- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHn123
tag
-
JoHn123
tag
Nincs gyári akksi, nem is lesz. Ellenben van sok hamisítvány. Nohon akksi: kb 6* töltés után tudja a gyári ertekeket. Az utolsó kettő EU dev rom is igazán impresszív. 7-8 óra SHOT,, vagy egy mai kevésbé aktív napon reggel 7 kor levéve a töltőről délután négykor 80%. Ja és mi 8 pro.. a zsenge 3000mAh akksival. ( Igaz friss telepítéssel, kb 3 dirty ment rá)
-
JoHn123
tag
válasz
havri1 #18231 üzenetére
Sosem foglalkoztam az akksival, egész éjjel töltőn van, jó esetben estére de inkább késő délutánra lemerül pl 3% ra. Ilyenkor kis rátöltes, majd megint egész éjjel töltő. A mi 8 pro 3000 mAh akksija 2730 ra romlott le, most mielőtt kidobtam. (Az akksit) Szerintem erősen túltekeritek ezt az akksi töltést. 3_4000 Ft egy jó minőségű akksi, öt perc a csere..ráadásul nektek sem bírja jobban.
-
JoHn123
tag
Sziasztok! Valószínűleg egyedül vagyok a problémával mert nem olvastam máshol hasonló panaszt: mi 8 pro, a legutolsó eu dev frissítés óta a galéria alkalmazás állandóan összeomlik. Próbáltam újból flashelni a romot, és a kamera app gyorsító tárát törölni, (tudom hogy a galériát kéne, de nem lehet mert mikor kikeresem rámegyek már el is esik és visszadob a beállításokba) az akksi is gyalázatos. Valami ötlet a teljes törlés és újbóli belakás előtt esetleg?
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17667 üzenetére
Az xda-n írták hogy lehet vele hangerőt emelni, gondolom a speaker/master power rész vonatkozik rá. Én magát a programot nem igazán nyomkodtam, csak feltettem egy teszt erejéig, hátha tudok vele segíteni Neked. Nálam nincs különösebb baja igaz túl hangos helyen sem használom. Sajnálom ha nem sikerult. Esetleg magát a hangszóró rácsot próbáld meg óvatosan alkohollal megtisztítani.
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17654 üzenetére
Az van fent nekem is, +magisk 20.4, manager 7.5.1.
Esetleg egy rebootot próbálj meg. -
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17652 üzenetére
Én is pro-ra tettem fel. Mi a viper4android verzió? A régi verziók nem működnek. Ha a magiskban régi van szedd töltsd le az újat előbb és azt tedd fel, látni fogja a magisk manager. [kép]
-
JoHn123
tag
válasz
kuksa90 #17640 üzenetére
Hivatalos a https://twrp.me/ oldalon biztos nincs, csak hegesztett van.
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17634 üzenetére
Hangerő állításhoz szerintem nem az fájlok editálása a megfelelő. A viper4androidot erre és egy csomó hanggal kapcsolatos dologra találták ki.
Az alábbi módszert megpróbáltam az imént, működik:1. Install TWRP
2. Flash Magisk
3. Search for Viper4Android (2.71) and install it (magisk managerből tettem fel)
4. Search for Selinux Switcher and install it (xda labs megtalálod)
5. Open Selinux Switcher and select Permissive
6. Open Viper4Android and install the drivers ( choose 2.5.0.4 ) and give Magisk permission to it when asked to.
7. Reboot
8. Enter Selinux Switcher again and set back to Enforcing -
JoHn123
tag
Szimpatikus ez a MI- Globe rom.Vajon fel lehet ezt tenni csak így frissítésként az eu-dev re?
-
JoHn123
tag
válasz
Steelheart2 #15683 üzenetére
Érdekes, nekem az utóbbi 1-2 frissítés óta nem megy eu dev: Mi8 pro, és MI MIX 2S -el sem (Samsung tv) régebben működött..
-
JoHn123
tag
Sziasztok! MI8 pro-m van idáig teljesen jó volt az EU beta heti frissítésekkel. Most sajnos nálam is előjött a 10-ea Android váltás után mint másoknak: repülő mod kikapcsolás után nincs Bluetooth, és lényegesen jobban merül a telefon, mint 9-es droiddal. Az volna a kérdés, hogy érdemes lehet újra tenni az egészet? Javíthat rajta? Ha igen, elég ha nyomok egy gyári beállítás visszaállítást, vagy twrp alatt mókoljak valamit ? Köszi.
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #14060 üzenetére
[link] ez megy jól eddig
-
JoHn123
tag
válasz
HUTCHDB #12969 üzenetére
Egy virtuális kártyát csinál, így elvileg nem nagyon tudnak lehúzni, kártyát klonozni. NFC vel fizetek szinte mindenhol ( üzletek, benzinkút stb). Ezenfelül uazt tudja mint a simple, be tudod tenni a kedvezmény kártyákat, belépő jegyeket, repülőjegy stb. És ami miatt nálam abszolút jó: tudom vele a revolut kártyámat is használni NFC vel. Mitől jobb mint a bankok saját alkalmazása? Attól hogy ebbe az össze bank kartyadat be tudod tenni, és egy pillanat alatt át tudod állítani a kártyát.
-
JoHn123
tag
válasz
Shummo #12937 üzenetére
Én használom. Egy vpn- en keresztül választottam egy UK, IP címet, utána a store.-t elindítva lehetett telepíteni a Google pay-t. Maradva angol Ip címen, hozzá tudtam adni a revolut kártyámat. Nfc működik jól. Ja és a hírekkel ellentétben nem kell országot átállítani a Storeban. Beállítás után megy minden vpn nélkül is.
-
JoHn123
tag
Karavik:EU dev, MI8 pro-n nem lehet valahogy javítani az alapértelmezett fényerőt? MIX2s egész elfogadható lett a javítás után, itt meg megint huzigálhatom feljebb..
-
JoHn123
tag
Mi8 pro reggel héttől este hétig bírta, 3óra 50 perc shottal, pár pec telefonálással. Nincs semmi kirivó fogyasztó, nálam is a cella készenlét magas. Legfrissebb Global stable. Nálatok is ilyen gyatra? Mix2s ilyenkor állt 60-65%-on.
-
JoHn123
tag
Segítség! Megjött a Mi8 pro. Feltettem a legfrissebb globál stable romot, míg nem tudok nyitni. régió indián van de arc alapú feloldást nem találom reboot után sem.
-
JoHn123
tag
Köszönöm a válaszod. Sajnos a MIx széria ultrahangos közelség érzékelője hulladék, sokan szívnak vele. Ezt és az IPS kijelzőt leszámítva eddig a legjobb telefonom volt, most viszont maxra állítva is összevissza nyomok mindent a fülemmel, az ideg vág szét tőle.
Közbe látom a Mi9 nem előre lépés Mi8 hoz képest. így már csak a sima kontra pro kérdés maradt.
-
JoHn123
tag
Sziasztok! Elhunyt a MIx2S közelség érzékelője, időm / türelmem kivárni a garanciális javítást nincs, másodlagos telefonom sincs itthon a javítás időtartamára. Gondoltam veszek egy újat, ezért megkérdeznélek Titeket, mert tapasztaltabbak vagytok a MI8/MI8 pro vonalon.
A kérdésem: MI8 pro? Vagy "sima" MI8? egy huszas a különbség, de azt olvastam itt hogy mostohább a szoftver támogatottsága, kisebb az akksija. Viszont ennek végre okos helyen van az ujjlenyomat olvasója. Esetleg várjak kicsit és lesz MI9? MIX telefonom nem lesz a gagyi proxymity szenzor miatt, a szétcsúsztatható Mix3 is baromság szerintem, huzigáljam szét az arcalapú feloldáshoz? Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest