- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
Utána néztem: Olyan ősöreg, hogy már nincs fent.
Nagyon jó kis telefon ez, de a támogatása már nem az igazi.(Mondjuk én sem foglalkoztam azóta vele, így most meglepődtem, hogy nem gcam, hanem pixel a neve.)
A V10-nek mai megfelelője gcam 9.2 így próbáld keresni, hátha...
https://www.techtimes.com/articles/305172/20240530/gcam-new-version-rolls-out-install-9-2-update-here.htm
-
1Konrad
tag
Köszönöm!
Engem speciel a a sima 13T érdekel - a pro a +70 ezerért már kicsit sok- de én még mindig megvagyok elégedve a MI8 fotós képességével, és eddig nem láttam olyan MIUI-s gépet, melyben komolyabb előrelépés volt fényképező* terén a 160-180-ért (ennyi volt a MI8 is
anno).
...de lassan tényleg lépni kell, mert kerékpározás mérésénél gpssel a töltés után 3-4 órával nullára merül, aksit meg már - mivel támogatása a telónak évek óta nincs - már nem akarok cserélni.
...ja és még egy: a MI8-al a hívásrögzítés még mindig működik, amit használok is. A 13T pro-nál ez még megoldható?
*Érdekességképpen: a google fényképező sokkal jobb képet csinál, mint a gyári. Azzal már rég dobtam volna
-
1Konrad
tag
Xiaomi 13T?
Az végül is nagyjából annyi, mint a MI8 volt.
...de ezt én is kérdezem, mert azért 5 év elég sok már.(A 13T Pro az meg már azért húzós...)
-
1Konrad
tag
válasz
havri1 #19639 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint rosszul tudtam. (És az összefoglaló is.)
De azért érdekelne, hogy az F3, amely az értelmezésem szerint a többi hardverben jobb már, mint a 3 éves MI8, tudja-e legalább azt a képminőséget, mint az. (Tudom, hogy az már manapság nem sok, de alá biztosan nem akarok menni.) -
-
1Konrad
tag
válasz
HUTCHDB #16524 üzenetére
...ha már outlook: hogyan lehet beállítani, hogy az AOD-on jelezze, ha levél érkezett?
(Stabil 11-Q-s.)
A többi - mesenger, whatsapp, üzenet... - kint van, azaz amit azokon ehhez be kellett kapcsolni, azt bekapcsoltam, illetve engedélyeztem az outlook-on is, szóval valahol máshol kell legyen a megoldás. -
1Konrad
tag
válasz
sanyika987 #16140 üzenetére
Na végre nekem is megjött, már megy is fel!
-
1Konrad
tag
Következő a kérdésem: az akkum (most) 1 n 6 ó alatt merült 20% alá, és az akkuhasználatból 60% a Google Play szolgáltatás fogyasztása. Viszonyításként: képernyő 2 ó 30 p=2,43% (már huzamosabb ideje hasonlóak az arányok.)
Ez normális, vagy valami beragadt? -
1Konrad
tag
válasz
ftamas0201 #14951 üzenetére
Figyelmetlen voltam, mert eddig megszoktam, hogy a hardver külön lapon van, most meg egyben az alkalmazásokkal.
...végül is: nem rossz így sem. -
1Konrad
tag
Hogyan kell megnézni a 11-s global stabil miui-ban az akkumulátorhasználatnál a hardvert, mert ezen nem találom, csak az alkalmazásokat.
-
1Konrad
tag
Nem tudom, hogyan használod, de normál üzemben 2 napig elmegy a MI8.
Általában 5-6 óra képernyőidőt mondanak rá.Olyan panaszt még nem nagyon olvastam, hogy reggeltől estig megette volna az akut még intenzív használat mellett sem.
(#11694) ben11
A stabil rom a mostani 10.3.2 változattal egy átlag felhasználónak szerintem jó.
(Az, hogy ide beíró a többség cserélgeti, az csak annyit jelent, hogy ők az aktívak, innovátorok.. -
1Konrad
tag
válasz
perzeus #11067 üzenetére
Amiért azok sem, akik -mint én is
- pont nem abban a sorozatban volt, amelyek megkapták pár órára a visszavonás előtt.
Mert azóta a Globál Stab 10.3.0 új frissítés nem hozzáférhető még utólagos letöltéssel sem, mert bétaként jelzi ki.Szóval tényleg jó lenne tudni, miért ücsörögnek rajta, hogy ****** be!
-
1Konrad
tag
Mit lehet tudni a 10.3.1 stabil romról?
Elvileg már 2 hete kint van, de nem dobja fel a telefon, a bigota-ról letöltve meg béta verzióként adja meg, és így csak MI-fiók nyitással hagyná... -
1Konrad
tag
Már bő 1 hete jelezték itt, hogy fent van a 10.3.-as global stabil, de még mindig nem jelentkezik a frissítések között.
Megpróbáltam feltelepíteni máshonnan, de arra azt írja, hogy béta verzió, és lépjek be a fiókkal... -
1Konrad
tag
Már sokszor volt téma a googlemap jeltévesztése a MI8-on, én is többször jeleztem - amire többen már válaszolták, és én is tapasztaltam - más GPS programmal nincs, de azt is, hogy valamiért a MI8 szoftveres specialitása ez, mert más telefonnál ez nincs...
Jelentem (és most többször lekopogom
úgy néz ki, megjavult valamelyik szoftverfrissítéssel (én nem mókoltam!), ugyanazon útvonalon menve stabilan rajta maradt azon az úton, amin valóban haladtunk, és nem görcsölt állandóan azon, hogyan kerülök oda vissza.
-
1Konrad
tag
Képernyő fotót hogy lehet csinálni ...lehetőleg gyorsan. (Mint a samukon a középsőgomb+bekapcs egyszerre.)
-
1Konrad
tag
Volna egy laikus kérdésem:
Mi az a "Xiaomi aktiválás"?
Az alkalmazások, de ha hardverek közül is kimagaslóan a legnagyobb fogyasztó a maga 59%-ával (1n 16ó, maradék 24%, Global Stabil).Ez így jó?
(A fogyasztás részletei: CPU teljes 16 mp, ébrentartás 0%, elküldött adatok 65 kb, fogadott 41 kb)
-
1Konrad
tag
válasz
rush0205 #9216 üzenetére
Amikor megvettem, akkor engem is zavart, fel is tettem a notch kikapcsolását.
...aztán - mivel én stabon vagyok - ez a lehetőség eltűnt.
Pár percig idegesített, de változtattam a háttérképen - az alapkészletben van egy tejutas, csillagos, melynek a felsőrésze szinte fekete - és onnantól már inkább future, mint bug.(Ha olvasok, akkor úgysem azt nézem, fényképeknél-videóknál meg a képarány miatt nem lóg be.)
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #9073 üzenetére
Ha van rá 1,5x annyid, akkor igen, mert jobb. (De ha ár-értéket nézed, akkor annyival nem jobb.)
-
1Konrad
tag
válasz
Berti1992 #8911 üzenetére
Attól függ, mire akarod használni.
- Ha olyan telefon kell, mely gyorsaságban még mindig az élvonalban van ...akár tucatnyi kinyitott app mellett is döcögés nélkül megy...
- Ha olyan, amit ragyogó napfényben is jól látsz, de tök sötétben se felhősödik ...akkor az amoled a barátod...
- Ha olyan, aminek a fényképezője olyan minőséget tud, amit 1,5x drágábbtól kezdődőek közül se sok...
- Ha olyan, amelyik átlagos használat mellett a 2. nap végén is még üzemszerűen használható...
- Ha olyan .... ...és még sorolhatnám: pillanatok alatt arccal oldható, kecses, (és kövezzenek meg: a MIUI-t is a jópontok közé veszem....
...akkor árérték arányban ez a te telefonod.
De persze vannak jobbak, ha megelégedsz IPS-sel, vagy annyival több pénzed, hogy hasonló tudású amoledes telefont tudjál venni.
(Az amoledet kiemelem, mert én azért választottam ezt. -
1Konrad
tag
Köszönöm!
Sajnos akkor nem ez a hiba megoldása, mert a telefonon ez az IP cím van, de ettől még ugrál googlemapson
Az meg tényleg vicckategória, hogy nem tud úgy elmenni pl. az M3-Kacsóh kivezetőn, hogy eltalálja a sávot, és ezért ne sápítozzon kétségbeesetten - ha főpályán vagyok - hogy forduljon balra (a korlátba), ha meg a kollektoron - az Ungvár utcára tartva - hogy menjek tovább egyenesen 1 km-t....s tudom, van sok másik, ami jó: de a Wazze kinézete nem tetszik, az offline-ok meg nem adják meg azt a szabadságot, hogy elég legyen beírni pl.: DPD átvételi pont....
-
1Konrad
tag
válasz
naturepalmer #8338 üzenetére
Ezt hol találom meg a telefonon?
-
1Konrad
tag
Az eldobáláson nem azt értem - s szerintem az előzmény sem (ha igen, akkor selejt a telója) - hogy elveszti a jelet, hanem azt, ha közelben - 10-20 méteren belül - van másik út (le-felhajtó, szervizút, parkoló, stb..) akkor a gmap átugrik oda, és újratervez hülyeségeket.
No ezt látom a Note9-en is, így sajnos a gmap jelen állapotában nem ajánlható jó szívvel navigációnak...
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #6994 üzenetére
Szvsz. úgy, hogy baromi régen volt töltőn - nem használtad intenzíven - és így a legnagyobb fogyasztók azok a programok, hardverek, melyek állandóan mennek.
(A Xiaomi aktiválás meg valószínűleg mentés. Az csökkenthető, ha visszaveszed a sűrűségét - igaz, akkor is lesz olyan állapot, amikor menteni fog, és akkor belehúz.
-
1Konrad
tag
válasz
Nagya21 #6301 üzenetére
...azért szvsz. még mindig a legjobb a guglis, mert az legalább félszavakból is megérti, mit akarunk és nem hisztizik, hogy olyan házszám nincs, vagy hogy az adott utcát nem úgy írják helyesen.
...csak ez a 10-20 méteres tévedése, és az abból fakadó heveny aggódása nem kéne!
(Egyébként a Wazze se rossz, de én jobban szeretem a letisztult, térképszerű navigációt, nekem ne tütüzzön!
.
Ha a gugliba beteszik a sebességmérőket is (erre van esély, hiszen a wazze is a guglié), akkor abból tényleg nem is hiányzik semmi.
(Na jó: azért nem kéne eltévednie! -
1Konrad
tag
Egy biztos (ha csak nem valóban selejtet kapsz
):
Egy amoledet vakító napsütésben is látni lehet, és a fekete az meg fekete.
Az LCD-k többsége elvérzik már az elsőnél, és sötétben fekete tartalomnál - ha egyébként normál fényerőnél nézed - szinte mindnél lehet tudni mekkora a képernyő, mert átvilágít.A prémium készülékek (az almás is most már!) ezért szinte mind amoledesek. (És a prémiumoknál elvárás a tartósság.
-
-
1Konrad
tag
Szokták itt a googlemap használata után a MI8 GPS-ét leszólni. (Jobb esetben a PIE frissítését fikázni.)
Jelentem: A gyári Oreo-s csúcs-csúcs Samsung Note 9-en is pont úgy arrébb tesz a gmap - és tervezget újra - mint a MI8 Pie-n.
Konklúzió: A googlemap romlott el valamelyik frissítés során, nem készülékhiba.
-
1Konrad
tag
válasz
Nagya21 #4412 üzenetére
de lehet 2 rugóért bármelyik mobilosnál bebújtatós bőrt venni, az is teljesen jó. (Mondjuk ez igazolványos rátét nekem is tetszik, mert van, hogy nem kell az egész brüftasni, ilyenkor a személyit, kártyát a tokba teszem - és akkor mindig frászban vagyok, nehogy azokat kirántsam.
-
1Konrad
tag
válasz
DanielK #4392 üzenetére
Ha zsebben akarod hordani, érdemes venned rá bebújtatós tokot. Attól sem lesz túl nagy, viszont megvédi a karcolásoktól, és akkor is jószolgálatot tesz, ha a zsebedből esetleg kirántod.
(Azért a biztonság kedvéért nálam rajta van egy fólia, meg a gyári szilikon is: biztos ami biztos. -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #4396 üzenetére
...aki nincs olyan bonyolult közlekedési helyzetben - mint a Hungárián dugó, ahol percekig nem mozdulsz - vagy olyan utakon, ahol a főbb út 10-20 méterre van párhuzamosan - mint a Kacsóh a Nagy Lajosig - az tökéletesnek fogja találni, mert egyébként tényleg jó, ezért használom én is.
...azért írtam csak, nehogy teljesen készpénzként vegye valaki minden helyzetben. (Mondjuk az is igaz, hogy ez a pontatlanság már régebben is megvolt még az offline GPS készülékeknél is. De az MI8-at mikor megvettem, pont ezért becsültem, mert ez a 10-20 méteres hiba nem volt benne.
...és ezért bízom abban, hogy ez a gmap szofveres hibája. -
1Konrad
tag
Pont ezért írtam le a tapasztalatom: ha valaki ismeretlen környezetbe megy, az vigyázzon a gmappal, és ne vegye készpénznek...
De nem hallgatom el a kényelmi részét sem.
Azaz ez esetben a hölgy jobban jár, ha wazze-zik, vagy más programot használ. (Esetleg valami offline-t, mert az a gyanúm, a gmap online a cellainformációk alapján rakja fel a térképet és nem a GPS téveszti el a jelet, hanem a térkép a gps-t. -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
Mikor a telefont megvettem, a googlemap még jó volt - most (igaz PIE-re frissítettem azóta) - én is tapasztalom, hogy egymáshoz közeli utak esetén átrak néha a másik oldalra, és úgy próbál újra tervezni, vagy egy kihajtónál - ha az párhuzamosan halad az úttal - csak akkor döbben rá, hogy már nem azon vagyok, amikor az út tengelyétől már legalább 50 m-t (igaz haladva) eltávolodtam.
...szóval most a gmap nem olyan jó városban, ha 20-30 méteren belül van másik út.
Én ettől még azt használom, mert nagyon kényelmes, hogy nem kell pontos címet beírni, csak valamit kb: mint például állatkert, Pólus... és odavisz. (Én még a térképes világban nőttem fel: így nem csinálom össze magam attól, ha a Hungárián riadtan keresi, hogyan kell a túloldalról visszakerülni oda, ahol vagyok, vagy a Kacsóh-n kihajtva a Nagy Lajos felé hogyan tud az M3-ról oda visszahozni. -
1Konrad
tag
Mint írtam, láma vagyok: Olvasd el a 3690. beírást, abban ott a link - nyisd ki, töltsed le a telefonra a pie fájlt, a 3699.-ben meg írja a topikgazda, hogyan tovább.
Elég egyszerűen felmegy.A fényképekhez:
Mintha most jobbak lennének az esti képek a frissítés után.
...de lehet, hogy csak belelátom. -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #3754 üzenetére
Én sem bírtam kivárni, de nem nagy szám frissíteni - ráadásul teljesen hivatalos rom! Nem kell bohóckodni bootloderrel, azt én sem merem megcsinálni!
Keresd vissza a linket (100-on belül van), töltsed le, és járj el a leírtak szerint (az is benne van az utolsó 100-ban).
...és már frissül is egy rendes hivatalos stabil global Pie-ra.
(Ez most motivációs beírás volt, én tegnap megcsináltam, de nem akarom újra végig keresni a lépéseket, mert mint írtam, láma vagyok, és ezért gyorsan felejtek, de nem bonyolult.
-
1Konrad
tag
válasz
Sgt. Chris #3708 üzenetére
220volt
-
1Konrad
tag
Jól látom, hogy most nem lehet a notchot kitakarni?
-
1Konrad
tag
válasz
enginev3.0 #3686 üzenetére
Letöltöttem zip-en a telefonra, hogyan tovább?
-
1Konrad
tag
válasz
Gergőke88 #2357 üzenetére
Nem feltétlen.
A net tele van olyan cégekkel, akik csak a választék miatt tartanak egyes termékeket fenn, így elég agyalágyultan vannak azok árazva.
...ha meg akad olyan hülye, hogy annyiért megveszik, átrendelik ők is a legolcsóbb net-boltból..
(Nézd meg mondjuk a Media-Mark weboldalán mennyi a MI8 -
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #2322 üzenetére
Izlések és pofonok... Nézd meg képen.
(Az életben is annyival szebb a kék!
, a feketében olyan, mint a többi tégla telefon...
-
1Konrad
tag
válasz
Nagya21 #2132 üzenetére
Ezek szerint nekem szerencsém volt a gyári tokkal, mert nem lötyög, passzol rá, és elég jó a fogása.
(Én speciel tok nélkül nem is tudom elviselni, mert az üveg csúszós, és tényleg olyan vékony, hogy félek, kicsúszik a kezemből. A gyári tok meg legalább víztiszta, így a kék hátulja legalább látszik. ...s nekem nagyon bejön ez a szín,) -
1Konrad
tag
válasz
1Konrad #2099 üzenetére
Visszatérve az aksijához:
Lájtos használat mellett - hanghívás 2:24, képernyő 1:30, cellakészenlét 5,5%!! összesen 23% hardver, 77% szoftver - 2 nap 5,5 óra után még mindig maradt 30% töltöttség, ami még szerinte 14,5 órára elég. (ami persze biztos nem igaz, mert mint írtam, 2x8 órára - alvásidő - csak telefonkészenlétre volt kapcsolva (mobilnet, wifi addig kilőve) energiatakarékosan. De azért így sem rossz!
-
1Konrad
tag
Nem ugyanarról írtunk!
Én valószinűleg úgy értelmeztelek, hogy te az írod: a telefon adott időszak alatti összes fogyasztásából (4 nap) az ilyen készenlét alatt 98%-ban a cellakészenlét teszi ki (talán azért túlzás
), miközben óránként 1%-ot eszik meg az aksiból.
Én erre írtam azt, hogy ez esetben még az aksiban cca. 50% maradt, ami még közel 4 nap készenléti időre elég.
De persze ez így köldöknézegetős egész addig, míg utána nem számolunk:
Ezzel a telefonnal akkor is képesek lehetünk közel egy hétig elérhetőek, illetve hívásképesek maradni, ha egyébként olyan nomád körülmények közé keveredünk, ahol napokig nincs lehetőségünk tölteni - persze ilyenkor le kell mondani a többi funkcióról, úgy tudjuk használni csak, mint egy butafont.
Tudom, hogy így nem pálya, de aki átélte már okostelóval azt a kínt, hogy néhány napos sátortáborozásnál már minden baja volt, mert nem tudott tölteni, az megérti, miért is dicsérem annyira az aksikezelését. -
1Konrad
tag
Én meg azt kockáztatom meg, hogy így még mindig maradna még 4 napja, hogy ott álljon készenlétben
Nekem meg az óránként 0,4%-os cellakésszenléttel egy hétnél még több is!
(Éjszakánként - mint írtam - csak a telefon van készenlétben - hogy elérhető maradjak - , minden más kikapcsolva, takarékos módban 8 óra alatt 2%-ot szokott merülni. -
1Konrad
tag
Valami térerő-problémád lehet (vagy hardveres), mert nekem - igaz 1 slimmel, és Budapesten - 1 nap 9 óra alatt 4,6%-ot evett a cellakészenlét.
(Persze az is igaz, hogy ebből 8 órát éjszaka minden ki volt nyomva - még a mobilnet is, mert nekem küldhetik a vacsorájukról a képeket, alvás közben nem érdekel!
, illetve napközben - ha rákényszerülök arra, hogy dolgozzak - ti. asztalin ptöyögök ide
- akkor benyomom az energiatakarékost nappal is, hiszen ahhoz, hogy csörögjön, nem kell teljesítmény.)
-
1Konrad
tag
válasz
ladybird25 #2031 üzenetére
Ha az üzemidőben az éjszaka is benne van - van aki azt kikapcsolja, hogy ne zavarják, másoknak (mint én is) meg kell, hogy elérhető legyen-
Akkor éjszakára lődd ki a netet - alvás közben annak csipogására csak nem ugrasz fel, hogy megnézd!
- és tedd rá az akkukimélő módot.
Nekem így 8 óra alatt 2-3%-kal esik csak a töltöttség, így - ha napközben csak úgy hétköznapisan használom (ti. nem játszom órákat, bluetooth, gps csak 1-2 óra, egyéb netezés max 1,5 ó), a 3. napot is nyugodtan megkezdem, mert bőven esélyes, hogy elérek olyan helyet, ahol lesz 1,5 órám tölteni. -
1Konrad
tag
Szerintem is nagyon felhasználóbarát.
A beállítások menű Oreo alatt sokkal több infót ad, sokkal jobban testreszabhatóbb, és az is tetszik, hogy a háttérben futó programok lapjai kicsinyítve külön-külön láthatóak (2 db 1 sorban), így ha köztük szörfözök, egyértelmű, melyik....s nem márkafüggőként vettem a MI 8-at, hanem ár-érték miatt, így a MIUI egy adottsága volt, nem pedig elvárás, azaz miui szűzen vettem én is.
-
-
1Konrad
tag
Itt egy öszehasonlító videó:
https://www.youtube.com/watch?v=PitbFOmyIR4
Én a videó alapján nem látok nagy különbséget, de minden szaklap jobbnak mondja a Pro20-at.
...így biztosan így van, a kérdés már csak az, neked megér-e neked +70 k-t (közel 1,5x árat).
(Szvsz. ennyi pénz megéri azt a minimális kompromisszumot a képek terén.) -
1Konrad
tag
Az aksijáról: most néztem, nekem 40 óra alatt 4,8%-ot evett meg a cellakészenlét.
Maradt még 20%
...s közben azért ment pár órát a GPS, bluetooth, wifi... ...szóval átlagos hétköznapi használatban volt.
...na jó, nekem átlagos, mert a képernyő 2óra 35 perc volt abból, szóval hétköznapokon nem telefonon játszom, s a netet is lájtosabban használom.
(Teszem hozzá, éjszakára - ha nem felejtem el - be szoktam lőni az akkukimélőt: ebből a 40 órából 7 óra ment azzal, és az alatt 3%-ot evett az aksiból.)Így megerősítem: tényleg nagyon jó az aksija MI 8-nak
-
1Konrad
tag
válasz
Krissz1983 #1440 üzenetére
Írtak már erről. Magyar régióval nem működik, mert valami EU-s szabvány nem engedi.
Én a hongkong-i régiót választottam: Ezt még belakáskor érdemes ráállítani.
(elvileg azzal a hangerő is több, ugyanazon ok miatt.)...megjegyzés: az arcfelismerő azért nem teljesen tökéletes. Próbáltuk legalább 8 arccal, amiből 7-nél zárva is maradt, de pont a páromé - aki nő (én meg férfi, a félreértések elkerülése végett!
, és nincs bajsza sem
- lazán nyítja.
...mondjuk engem nem különösen zavar: baromi kényelmes csak úgy föléhajolni, és már nyít is,de aki azt komoly védelemnek szánja, annak érdemes ezt is figyelembe venni.
-
1Konrad
tag
Kezdem belakni a készüléket, de akad pár dolog, amit nem találok, ezekben kéne segítség:
1. AOD: ahhoz fel kell rakni valami progit, vagy van valami beállítás, hogy mutassa az értesítéseket?
2. Fülessel használom a készüléket. Be lehet-e állítani, hogy pár csöngés után felvegye a telefont magától, illetve le lehessen rakni 1 gombnyomással? (Ne kelljen vezetés közben a képernyőn turkálni.)
3. Reklámblokkolás, hogyan lehet azokat beállítani magyar menüben? -
1Konrad
tag
Most érkezik Global rommal nekem is.
A következőkben szeretnék segítséget kérni:
- Mi az, amit az első indításkor érdemes megcsinálni (természetesen a szoftverfrissítésen kívül:
Ilyesmire gondolok: melyik régió, reklámszűrés, stb... és hogyan.
- Mivel láma vagyok: hogyan kell átvinni úgy a telefonkönyvet, kapcsolatokat, hogy a régi telefonon lévő képek, bejegyzések (emailcim, azonos névhez tartozó számok) mind átmenjenek?
- Megmaradjanak az SMS-ek szövege, egyéb üzenetek (Whatsapp, mesenger), és azok képei?
(Az elöző telefon: Samsung Note 3)- hogyan bírja az aksi az állandóra bekapcsolt GPS-t? (Tudom, ha folyamatosan van, jobban eszi majd ezt is, de agyrém volt az eddigi telefonjaimnál, hogy nem tudtam úgy Budapest másik felére átjutni, hogy ne merítette volna le...)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest