Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz
Albi001 #12883 üzenetére
Neked is használhatatlanná válik a rom egy idő után? Nem működik a power gomb. Az ikonok egybe ömlenek, a kamera felete fehérre vált stb. Eddig nekem még soha nem volt bajom egyik rommal sem de a múlthetivel mellè fogtam
.
Tegnap elsőtétedett a kijelző, fekete fehér lett és csak a felső részét lehetett látni és azt is csak korom sötétbe, azt hittem elromlott a kijelző -
g_g_g
Topikgazda
válasz
Albi001 #12883 üzenetére
Igen, megvan sajnos.
Nekem az előző verzión nem jelentkezett, de ezen most igen.Vissza akartam állni a múlt hetire, de nem sikerült.
Próbáltam telefon updater menüjéből kiválasztva a ROM-ot, elvileg sikeres volt a folyamat, de újraindulásnál megjelent az Android felírat, pöttyök villogtak, de innen nem ment sehova se tovább (kb. 30 percet vártam).
Most TWRP-vel visszatettem a legfrissebbet az elindult (és villog).Nem tudom miért nem tudok visszaállni. Valakinek ötlete?
esetleg a Magisk okozhatja? -
xhege
veterán
válasz
Albi001 #11131 üzenetére
Az Erste banknál csak Mastercard és Maestro kártyával működik még a szolgáltatás, de valahol olvastam, hogy Visa kártyára is kiterjesztik júniustól (nekem az lenne a szerencsésebb, mert Visa a hitelkártyám). Egyébként egy bankkártya tartós flip tok és megvan oldva a dolog.
-
-
Karavik
veterán
válasz
Albi001 #10633 üzenetére
és Laci Laci, kuksa90, DanielK,
Akkor valószínűleg azért, mert a ROM-ba integrált számológép appot felülírta a Play Store számológép frissítés.
Csak távolítsátok el a számológép app frissítést és máris lesz nektek is lebegő számológép funkció:
Settings > Manage apps > Calculator > Uninstall updates
Sajnos globál kiadás egyelőre nem tartalmazza se a lebegő számológép, se a screen time új feature-öket. Screen time rejtett feature a globál kisbaban de Settings keresőből előhozható.
-
Sequadon
tag
válasz
Albi001 #10510 üzenetére
Google Háttérképek alkalmazást tedd fel mellé, ebből tudod beállítani.
-
Karavik
veterán
válasz
Albi001 #9717 üzenetére
1. Home screen elforgatására rendszerszinten nincs lehetőség MIUI-ban, de ha megnyitsz egy appot (Google MAPS, Waze...) az már elfordul landsacpe módba amennyiben "rotate off" ki van kapcsolva
2. Feloldás BT eszközzel csak Xiaomi termékekkel kompatibilis, pl MiBand...stb. (Xiaomi policy)
-
Karavik
veterán
válasz
Albi001 #9665 üzenetére
App lock settings-ben találod Hidden apps és Manage hidden apps lehetőséget, ahol az elrejteni kívánt appot tudod kiválasztani. Ha pedig system appról van szó, akkor Manage apps menün belül disable app opcióval tudod eltüntetni a kezdőképernyőről. Bár a hidden apps feature-nek más a funkciója, mint a disable app-nak...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Albi001 #8652 üzenetére
Nézd meg látja-e a géped a telefont.
1. Telepíteni kell a 15 seconds ADB Installer-t (link az összefoglalóban)
2. Kapcsold ki a telefont majd fastboot módban indítsd újra (Hangerő gomb le + bekapcsoló gomb egyszerre) és csatlakoztasd a PC-hez.
3. A feltelepített ADB mappából indíts egy parancssort (CMD) vagy Power shell ablakot.
4. Ellenőrizd, hogy kapcsolódott-e a készülék. Írd be a parancssorba:
fastboot devices
Ha kapsz egy kódot és utána fastboot feliratot, akkor kapcsolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- PlayStation 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest