Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Köszi próbálkozom! Régrbben ez ment csuklóbol!
#20099xy.zsolt
Nem tudom miért kb másfél évente teljesen összeszarja magát a rendszer. A névjegyzék nem elérhető, kb mint ha nem tudna írni a flashre lahol minden még a hálózat is!
Így lesz a 20.9.4. et próbáltam korábban de az akkut szívta, így is már cseréltem akksit de ez is gyengus! -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #20094 üzenetére
Fastboot gyalul a legjobban mindent ha jól rémlik és olvasom is...
Ha a 20.9.3 eu devet akarom felrakni ezek közül melyik fastboot rom szükséges?https://xiaomirom.com/en/rom/mi-8-pro-equuleus-global-fastboot-recovery-rom/#download-mi-8-pro-stable-fastboot-rom
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre. Mi8 pro!
Hogyan tudom újraflashelni, úgy hogy lehető legalaposabban végig legyen gyalúlva minden?Bootloader nyitva
Root van bár a magisk nem nyilik meg meghülyült
TWRP vanTovábbra is szeretném a fentiek megtartását!
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
Rajta volt egy régi, még zipből raktam fel korábban.
Azt frissítette az app és el is tünt minden lehetőség (hide stb.)Láttam ezt az új bohóckodásos módszert, de éjszaka ehhez nem volt kedvem
Amit próbáltam a legfrissebb, de azt csak telepítettem, kiamradt a patkolás, illetve zipet is próbáltam korábbi verziókat recovery alól de ugyan az
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Én balga frissítettem a magisket... Azóta nincs root és hide se.. Az összes kényes aplikáció nyávog, vanced nem megy háttérben stb...
Akár recovery alól akár a alkalmazásból telepítem nem történik semmi érdemleges...
Valaki tud tippet adni?
ROM: EUdev utolsó
Köszi
-
huliganboy
addikt
válasz
amargo #19575 üzenetére
Nem tiszta a rács akár hogy annak látszik. Nekem korábbi telefonjaimon, az összerágott rágó belenyom módszer működött itt nem! :(
LCD tisztító folyadék és féktisztító folyadékkal is sikerűlt nekem! Kárt nem okoz! 4-5x legalább szükséges megcsinálni. Klasszisokkal javúl a hang minőség. Nekem sose volt olyan telefonom ami ennyire halkult volna emiatt.
Mi8pro
-
huliganboy
addikt
válasz
randras_83 #19306 üzenetére
Igen nekem is ez a bajom. Én gyepálom rendesen, legutóbb le is írtam! Nekem már nem bírja csak reggel 6tól, délután 3-ig 4-ig, de akkor már 15% alatt van, onnan meg drasztikusan gyorsan lemerül.. Én rendeltem egy itt ajánlott akkut, de pár hete a kislányom a mosdóba ejtette, pont nem volt rajta tok és a hátlap egyik sarka berepedt. Így még nem kezdtem hozzá, talán majd az ünnepek alatt....
-
huliganboy
addikt
Srácok van valami leírás, hogyan kell használni itthon a Gpay-t?
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #19073 üzenetére
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Hozzáférési pontot szeretnék szerkeszteni, mert hol megy a netem, hol nem. De amikor bele lépek, összeomlik a hálózat a térerő eltünik és vissza ugrik a főképernyőre a rendszer..
Találkozott már valaki ilyen hibával?
EU DEV 20.9.3.
-
huliganboy
addikt
válasz
kuksa90 #19070 üzenetére
Később rájöttem, hogy van TWRP... kicsit szétszórt vagyok!
Egyébként tiszta telepítésként ment fel a 20.9.4. de a sötét mód sehol nem ment rendesen, az alkalmazások össze vissza működtek ilyen tekintetben... Tegnap vissza raktam a 20.9.3.-at és ezzel meg tökéletes... szóval, ahogy ajánlották jelenleg ez a legjobb EU dev...
Más:
Nekem a következő hetekben akkumlátor és hangszóró csere is lesz.... eléggé gyilkolom a telefont, napi 40-100 hívás, 3 email fiók, és a többi sallang...
-
huliganboy
addikt
Srácok miért nincs updater alkalmazásom?Legfrissebb EU dev..
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
haver1: fastboot ment fel. Marhára visszazártam a bootloadert de végül sikerült nyitni könnyen.
g_g_g:
Áh köszi. A twrp keresésbe kicsit belefáradtam, és ez ki maradtígy már ment..
Kulsa90:
Én is úgy emlékeztem, de kb. Sokadik kisebb verzió indult csak el..Most a sötét móddal küzdök... Messenger pl teljesen kik, de ez előtte tökéletes volt... Korábban volt globális dark mód, ami elcseszték, de azt most nem találom..
-
huliganboy
addikt
válasz
havri1 #18915 üzenetére
Szia!
Igen van, fel is raktam... 8 féle TWRP közül egy úgy néz ki jó, de csak addig migg újra nem indítom a rendszert, mert eltünik a TWRP. A leírásban lévő részt megcsináltam, annak ellenére is eltünik... Most felraktam a TWRP-t majd egyből fel az eudev.... 12 perce MIUI logónál áll a telefon.....
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #18913 üzenetére
Régebbi TWRP elindul a TWRP boot képernyőig, onnan nem lép tovább egyik sem....
-
huliganboy
addikt
#18902Steve1207 - Szia! EU dev legutolsó van fent. Sajnos az elmúlt 2 hétben többször össze omlott a rendszer, folyamatosan eldobálta a hálózatokat....
Ezrt gondoltam, hogy fastboot és előről full tisztán telepítem!#18903g_g_g Köszi! Találtam Global fastboot rom-ot. Így lehet megy fel az majd EU dev vissza!
Köszi
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Mi 8 pro-t szeretnék tisztán újra rakni...
Ha lehet fastboot rom verzióval majd EU dev vissza...
Mik a fő lépések?
Bootloader nyitva..
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
válasz
Steve1207 #18462 üzenetére
Ez nem a Xiaomi nyűg, hanem android. - Igen tudjuk.
Akinek munkához hívásrögzítés kell egy voip eszközzel hatékonyabb, ott is van rögzítés. Szerintem egy mobil még mindig nem fő munkaeszköz, hatékonyságban köröket lehet verni rá.
Ettől függetlenül munkára nem használnék nyitott telefont, sem külsős kis cég fejlesztését...Kicsit gúnyolódni akartam, de nem az a tipus vagyok. Inkább várnék konkrétumot, hogy mit használjak napi 60-70 hívásra közben netezésre és a többi dologhoz, ami nem mobil, de legalább ennyire kompakt
-
huliganboy
addikt
(#18457) havri1 Alapvetően több plusz funkciót használok ami a gyáriban nem vagy nem ilyen formában van meg.
- Áttekinthetőség
- Megjegyzések fűzése névjegyekhez
- Megjegyzések fűzése adott híváshoz (hívásnaplóban)
- Plusz műveletek hívás közben rögtön a hívásképernyőről
- Hívásrögzítés managerPersze ez nem mindenkinek fontos, nekem igen. naponta 60-70 ózleti jellegű hívásom van, és az agy kapacitása korlátolt ilyen rövid távon ekkora mennyiségben, legalábbis az enyém, és ezért van az OKOS telefon
ráadásúl egy nem rég flagshipes és hardverben most is menő készülék...
(#18458) kuksa90 igen emlékszem, te is küzdöttél ezzel. Muszálj voltam rootolni a felvételek miatt, így maradt a True Phone. Hál istennek a Hide a magiskben jól működik és az összes érzékeny app működik.
(#18460) Steve1207 pont emiatt vettem Xiaomi telefont. Régen is ezek voltak, sőt volt coolpadom is. Ezeket pont a rugalmassága miatt vettem. A "nevesebb" gyártók rendszerei még zártabbak, még nyűgösöbbek stb. Te mit vennél ha külső appok fontosak?
-
huliganboy
addikt
válasz
havri1 #18455 üzenetére
Ezt el tudom fogadni, szerintem ahigy te is. De akkor legyen mindig zárva ez a lehetőség. Hónapok óta simán telepítettem, erre tegnap frissítettem a rendszert és a tárcsázó full üres...amivel egyébként nincs gond, de abban van beállítba minden, jegyzetek emberekhez stb...
Nah mindegy.. Marad egyelőre a 20.8.20..
-
huliganboy
addikt
válasz
havri1 #18453 üzenetére
Alapvetően más harmadik féltől származó appok nem férhetnek, hozzá bizonyos dolgokhoz. Ilyen például az esetemben a tárcsázó ami a legfrissebb EU dev esetén nem fér hozzá se a névjegyekhez se a hívásnaplóhoz stb., de lehet említeni bizonyos launchereket is amik rendszer beállításokag (pl. Gesztusok) nem tudnak módosítani.
Írják a fejlesztő, hogy ez direkt így van mert sokan módosítgatnak, és majd hozzájuk mennek panaszkodni.
-
huliganboy
addikt
EU dev esetén vissza kellett térnem az előző heti verzióra. Megint elkezdték a fiúk a system appok korlátozás át, így a gyári alkalmazások kívül nem tudtam használni semmit. Értem én, higy mj az oka több helyen is leírják, de akkor vagy legyen mindig tiltva vagy ne legyen soha. El kell dönteni. Hónapokkal ezelőtt beálltam egy dogra, most megint változtassa..?
Áh. Nem jókör jött...
Most meg hogy vissza raktam az előző heti, minden folyamat áll le...
-
huliganboy
addikt
Time lapse EU dev esetén működik nektek? Ha igen van valami trükkje?
-
huliganboy
addikt
Valaki használja autóban a BT kihangosítást legfrissebb EU DEV esetén?
Az utolsó frissítés óta nem megy rendesen..
-
huliganboy
addikt
válasz
voncci #17979 üzenetére
Szia!
Ez a telefon minden tesztben az aksira kapta a legkevesebb pontot. Minden tesztben legyen magyar vagy külföldi ki hangsúlyozzák, hogy a kis kapacitás miatt NEM egy SOT bajnok!
Én nem tudom te ezt hol olvastad, bár itt a topikban is volt pár SOT huszár, de mégis végül kiderült szerintem, hogy agyon van optimalizálva minden. Ennek meg sok értelmét nem látom. Azért van, hogy használd, ha megtudsz tölteni nincs kérdés. Egy power bank se egy vagyon már.
Persze ha valaki gyárba dolgozik és ezen hallgat zenét az vagy unalmában folyamatosan nyokodja kevés térerő mellett akkor nehéz tölteni
Másik dolog a használat milyensége.. ha csak videó tovább tart, ha meg game akkor értelem szerüen kevesebbig...
Egy szó mint száz ez a telefon nem az akkumlátoráról híres nah
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
Ismeretlen források telepítés nektek megtalálható legfrissebb EU dev esetén?
-
huliganboy
addikt
Aki használja a Bluetooth-öt autó kihangosítóval legfrissebb EU dev esetén nem tapasztal anomáliákat.?
Nekem sokszor csak média módba kapcsolódik (telefon kivétel) valamint kapcsolódva van a telefon és az autó szerint is de mégis a telefonon kell beszélni, az autó meg azt mutatja mint ha rajta keresztül menne a hívás..
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Budapesten ma hová érdemes vinnem a mi 8 pro készülékem akkumulátor és hangszóró cserére ahol meg is lehet várni? Legtöbb helyen zárva látom a szervízeket..
Köszi
-
huliganboy
addikt
válasz
Balzak83 #17683 üzenetére
Többször tisztítottam, de semmi eredménye. A kis rácson keresztül belátni, így nincs eltömődve...
Most azon gondolkodom, hogy 10 ezer ft-ot megér e a hangszóró csere, vagy menjek más készülékre? Az akku se bírja már sokáig, akkor meg már 20 ezer a költség....
Emlékeim szerint új korában sem voltam teljesen felhőtlen megelégedve a hangminőséggel... De bizonytalan vagyok...
A xiaomi szervízén kívül mást nem ismertek ?
-
huliganboy
addikt
válasz
darvinya #17673 üzenetére
Igen köszönöm! Ezt korábban beszéltük emlékezg vissza. Hidd el annyi felé mozgatom, és tényleg jobb ahogy te is javaslom, de annyi pluszt nem ad, hogy tényleg, jó legyen...
Délután átírányítottam a számom egy Samsung s9 pluszra... Hát hihetetlen külömbség van... Kb 15 hívásom volt, és ragyogó élmény....Mindentől féltem ennél a teló nál, de pont ettől nem...
-
huliganboy
addikt
válasz
Steve1207 #17668 üzenetére
Hát MI8 pro esetén nem jobb a helyzet. Sajnálom, hogy így alakul, mert a telefon maga nagyon tetszik mind kűlsőre mind működésre, de munkám során rengeteget telefonálok és egy kissebb zaj esetén már problémák vannak...
Már a fülemre is gondoltam, hogy problémás, de egy régi samsungal és egy új one plusal meg klasszisokkal jobban hallok....
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #17656 üzenetére
-
huliganboy
addikt
válasz
kuksa90 #17612 üzenetére
Áh én csak a fájlszerkesztésre gondoltam. Viszont én is abba ütköztem, hogy a megjelölt fájlnév nem létezik, csak hozzá hasonló.
A 3. oldalon az egyik srác ezt írja:
"Hi guys, finalyy i found the spolution...
You need to modify, this file (mixer_paths_overlay_static.xml) In the same site: /system/vendor/etc
<ctl name="RX4 Digital Volume" value="75" />
Then found this line and change the number 75 to 92
II'm using ROM MiuI 11.0.3, but is the same on MIUI 10.3"
A fájl meg is van, de a <ctl name="RX4 Digital Volume" value="75" /> sort nem találom!Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest