- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #9697 üzenetére
Nekem már ott csapta ki a biztit hogy romolni kell ahhoz amihez használni akarom baszakodas nélkül, de ott meg a második GPS nem is működik ahogyan kéne xd ergo buktam azt a dolgot ami miatt is vettem ezt a telefont.
Nálam 2evig bírja egy telefon, utána már karcolodik. Addig már csak lesz valami
-
FJC
senior tag
válasz
enginev3.0 #9697 üzenetére
E közben használtál valamilyen navigációt?
Az jól működött közben?
Volt közben mobilneted?
Gmaps energia korlátozás nincs túl szigorúra véve?
Közben nem tért át alvómódba a telefon? -
FJC
senior tag
válasz
enginev3.0 #9695 üzenetére
Jó kérdés...
Pc -n visszanézve is ilyen? -
-
noorbertt
őstag
válasz
enginev3.0 #9684 üzenetére
Dettó, várok egy normális pixelre és szarok a világra xd
-
Danex
addikt
Itt nekem erősen energiatakarékosságra gyanakodnek
-
FJC
senior tag
válasz
enginev3.0 #9686 üzenetére
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #9681 üzenetére
Hasonlóan 5 órákat kapok...
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9686 üzenetére
És kocsival? 🤣
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9684 üzenetére
Nálam Pesten belül, kis utcában szinte azonnal talált jelet és elég pontosan tartotta végig. Waze. Nem lehet a tied hardveresen rossz? Melyik rom van rajta? Meg mutattam egy xiaomis barátomnak és ő is egyből ezeket kérdezte..
-
enemi
senior tag
válasz
enginev3.0 #9682 üzenetére
Piroska,te vagy az?
-
laci laci
addikt
válasz
enginev3.0 #9682 üzenetére
Te mivel jársz dolgozni? Buldozerrel? Keresztül mentél mindenen! 🤣
-
tkonya
aktív tag
válasz
Griff55 #9676 üzenetére
Nálam is rendben van. Mondjuk nem nyomkodom folyamat. Bt, wifi, adat csak ha kell. Eddigi legjobb global 10.2.3.0 alatt, 1 nap 20 óra, 7 órás kijelzőidővel. Ebből nagyjából 8 órát volt repülő módba, mert melóhelyen nagyon gyengécske a térerő.
Átlag hozza az 1 nap 5-7 óra kijelzőidőt. Nem pörgök ezen, mert ez erősen felhasználó függő. -
Griff55
senior tag
Borzalmas kijelzőidőket hoz a global stable mostanában nálam...
Ha energiatakarékosra teszem akkor jó, de így rém gyenge -
Matyi222
senior tag
Srácok mi van itt? Órák óta semmi dumcsi!
Írjatok már valamit, mert olvasni akarok!
-
Istuu15
senior tag
Global romon lehet a záróképernyőre shortcutokat rakni pl zene app, névjegyek, jegyzetek? Jó ideje már eu deven vagyok.
-
Karavik
veterán
válasz
Albi001 #9665 üzenetére
App lock settings-ben találod Hidden apps és Manage hidden apps lehetőséget, ahol az elrejteni kívánt appot tudod kiválasztani. Ha pedig system appról van szó, akkor Manage apps menün belül disable app opcióval tudod eltüntetni a kezdőképernyőről. Bár a hidden apps feature-nek más a funkciója, mint a disable app-nak...
-
Karavik
veterán
válasz
Steve1207 #9664 üzenetére
Nem a teljesítmény ugrás miatt érdemes ROM-ot váltani, hanem az egyéni szokások, igények miatt, ez pedig független attól, hogy milyen kategóriájú telefont használ az ember. Pont az a lényeg ill az a jó ebben, hogy van választási lehetőség ROM-ok között különböző lehetőségekkel, különböző előnyökkel, így mindenki eldöntheti saját magának, hogy melyik passzol leginkább az ízléséhez, igényeihez.
-
-
Steve1207
veterán
Látom rom kérdés megy, én pl nem tervezem nyitni, pedig mániákus rom tesztelő vagyok. Szerintem addig érdemes, amíg középkategóriát használ az ember és ott érezhetően nagy a teljesítmény ugrás.
Itt teljesen jó az alap rendszer, ha nagyon szükséges 1-2 funkció max akkor érdemes vacakolni vele.OTP app: magisk kell hozzá és rejteni, megy bármelyik rom-on (érdemes elindítani a magisk app-ot a használata előtt, mert a v18-as nálam hülyéskedett, hogy nem rejtette el, az otp pedig úgy indult, hogy nem használható rootoolt telón és nullázta a beállításait)
Kamera: olyan gcam-ot keresnék, amiben megy a hdr nélküli képkészítés és a burst mód is folyamatos fókusszal. Régi arnova verziók mentek a korábbi telómon, de ez ugye más tészta. Semmi extra hülye állítgatás nem szükséges nekem, csak az alap funkciók és ez a két dolog.
-
Griff55
senior tag
Javaslom, hogy ezt a SUPCASE unicorn beetle tokot is vegyük fel az ajánlott tokok közé. Minőségi, masszív darab, eddig főleg olyan mobilokra gyártott tokot amik amerikában is elérhetőek (apple meg samu főként). Elérhető amazonon meg aliexpressen is, utóbbin olcsóbb is.
[link] -
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #9657 üzenetére
Google Suite esetén hozza létre a telefon.
Hasonló mint az app duplikálás.
Csak itt kapsz egy második gmailt, play store-t és onnan azt töltesz le, amit akarsz.
Alapból duplikája a névjegyeket például.
Így a rendszergazda ezeket egy kattintással törölheti akár.
Nekem meg jó, mert a gmail alkalmazásban nem keveredik a magán címem a cégessel, vagy a névjegyek sem keverednek például. Igazából semmi sem keveredik, ami google. -
FJC
senior tag
válasz
DanielK #9655 üzenetére
Semmi gond azzal, hogy ha valaki meggondoltan ROM -ot cserél.
Bizonyára vannak olyan okok amik indokolhatják (vagy akár a kíváncsiság).Nekem azzal kezd tele lenni a hócipőm, hogy a ROM csere az valami kötelező opció!!
A ROM -ok nagyon nagy százalékban ugyan azok, kisebb nagyobb külső eltérésekkel.
Folyamatosan olvasható e topicban (is), hogy ezzel a custom ROM-mal ez a hiba, egy másikkal meg más.
Mindegyik tartalmaz hibákat, problémákat - pedig elvileg azért vannak, hogy a gyári hibáit orvosolják!A másik:
Erről félve írok...
Mindig az hangzik el, hogy a Stab ROM az egy régi DEV. Ez egy kicsit sántít....
Valóban egy akkor aktuális DEV, amiből ki van gyomlálva minden ismert hiba (remélhetőleg).
A következő újabb DEV -be bekerül néhány új dolog (ami vagy jó vagy, nem).
Tehát a Stab inkább egy leágazás. Természetes, hogy ritkábban van stabil mint fejlesztői.Még egyszer:
Minden tiszteletem azon nagy tudással és tapasztalattal rendelkező fórumtársak iránt akik tudásukkal hozzá járulnak a telefonunk jobb és mélyebb megismeréséhez!
Miattuk érdemes végig olvasni aktívan egy ilyen nagy fórumtémát. -
-
1Konrad
tag
Képernyő fotót hogy lehet csinálni ...lehetőleg gyorsan. (Mint a samukon a középsőgomb+bekapcs egyszerre.)
-
tkonya
aktív tag
Nálam sincs reklám. Mondjuk se a zene, se a böngésző, se a biztonság appot nem használom. Mindenre van alternatíva. Nem vagyok "rom ellenes" csak ha számomra megfelelően működik valami, azt nem cseszegetem😃 Viszont nagy segítség, hogy vannak akik itt foglalkoznak rom cserével, más romok használati tapasztalatait és felrakási mikéntjét megosztják velünk. Adott esetben nagy segítség, hogy az ember ne a sötétben vakarózzon😃
-
FJC
senior tag
Lassan ott tart ez a topic, hogy akik nem romolunk azok földhöz ragadt bolondok vagyunk! 😠
A felhasználók 99%-a a gyari eredetin hasznalja.
Ebben a topicban kb 10 -20 ember aktív romolo a tobbi pedig csendes olvasó.
Nem a romolok ellen beszelek, én is sokat tanulok tőlük! 😀 -
FJC
senior tag
Nem tudom mire alapozva mondják egyesek folyamatosan, hogy a Glob. Stab. tele van reklámokkal. Nálam semmi felesleges reklám nincs!!!
-
DanielK
addikt
válasz
Karavik #9644 üzenetére
Ez mind szép és jó, de ugyanúgy a kínai az alapja, mint a globalnak.
Számomra a miui azért nem jó, mert dupla sim esetén a munkaprofilt nem kezeli jól.
Mivel van saját telefon app, így a munkaprofil létrehoz egyet pluszban. Ami nem jó, mert így a nevet nem jelzi ki, ha hívnak a 2. simről. Hiàba van a munkaprofil névjegyzék alatt az adott telefonszám elmentve. Csak a számot látom.A google rendszerében ez úgy van (pixel experience rom), hogy csak egy telefon app van a telefonon, a munkaprofil csak a névjegyeket duplikálja. Így a telefon app tudja, hogy ki hív. Magán vagy céges számomat hívják és a munkaprofil névjegyeket is megjeleníti a duplikált appból.
-
tkonya
aktív tag
Lehet lemaradtam valamiről, de most vettem csak észre, hogy global 10.2.3.0-án magyar régió esetén is működik az arcalapú feloldás...
-
Karavik
veterán
válasz
kicsipapucs #9639 üzenetére
Camera2 API alapból támogatott, ebben nincs különbség xiaomi.eu és global ROM között, mint ahogy a banki alkamázasok, érintéses fizetés használatában sincs.
Global kiadáshoz képest Xiaomi.eu több funkciót, több beállítást és több testre szabható lehetőséget kínál, lásd az alábbi felsorolást:
- Kevesebb előtelepített app
- A kevésbé fontos rendszer appok letilthatók pl. MIUI böngésző, Számológép, Zenelejátszó...stb
- EU T9 tárcsázó támogatás
- Kijelző kikapcsolás animáció
- Választható 4G vagy LTE megjelenítés az értesítési sávon
- Választható alapértelmezett hangerő gomb szabályozás: média vagy csengőhang
- Több fokozatban állítható hangerő
- Reklámmentesség a rendszeralkalmazásokban és rendszer beállításokban
- Kikapcsolható töltő csatlakoztatás hang
- Kikapcsolható némítás feloldás hang
- Választható színes app értesítés ikonok használata az értesítési területen
- Kikapcsolható automatikus értesítés kiterjesztés a legfelső értesítéshez a redőnyben
- Kikapcsolható redőny lehúzás lehetőség a zárképernyőn
- Választható értesítés stílus: MIUI vagy Android
- Választható óra widget elrendezés a zárképernyőn: horizontális vagy vertikális
- Lehetőség mobiladat használat figyelmen kívül hagyása tetszés szerinti appokhoz, pl TV GO, Facebook...stb. amire a szolgáltató nem számít fel adatforgalmat
- Automatikus ütemezett feladatok lehetőség
- Újraindítás 3 lehetséges módba: normál, recovery, fastboot
- Lépésszámláló a gyors kártyákban
- Morning report (időjárás jelentés reggeli ébresztéshez)
- Full verziós téma app alapból rendelkezésre áll
- Full verziós wallpaper carousel app alapból rendelkezésre áll
- Arc alapú feloldás lehetőség alapból rendelkezésre áll
- Arc alapú feloldás lehetőség az alkalmazásokhoz
- Lehetőség alkalmazások elrejtésére kezdőképernyőről
- Diavetítés saját fotókkal lehetőség a képernyőzáron
- Több shortcut a képernyőzáron jobbra húzásra
- Választható GSM Alphabet lehetőség SMS küldéshez (1db SMS = 160 karakter támogatás)
- Kizárható képernyőfotók, képernyővideók...stb. nem kívánt tartalmak szinkronizálása Google photos-ból
- NFC kapcsoló a redőnyben
- FTP UTF-8 kódolás, ami kezeli az ékezetes karaktereket a file névben pl. FTP-n keresztül PC-ről telóra másolt fájlok esetén
- Egyéni értesítés hang választása bármelyik alkalmazáshoz
- Dupla érintéses kijelző altatás bárhol a kezdőképernyő üres területén
- Dupla érintéses kijelző altatás a zárképernyőn
- Választható kapcsolók elrendezés a redőnyben 5x3 vagy 4x3
- Választható alkalmazás ikonok rács elrendezés 4x6, 4x7, 5x6, 5x7
- Kezdőképernyőn felfelé suhintásra választható Google kereső vagy MIUI kereső indítás
- Dark mode (Night mode) lehetőség
- Lehetőség hívásnaplóból véletlen híváskezdeményezés megakadályozására
- SMS üzenetekből közvetlen hívás lehetőség (jobb felső sarok hívás gomb)
- LTE/UMTS auto (PRL) / (GSM/WCDMA/LTE) EU optimalizált hálózattípus alapértelmezetten
- Több előnyben részesített hálózattípus választási lehetőség
- Gyors-kártyáknál lehetőség van saját fotót betenni, dátumot eltüntetni, keresősávot eltüntetni
- SafetyNet passed alapértelmezetten
- Új vezetékes és vezeték nélküli töltés animáció (9.3.21-től) -
Leon77
őstag
válasz
Én global stabilt használok és nem tapasztaltam semmi gondot. Eleinte az értesítési ikonok megjelenésével volt némi anomália AOD esetén, de ezt egy frissítés orvosolta.
Minden más nálam remekül megy, az aksival is elégedett vagyok, nem tudom kifingatni egy nap alatt és nekem ez fontos volt, mert nálam a teló elég nagy használatban van. Navi, sok app, böngészés stb....
-
RTG
tag
válasz
Xiaomi.eu Vs Global Rom Differences
Our ROMs features (Whats not in Global):
Based on China Stable / Weekly builds (except HMNote3SE)
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu
Removed ads in system apps
Face Unlock for all 7.x/8.x/9.x devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 7.x/8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab
Fullscreen gestures for 7.x/8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 4k Video support for MI4C, MI4S, HMNote3Pro, HMNote3SE, HMNote4X
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Fixed Google assistant voice response issue
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience. -
Norbi.
őstag
Tippem szerint erre gondolt, hogy mik azok a hasznos MIUI funkciók ès plusz testreszabási lehetősègek konkrètabban.
" Xiaomi.eu-ban nincs tiltva, korlátozva semmi, minden hasznos MIUI funkció alapból elérhető + jó pár értékes egyedi feature hozzáadva, és sokkal több minden testre szabható egyéni preferencia szerint. "
-
g_g_g
őstag
válasz
A camera2 api megy minden verzión. a Gcam miatt kérded?
Akksi tekintetében nincs jelentős különbség a ROM-ok között, körülbelül ugyanazt tudja a Global dev, stabil, és az EU dev.
Az OTP.s kérdésedet nem teljesen értem, nem láttam ellentmondó információkat.
Global ROM-mal menni fog gond nélkül, de az EU fejlesztőivel is működésre lehet bírni. Magisk-ban van olyan lehetőség, hogy bizonyos alkalmazások elöl "elrejted" a root jogot. Én is így használom a banki alkalmazásomat."Illetve még egy kérdésem van még, Global dev és Xiaomi.eu verziók között milyen érdemi a különbségek vannak? "
Bár elolvastad az összefoglalót alaposan, de mégis onnan idéznék neked.
"MIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás.
Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb
Global kiadás pedig alapvetően a butított MIUI tele korlátozásokkal, korlátokkal, reklámokkal, bloatware-el mindemellett a legtöbb hasznos MIUI feature le van tiltva benne. Global kiadás azoknak jó alternatíva akiknek nincsenek nagy elvárásai a ROM-al kapcsolatban sem funkciókban, sem testreszabhatóság terén.
Xiaomi.eu-ban nincs tiltva, korlátozva semmi, minden hasznos MIUI funkció alapból elérhető + jó pár értékes egyedi feature hozzáadva, és sokkal több minden testre szabható egyéni preferencia szerint. Mindemellett menetes reklámoktól, bloatware-től és Analytics adatküldő apptól is. Továbbá network location, mobilhálózat...stb mind EU régióra optimalizálva, míg a Global ROM-ban a 3G hálózatnál még mindig a kínai TD-SCDMA a preferált, a telefon ezt keresi első körben 4G>3G, 2G>3G váltások alkalmával. Nem utolsó sorban xiaomi.eu alapból SafetyNet passed.
Igazából egy MIUI kiadás létezik, az pedig a China MIUI a többi kiadás pedig erre épül, ezt használják alapul Global és Xiaomi.eu-t is beleértve. Legtöbb esetben a felmerülő problémák közösek mindhárom kiadásban, mert china MIUI hordozza, így átkerül xiaomi.eu-ba és global-ba is egyaránt. Tehát Global is kvázi custom MIUI csak éppen hivatalos MIUI támogatással, viszont a fenti okok miatt számomra xiaomi.eu MIUI nagyságrendekkel jobb alternatíva, mint a Global MIUI."
Forrás: Karavik"
Nem nagyon olvastam ennél jobb írást ebben a témában.
-
válasz
enginev3.0 #9631 üzenetére
Neked + a többieknek is köszi a válaszokat!
xiaomi.eu-s Mi6-ról és global stable Redmi 5+ kombóról fogok váltani erre az egy készülékre.
A Mi6-on nem engedett belépni az OTP közel egy éven át, módosított operációs rendszerre hivatkozva, de most újrapróbáltam (sztem 2 hónapja néztem utoljára, akkor még nem ment) és most beengedett, de mindegy, már jön a Mi8.Nem volt rootolva, első naptól kezdve nem engedte magát.
(#9633) g_g_g: értően elolvastam az összefoglalót már mielőtt megrendeltem, de a kérdéseimre ott nem kaptam választ. Pl.: a camera2 api minden rommal megy-e, illetve akksiidő tekintetében bármelyik verzió felé billen-e a mérleg nyelve, vagy az OTP-s, amire most két félét írtatok ketten. Illetve még egy kérdésem van még, Global dev és Xiaomi.eu verziók között milyen érdemi a különbségek vannak?
(#9636) FJC: Mi6 tapasztalatok miatt cserélnék, azt megjelenés után korán vettem nagyon, nem volt rá semmi rom, még devek se, így ott store-hoz, meg magyar nyelvhez kellett a bootloader nyitás és xiaomi.eu rom.
-
juve600
nagyúr
válasz
kicsipapucs #9630 üzenetére
global stabillal kapod amire tudsz global devet felrakni BL nyitás nélkül,utána
360 órád van kipróbálni,ennyi a várakozási idő a BL nyitáshoz,csak utána tudsz feltenni másik romot -
FJC
senior tag
válasz
Először talán próbáld ki a gyárit.
Minek veszel ilyen telefont, ha nem vagy kíváncsi legalább egy darabig a gyarira? -
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #9634 üzenetére
-
g_g_g
őstag
válasz
Glodal stabillal fog érkezni. Ezen fog menni a bank alkalmazása.
Nincs legjobb ROM.
Mindenkinek más preferenciái vannak, általában ezek alapján dönt az ember.
Például nekem fontos a root (magisk), ezért nekem az eu ROM a tökéletes.
Nézd, itt vannak akik a global stabilra, vannak akik a global devre esküsznek, vannak az eu ROM imádók és más ROM-oknak is pl. Pixel is megvannak a támogatói.
Az összefoglalóba írtam elég részletesen a ROM-okról, szerintem kezdetnek megteszi ha elolvasod.
Ha utána marad még benned kérdés, tedd fel bátran. -
juve600
nagyúr
LineageOs 16 -ot használ valaki ? tapasztalatok ? milyen kamera van benne ? stb
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mindenen megy az OTP app
Root mellett isBármely rom jó, sokan az eu-ra esküsznek, én kb 2 hónapig használtam, most sima alap global deven vagyok, ez is tökéletes, nem igazán érzek különbséget semmiben, szerintem nincs értelme cserélgetni, max ha pl pixelE. romra vágysz
Egyébként sima global dev teljesen kielégítő
Stabil nem feltétlen ajánlott, csak ha nyugodt kiváró típus vagyeu dev és xiaomi eu ugyan az
-
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy 6/128 fekete mi8-at magamnak alzáról, valszeg holnap érkezik, szeretnék kicsit előre okosodni.
Nagyjából egy megkötésem van a romokkal kapcsolatban, hogy az OTP netbanknak mennie kell a telón.Melyik romot érdemes most felrakni, amivel nem ugat ki az OTP, hogy moddolt OS és kapjam be?
Akkuidő, sebesség, stb tekintetében. Alap, amivel érkezik, global dev, eu dev, xiaomi.eu? Valaki néhány szóban el tudná mondani nekem, hogy mik a nagyobb különbségek a 3 között?Előre is köszönök minden segítséget.
-
Danex
addikt
válasz
Istuu15 #9625 üzenetére
(#9605) juve600
Néhány appnál el tudom ezt játszani, de azért van a telefon ,hogy értesitések jöjjenek, elérhető legyenek az alkalmazások. Sajnos nálam a PE úgy néz ki nem tudja ezt olyan szinten hozni mint az EU romHát időzitett repülőgépes mód kvázi hozza azt, hogy nem merül.
-
enginev3.0
félisten
-
g_g_g
őstag
válasz
enginev3.0 #9622 üzenetére
Minden ki van kapcsolva gyárilag, mint ahogy nálad is van.
-
morfeus08
tag
válasz
enginev3.0 #9622 üzenetére
Alapból ki van kapcsolva, nem rontottad el
-
DAVE_CH1
tag
Dev 9.3.14 alatt nem találom a drak mode-t, fejlesztői beállításoknál, de máshol sem. Merre lelhető fel? köszi
-
.OM.
aktív tag
Új MI8, gyári ROM, OTA frissítés a legutolsó.
7h SOT (film, játék, whatsapp és messenger, wifi/LTE felváltva, BT kikapcsolva 90%-ban)
Mindez majdnem 2 teljes nap.Elégedett vagyok.
-
Danex
addikt
2 hét után visszaváltottam a Xiaomi.EU Dev-re a PixelExperience -ről.
Alapjáratban is jobban merült nekem, illetve az utóbbi napokban meg erősen zuhant a töltöttség. (Ez lehet a HW overlay kikapcsolása miatt történt, de az meg kellett az Android Auto miatt...) illetve, hogy nem volt 60FPS 4K-ban.
Illetve az AOD nem változtat poziciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest