- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figur10
tag
Sziasztok.
Csak azért írom le a történetem ha valakivel megtörténne, hasonló eset legyen segítség. Itt a fórumba én is tálaltam egy hasonló esetet de újra telepítés nélküli megoldást nem.
Olyan problémába ütköztem ma, hogy nem tudtam arcadatot felvenni.
A megoldás törölni a meglévő "minta, kód, vagy a pin kódot" majd újra be kell állítani utánna már lehet arcadatot is rögzíteni.
Mondhatni kézenfekvő de nekem nem volt az.
(eu. dev. 9.1.24.) -
Digger
senior tag
válasz
FrankMonzano #8063 üzenetére
Visszatérve erre a jujjj meghalsz ha mobilozol marhaságra!
Az összes mobil, a kezdetektől fogva, folyamatosan szabályozza a kisugárzott teljesítményt annak érdekében, hogy tökéletes legyen az átvitel, de ezt a lehető legkevesebb energiával tegye! Vagyis ha tőled látótávolságra van a szolgáltatótorony, akkor picurka sugárzás fog érni, mert leszabályozza magát, ha meg kint vagy a préri közepén, akkor az elérhető maximummal fog adni, hogy fenn tudja tartani a kapcsolatot!
Tehát egy ilyen táblázatnak nem sok értelme van, de jól jöhet egy olyan ember mobilválasztásához, aki olyan helyen lakik, ahol kicsi a térerő!Ennek fényében végig kell gondolni például ezt a nekem ennyire, neked annyira merül vitákat is, mivel ez mindig környezetfüggő!
Jól gondolom?!
-
Maist
senior tag
Gesztusvezérléssel nincs menü. Minden alkalmazásnál a 3 pötty érintésére, vagy sehogy sem jutsz a menübe. A gesztusvezérlés bevezetése után sokáig pl. az sms üzeneteknél nem volt gesztusvezérléssel menü, tehát nem jutottál a beállítésokba, pl. a kézbesítési jelentést bekapcsolni. Aztán egyszercsak beletették a jobb felső sarokba a 3 függőlegesen álló pontot. Akár most is kipróbálhatod, ha oda kattintasz, ami ott előjön, azt gesztusvezérléssel nem tudod előhozni.
-
FJC
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8094 üzenetére
Alulról felhuzas menü, felhúz és tart előzmények (futó programok)
-
ShadowLac
addikt
SAR
[link] -
válasz
Ha sokat telefonálsz lehet hogy káros lenne, de erre utaló statisztikával nem találkoztam még hogy a telefon sugárzása miatt hányan haltak már meg. Azon lehet gondolkodni az összes sugárzás káros hatásain, ami körül vesz wifi, bluetooth, stb, de ezekkel sem találkoztam még a statisztikákba, mert mindenki írja hogy károsak de hogy milyen adagba és hány év alatt károsít? Voltam Pakson az erőműbe, ott kevesebb a sugárzás mintha elmennél repülővel Budapestről New Yorka, ott több sugárzás ér.
-
FJC
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8089 üzenetére
Mire gondolsz??
-
CoolBoy323
nagyúr
Gesztusvezérlésnél a menü gombot elő lehet valahogy csalogatni?
-
DanielK
addikt
Az mitől lehet, hogy a mi unlock program szürke és nem tudok a kattintani?
3.3.525.23
3.3.827.31
3.3.1212.33Jobb klikk és megnyitás rendszergazdaként, minden esetben. Fastbootban van, az usb hibakeresés be van kapcsolva természetesen.
Mit kell még ellenőriznem?Vagy mitől lehet? Próbáltam másik kábelt is.
-
Gomez1984
aktív tag
Max aki a prérin lakik és birkapásztor a szakmája
-
Leon77
őstag
válasz
Bali222 #8072 üzenetére
Nálunk 850-en használják és ugye B20 a neve. Jól terjed, alacsony a sávszélessége, de nálunk ez azért van, mert főként vidéken a 4g miatt nem kellett a szolgáltatóknak új adótornyot építeni és üzemeltetni.
Aztán írhatják is, hogy az országos lefedettség 99,....% De aki járja a természetet, az megtapasztalja, hogy rengeteg helyen nem csak internet, de semmilyen szolgáltatás nem elérhető.
-
Bali222
tag
-
xedos
addikt
válasz
Kit érdekel? a telefonálás a legrövidebb idő, amit a telóval töltesz...
-
DanielK
addikt
válasz
Semmit. Mindegyik határérték alatt van
-
juve600
nagyúr
válasz
nem látom a Mi8-at a listán,szerintem túl van lihegve a történet
-
FrankMonzano
őstag
-
micro
addikt
Nillkin Amazing 3D CP+ Max üvegfóliát használ valaki?
Ki van vágva a proximity szenzornál? Lehet a pocket mode-dal együtt használni, vagy szól, hogy ne takarjam le a tetejét a telefonnak?
A gyári tok nem tolja el a fólia szélét? -
kuksa90
őstag
Hogyne, (szinte) minden esetben bemondom, hogy rögzítem a hívást...
Nézd, én magánszemélyként beszélgetek magánszemélyekkel. Ha valaki nem vállalja azt, amit mondott, az már nálam a gerinctelenség kategória, igy ezekre egy esetleges második alkalommal nem is vagyok kiváncsi.A szolgáltatókkal folytatott beszélgetés rögzítése meg a "kölcsönös" kategória.
Viszont sok olyan információ elhangzik (pl név, cím, elérhetőség) amit modjuk vezetés közben, kihangosítás mellett nem óhajtanék jegyzetelni, erre használom a visszahallgatást. Ha ezekkel megsértem emberek állmpolgári jogait, akkor azt hiszem, hogy be kell vonuljak valami nemzeti büntetésvégrehajtási intézménybe. Vagy a szabályozás egy dilettáns hülyeség, aminek köze nincs a való élethez... -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #8056 üzenetére
Plusz egy megfigyelés: vidéki számnál eggyel rövidebb a szám, és így a névból plusz egy karaktert mutat. Szóval az is megoldás lenne, ha pl az előhívót - 0036 - törölni lehetne automatikusan. Akkor már lenne 8 karakter a névnek...
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Arra valakinek ötlet, hogy kiválasztva egy témát, majd "theme editor for miui" appal átszerkesztve, mentve, beállítva, a rendszer egy idő után random vissza állítja az alapértelmezett témát?
8.1.0-ás droid, 9.6 globál stabil miui (9.6.7.0 OEAMIFD). -
juve600
nagyúr
itt egy video hogy mennyire testre szabható az RR [link]
-
juve600
nagyúr
RR
ezt várom,note4,5-ön nagyon jó volt,sajnos még mi8-ra nem jött ki de sorban adják ki a rom-okat -
aerol
tag
ne értsd félre, de használat mellett merülni fog a teló, ha tényleg nem nyúl hozzá és úgy esik 20-30%-ot, akkor vmi bibi van és teljesen rendben van, h utána jár
viszont azt ne felejtsük már el, h elég penge vas van benne és azt meg kell hajtani, ami szívja az aksit... néha teljesen irreális elvárásaitok vannak, valamit valamiért
-
aerol
tag
Ne haragudjatok, de ez az állandó akku idő körüli ugrándozás kicsit túl van lihegve szerintem...
Reggel feltöltöd és ha egész nap nyúzod, még akkor is marad benne nafta, vagy ha nem, akkor nem kell parázni, mert majd mindenki seggében ott van egy-két töltő, ráadásul qc3-as, vagy ha az nem akkor gép előtt ül, kocsiban van és rádugja arra, vagy nem?
Ha nem nyúzod, attól még fogyaszt, ha láthatóan túl sokat, akkor oké, hogy idegesít, de ilyen 2-3%-ra ne hisztizzünk már...
Te is le fogsz feküdni este, még akkor is, ha egész nap csak a telódat nyomogattad és nem futottál teszem azt kétszer 15 km-t...
-
Csibe78
tag
Régen redmi note5-m volt szerettem mindig a miui-t, de egy idő után ráuntam hogy a heti frissítéssel javítottak egy hibát, helyette jött másik kettő. Most a globál fejlesztői is nálam kezdett megbolondulni gondolom kellett volna egy factory reset már. Úgy gondoltam megpróbálom az EU globál verziót. Főleg hogy most már a programok nem látják hogy unlockolt. Így a Samu órám gear pluginja telepíthető. A globállal próbálkozók nem akarok mindig új hibával szembesülni minden héten.
-
Csibe78
tag
Sziasztok.
Global fejlesztőiről EU stabilra minden gond nélkül lehet váltani? TWRP fent van úgy ahogy az összefoglalóban le van írva ez a rom meg letöltve (xiaomi.eu_multi_MI8_V10.2.2.0.PEACNXM_v10-9). -
Figur10
tag
Szia.
Próbáld a régebbivel [lmiflash unlock] -
kuksa90
őstag
Nem nyomkodtad eleget... Tegyél fel egy régebbi unlockert az összefoglalóból
-
hoy
tag
Sziasztok!
Tudtok jó Üvegfóliát ami:
nem jön fel 1 hét alatt
a gyári tokkal jó barát?A mostani megadta magát...
Köszi előre is
-
dime27
őstag
válasz
retesz147 #7122 üzenetére
Szintén ma érkezett hozzám egy ilyen füles, nagyon durva cucc ezért az árért! 70%-kal vettem.ki a dobozból fél hangerőn majd leviszi a fejem és 20%-ék esett le az akkuból másfél óra zenehallgatással!Viszont a zene a nasomról ment ezidőalatt wifin keresztül az es file commanderrel!Nekem a legnagyobb fülpárnával lett jó így alig nyomja a fület és marhastabilan van benne legalább ahogy a Koss the Plug fülesem de attól jóval tisztábban szól legalább akkora basszustartománnyal csak itt a basszus nem nyomja el a közepeket ill a magasokat! Ennyi pénzért sztem kibaszott jó vétel aki vezetékmentes megoldást keres zenehallgatásra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest