- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Corsa02 #20285 üzenetére
Ja, hogy van topicja, akkor megyek is át oda...
Köszi az összefoglalást. Igen, az értesítő led jó dolog, én még a 3D arcfelismerést is szeretem, duplakopp után ránézek, ha valamiért nem tudom/akarom felemelni, megfogni, szerintem hasznos dolog.
Nálam a fotó minőség kulcs kérdés, szeretek utazni (Pixel-t, Samsungot, Apple-t nem akarok). -
st6969
őstag
válasz
Corsa02 #20282 üzenetére
Belföldről vetted a 13-at? (Honnan, mennyiért, ha nem titok?)
Szívesen olvasnék személyes tapasztalatot, ugyanis jelenleg nálam is az tűnik befutónak...Illetve csak tűnne, ha az ára elfogadható lenne (de jelenleg nem az, abban reménykedek, hogy egy szűk év múlva talán mozdul lentebb).
Leginkább az érdekel, hogy a kamera milyen? Illetve milyen általános pro-kontra jellemzők vannak a Mi 8-hoz képes (van-e bármi, amiben esetleg rosszabb az újabb)? -
st6969
őstag
válasz
Corsa02 #20000 üzenetére
Köszi, de automatikus indítás mindegyiknél ki volt kapcsolva, és akkumulátorkímélő módban voltak. Most lentebb tettem eggyel a háttérbenfutó tev.korl-ra. És nem csak, hogy visszajön egyik-másik (pl. Facebook, időkép), hanem ami épp nem jön vissza, ahelyett megnyit egyéb alkalmazásokat, amiket ezer éve meg sem nyitottam
Mintha ki kellene tölteni mind a 6 helyet
Megáll az eszem.
-
Smiro
senior tag
válasz
Corsa02 #19945 üzenetére
Még semmi, amikor írtam, akkor állt fel a rendszer. Gondolom kell pár nap, amire"betanul", utána feltételezem minden jobb lesz. Eddig úgy volt
Egyelőre amit látok, minden müködik. Riasztó, kültéri kamerák, gps, wifi, Bt, minden oké. A Volte-t kellett újra beállítani, mert újra indulás után átállitottam a keleti tornyok vételéről és akkor láttam, hogy inaktiválta a Volte-t. De már az is oké.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Corsa02 #19259 üzenetére
+1, külföldi fórumokon se találkoztam ilyennel, minimálisan fordulhat elő ilyen hiba. Amúgy akinél előfordult így utána nézve ott is a kb fele-fele arányban a képernyő teszt az jó és egy eu rom megoldást jelentett.
Simán bekavarhat a teljes kijelzős vagy alsó sávos navigációs sáv, a google bigyója (az a navigálós, meg hang alapú cucc) vagy akár egy másik billentyűzet (illetve a gyári is, ha valami hülyén szinkronizálódik vissza akár). -
Ájvé
veterán
válasz
Corsa02 #18521 üzenetére
Mi 3 kapott 3 főverzió is, ha hardver miatt nem lehetne megérteném, de nem ez van és még MIUI-t se fog kapni ezek szerint, pedig az jóval tovább szokott még lenni (3-4 év is akár), szóval ez tényleg szomorú. Egyszerűen Xiaomi nem akarja tovább támogatni (vegyél újat), de igaz hogy legtöbb gyártó ugyan ezt csinálja.
-
st6969
őstag
válasz
Corsa02 #16276 üzenetére
Jáááj, asszem megvan: van ilyen, hogy értesítés típusa MIUI vagy Android. Fogalmam nincs, mi ez, Androidon volt, áttettem MIUI-ra, és tényleg színesek lettek az ikonok. Ez király. És ezzel megszűnt az a jelenség is, hogy képernyő lezárásakor egy pillanatra felvillan az AOD, majd kisebb fényerővel megjelenik (10 óta fade-el).
De a számológép viszont fehér, gyári téma, gyári sötét mód. Frissítés óta semmit sem állítottam el, azonnal szembetűnik, mivel ki van rakva a 2.oldalra:Erről a pulzálásról tudtok valamit? Miért csak 1x csinálja?
-
w333
félisten
válasz
Corsa02 #13698 üzenetére
Igen
Redmi System manager alkalmazást tölts le és azzal tudod tiltani, utána törölheted az alkalmazást
Alapból sok mindent nem enged tiltani a gyári miui alkalmazáskezelő, ez az alkalmazás pedig előhozza a gyári stock droid alkalmazáskezelőjét és ott már lehet tiltani sok mindent
-
-
válasz
Corsa02 #7469 üzenetére
A Honor 8-ban bár Cat6 2CA 300 Mbps modul van, de csak Intra Band, ami itt nem jó, azért nincs 4G+, Inter Band kellene.
Más kérdés, hogy az újabb Honor és Huawei telefonok ha nem is mindig jelzik ki külön a 4G+ hálót (Telekomnál nem, a másik két szolgáltatónál igen, mert eltérő a hálózati összevonás), de a gyakorlatban kezelik minden esetben. (Ilyen továbbá az iPhone is, ott sincs külön 4G+, sőt, 3G-n belül H és H+ kiírás sem, de kezeli.)FrankMonzano: Milyen szolgáltatójú SIM kártyát használsz?
Másik hozzáférési pontot nem próbáltál? -
siskad
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest