- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Szerintem rossz a szemszögből nézed dolgokat...a helyzet a következő:
Pénteki frissítéssel adódott egy trükkös probléma, ami valakinél jelentkezett, valakinél nem, valakinél kevésbé > a hiba adb log csatolással együtt jelentésre került > egész hétvégén hibaelemzés, kivizsgálás, tesztelés > hétfőn hiba kijavítás, tesztelés, megerősítés > összes ROM újraépítés, és soron kívül összes ROM újrakiadása és mindez 4 napon belül!
Én úgy látom, hogy ez inkább support, user care...
Végül is ez a beta vonalon a legelső MIUI11 kiadás volt, bekerült egy hiba, viszont gyorsan le lett reagálva...Globál stabilra szinte már csak szökő évente jön frissítés...Mi8 még csak MIUI10.3-nál, Mi9 pedig hihetetlen módon csak MIUI10.2-nél tart, ráadásul úgy, hogy a hasznos MIUI feature-ök fele kigyomlálva....
-
Danex
addikt
Én a mimix3 ban bíztam, de ugye jött az alpha.
Mi9 szarabb kamerába, szóval a többi újdonság nem ér annyit hogy csereljek.
Telefont szerencsére csak 2 évente éri meg újat venni, mert évről évre nem fejlődnek annyit hogy megérje a váltást.
Meg kezd már engem is idegesíteni, hogy a mostani 148mmes keszulekhazak felhiztak 156ra
-
zsoltiz
aktív tag
Én még nem állok vissza. Majd ha valamiért égető lesz.
Google camera megy a stabilon?
"Memóriával viszont sokkal jobban bánik a rendszer, míg Global Dev. a szabad memóriát max. 4GB volt addig a Stabil romon már 4.5GB is láttam !"
Az miért jó ha sok a szabad (nem használt) memória? Ez pont az egyik hibája a miui-nak. Én annak örülnék, ha minél több megnyitott app minél tovább a memóriában maradna. Legyen foglalt mind a 6 giga, de ne töltögesse újra az appokat. Csak ha kell, akkor dobjon ki valamit a memóriából, de ne tartsa a felét állandóan üresen (kihasználatlanul). -
-
HUTCHDB
nagyúr
Mi9: 1-2 mm -rel keskenyebb, így kényelmesebb is. Sok ember nem hiszi el mennyit jelent ez a minimális különbség.
Kijelző picit sárgásabb, ami iphone irányba húz, nekem spec tetszik.
A wirelles töltés nagyon hiányzik, a kisebb káva,(plusz a nocs -csepp) is előnyösebb a mi 9-nél, de biztos, hogy nem adnék 40-50 e forinttal többet azért a telefonért. (Most így látom.)
A gyári kamera egyértelműen jobb volt a mi9-ben (1,5 hónappal ezelőtt) nappali képeknél.
Akku dettó ugyanez.(#11931) DanielK !
1.7-es poco F1-es verziót.(#11932) Smiro !
Sajnos már rég nem élnek a nagyapáim, én is 5x-ben vagyok, már a 3 gyerekemből 2 ki is repült, így ebből a szempontból, kb. egálban is lehetnénk, bár én a rockból max ezt hallgatom meg...
A technológiák fejlődéséről meg majd talán egyéb közegben értekezünk. -
Karavik
veterán
Alapértelmezetten csak a MIUI kamera-hoz van automatikus indítás bekapcsolva, a többi apphoz, opcionális, user függő, de olyan appokhoz célszerű bekapcsolni ahonnan értesítést vársz (gmail, messenger, telegram, viber, calendar...stb)
Jó kis hivatalos MIUI bug, (kapcsolódó bug riport itt) többek közt ez felelős a nagyobb akku fogyasztásért mert 9.5.9 frissítéstől több tucat app bekerült automatikus indításba és minden újonnan telepített is, játékokat is beleértve.
-
dzsoltike
csendes tag
Szerintem egyik jobb, mint a másik. Csak azt nem tudom, hogy melyik az egyik és melyik a másik
Na, de a lényegre térve sztem arra a Baseusra csak egy tesztert dugtak rá és akkor mutatta azt az értéket, nem pedig egy Mi8 esetén. Úgy gondolom, hogy telefon esetén simán hozza a QC3.0-at, de nem többet.
Viszont pontosan egy ilyen általad belinkelt BlitzWolf töltő van a munkahelyemen a fiókban hogy használjam, ha úgy hozza a szükség. Megérte az árát, nem csalódtam benne. Mivel csak azt ismerem, én azt tudom csak javasolni.
Viszont ha nem sürgős, akkor várd ki amíg lemegy az ára a Banggood-on. Állandóan változik, eléggé jelentős mértékben. Most éppen 2640 ft, ami persze még mindig olcsóbb, mint az Alin, de én közel fél éve 1999-ért vettem és azóta annyit nem romlott a forint. Ha esetleg szoktál facebookot olvasni, akkor lájkold be a nézdmitrendelsz, rendeljkínait, stb oldalak valamelyikét, amik rendszeresen megosztják az aktuális akciókat, kóddal megfejelve. A BlitzWolf cuccok amúgy is népszerűek ott. -
siskad
őstag
Én úgy értelmezem, hogy ha szokásoson van, akkor ha töltesz le valamit a háttérben de közben pl. Youtubeozol, akkor nagyjából ugyanolyan sebességgel fog menni a letöltés és a youtube, de ha extrém módra állítod, akkor a háttérben levő folyamat (jelen esetben a letöltés) teljesen megáll vagy csak nagyon lassan megy, így a youtube nem fog akadozni ha lassabb neted van.
-
buc01
tag
MIUI forum - hétfőn lesz
"3. Update for Redmi Note 5 / Pro, Poco F1, Mi 8, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi 6 Pro India, Mi MIX3, Red mi 5A, Redmi 5, Mi 8 Pro, Redmi Note 6 Pro, Mi 8Lite is delayed due to errors in the Mi Wallpaper application. On Friday, the beta update will be closed, the public update will be released on Monday. The version number will be 9.3.1.4." -
enginev3.0
félisten
Nekem sem, de mivel szinte sosem szelfizek, és számomra fontos a vékony káva, mert jól néz ki, így elfogadnám, bár lehet körbe tekerném szigszalaggal, hogy ne menjen be a homok, és ne karcolja össze...
+400mah elég sokat jelenthet, mivel a proci is elvileg sokkal takarékosabb
de ebben az a lényeg, hogy végre nem visszafelé fejlődnek akkumulátorban, hanem előre, és ez több mint 10%-os előrehaladás Mah-ban számolva, ami azért már dícséretes, és talán próbálnak felnőni ebben is (Mate 20 pro, note 9 stb...) a csúcskategóriában
Nah, közben lehet meg is dőlt az egész
[link]Ha így van, akkor idén biztosan elhagyom ismét a gyártót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest