző színei, ez nagyon tetszik.
Másrészt nem tudtok valami jó kis karácsonyi témát?Szeretek aktuális lenni, ami nem túl csicsás még de frankó.
-
natë
nagyúr
Akinek eu romja van (HUNited?) , a developer settingsben nézzétek már meg kérlek, hogy a night mode-nál mi a default beállítás, köszi!
-
Steelers
senior tag
Nekem az új global dev kissé bugos lett. Néha csak második, harmadik feloldásra indul el az arcfelismerés, random kilép a galériából. Sőt olyan is előfordul többször is, hogy feloldás után üres asztal fogad, és pár másodperc után tölti csak be az ikonokat és akkor sem a főoldalra rak. Ez csak nálam ilyen?
-
HUNited
őstag
Figyi mester,
Itt az ismert hibáknál nincs felsorolva semmi.
Neked mi volt a problémád vele, csak a fényképezőgép?
Ez a Masik viszont ha jól látom megint egy MIUI alapú rom?
-
HUNited
őstag
Én ezt tudom, és nem is vitatom
A válaszom a fogyasztói jogokról, és a forgalmazók/szakszervizek sok esetben jogilag megalapozatlan (és sok esetben emberileg is elítélendő) hozzáállásáról, valamint a tudatos fogyasztó képzéséről szólt
No meg arról, hogy aki azt akarja hogy megjavítsák a hibás készüléket, és nem törekszik a mentális és jogi kifacsarásukra, az jobb ha benyal nekik, mivel hogy több legyet fogsz mézzel, mint ecettel.
-
HUNited
őstag
Nem adtaaaaaamm!
AdGuard megvédett. És most hogy van ROOT-om, lehet még mélyebben belemegyek a beállításokba (saját proxy, használta már valaki? tapasztalat?)
Amúgy nem véletlen várok valami stock android romot ami mentes a sárgák kezétől. Ez a MIUI nekem nagyon megfekszi a gyomrom.
Pixel experience vagy hasonló, mindig várom hogy írj róluk. -
amargo
addikt
-
HUNited
őstag
válasz
kengyel #4018 üzenetére
Van hogy a halottba is belekötnek, van hogy mindenre tesznek. Ha a békére hajtasz, tedd vissza a gyárit.
Jogszabály szerint akkor köthet bele alter szoftverbe, ha a hiba szoftveres, vagy a hibás szoftver idézte elő, és ha jótállásról van szó, akkor ezt BIZONYÍTANI IS TUDJA.
Az hogy csont nélkül elutasítják a módosított szoftveres telefonok javítását, egy általános hiba, de a felhasználók meg tűrik, ahelyett hogy szét szívatnák a bíróságon a forgalmazót. Ne feledjük, hogy a szavatosság első hat hónapjában, és a jótállási idő első évében a bizonyítási teher nem a fogyasztón van!
-
HUNited
őstag
Nem én írtam a Telenort, hanem egy kolléga. Én csak a hibajelenségre "kaptam fel a fejem", mert én most tapasztaltam miután feltettem EU Devet.
De egyébként a másik (magán) SIM-em Telenoros, de azt nem is tudom minek tartom (a cégeset használom mindenre, korlátlan, a Telenoros emiatt prepaid). Szóval a Telenoros SIM lehet hogy nem tudja a VoLTE-t, mert nem foglalkoztam vele. A Trékomos viszont 100 hogy tudja és aktív. -
kengyel
nagyúr
Még egy kérdés ! Ha a béta rommal adom le szervizelni, azzal is kötelesek javítani , vagy vissza kell tennem a stabilt ?
-
-
zsoltiz
aktív tag
"A képernyőzár pinje = a face unlock pinjével. Én még olyat nem pipáltam, hogy 2 kódot lehet megadni."
Most megnéztem, tényleg nem lehet 2 pint megadni sehogy. Viszont nem vagyok hülye, mondom NEM a képernyőzáram PIN-jét kérte, vagyis azt nem fogadta el. Egy másik PIN lett a befutó, ami rémlett ,hogy valahol megadtam (mivel itt valaki írta a face unlockot, ezért utólag azt hittem annak volt ez külön a PIN-je, de nem).
-
zsoltiz
aktív tag
"Látható, hogy az android telepítő kéri, nem a MiUi."
Ez nem volt egyértelmű. és nem írta ,hogy mit kér, csak annyit, hogy "confirm your password".
"A kód mindig az utoljára megadott pin-ed."
Nem az volt. Ezért is voltam bajban. Kapásból a képernyőzáram PIN-jét írtam be, de nem azt kérte, hanem amit még talán a face unlockhoz adtam meg (ez nem is rémlett, mert sosem kellett semmihez mióta megvan a telefon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged