- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
huliganboy #20100 üzenetére
anno 20.9.4. csak 3 napig volt fent....brutálmód szívta az akkut....ment is vissza a 20.9.3
-
xy.zsolt
őstag
válasz
huliganboy #20096 üzenetére
jó választás a 20.9.3 eu dev
....nálam 2éve hibátlan
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #20097 üzenetére
Ennyire nem vagyok képben, hogy az általam leírt verzió es a fastboot verzió között pontosan milyen különbségek vannak.
Szerintem ha EU dev. lenne majd telepítve, akkor a TWRP-s módszert javasolnám, hidd el az is gyalul rendesen. -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #20094 üzenetére
Fastboot gyalul a legjobban mindent ha jól rémlik és olvasom is...
Ha a 20.9.3 eu devet akarom felrakni ezek közül melyik fastboot rom szükséges?https://xiaomirom.com/en/rom/mi-8-pro-equuleus-global-fastboot-recovery-rom/#download-mi-8-pro-stable-fastboot-rom
Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #20094 üzenetére
Én ilyenkor azt csinálom, hogy a ROM-ot pc-re másolom.
Aztán TWRP-ben Wipe - Advanced Wipe és az usb otg kivételével mindent bepilálok, futtatom.
Ha ez megvolt, akkor format data.
Majd a telefont pc-vel összekötöm, rámásolom a ROM-ot és az install menüpontból telepítem.
Utána Magisk telepítés és miegymás. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19910 üzenetére
Ezt TWRP-ből telepítsd még, nekem megoldotta a Safetynet problémát.
link -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19903 üzenetére
Az mindegy, csak ugyanaz a verziójú ROM legyen.
Ha biztosra mész, akkor a letöltött zip file-ból szeded ki, az tuti jó lesz.
A letöltött zip file-t ha kicsomagolod (vagy TC-vel csak belekattintasz) meg is találod a boot.img-t. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19901 üzenetére
Nem fogod megúszni ezt az újfajta telepítés, csak ez fog működni.
Én is végigkínlódtam, de most működik rendesen így. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19899 üzenetére
Esetleg itt próbáld meg.
Magisk topik
(az összefoglalójában benne van a telepítés módja is)Elég sok módosítás volt az utóbbi időben.
Milyen verziót próbáltál frissíteni?
Már a "patkolt" boot.img-vel próbáltad (változott a telepítés módja). -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19600 üzenetére
Kiváncsiságból leszedtem a meki appot, nyelv, helyválasztás után működik...
-
gallimi
tag
válasz
huliganboy #19600 üzenetére
Akármit állitok nem tudom rávenni, hogy működjön. Minden beállitva. (Lgthinq)
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19590 üzenetére
A telónak féktisztító, a szerelőnek alkohol...
-
amargo
addikt
válasz
huliganboy #19578 üzenetére
Nekiestem ennek a tisztításnak, van itthon alkohol és régi fogkefe, közben azzal a táblára ragasztós cuccal tisztogattam pluszba (olyan mint a rágógumi).
Most sokkal jobban hallom már! Szerintem megismétlem még 1-2x.
Köszi a segítséget! 😊
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19420 üzenetére
Két ujraindítás után észretért.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19415 üzenetére
Honnan kell feltenni? Recovery, vagy Magisk?
(Feltettem recoveryből, vagy húsz alkalmazás leállt...)
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19409 üzenetére
Ezt a modult kell a Magisk-be installálni és utána jó lesz.
Most próbáltam, nekem is elhasalt a SafetyNet, majd flash-eltem ezt a modult és utána jó lett a SafetyNet.
Letöltés -
g_g_g
Topikgazda
válasz
Magisk-kel volt ilyen jellegű probléma a napokban.
Olvassátok vissza az utolsó pár hozzászólást, megoldás is van benne.
Hátha ez megoldaná nálatok is.
Magisk topik -
havri1
félisten
válasz
Erste még működik, ha ez segít valamit.
EU 20.9.3 -
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #19307 üzenetére
En biztos nem állok már neki akksit cserélni, szimplán nincs kedvem. Pont emiatt szemeztem a mi note 10 light-val. Nagy akksi és AMOLED persze mas dolgokban meg gyengébb
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19307 üzenetére
Jajj, szegény pro... hányatott sorsa van...
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #19299 üzenetére
En is így vagyok ezzel, csak az a fránya akksi lenne nagyobb legalább 1000 mAh-val es boldog lennék
-
Jabby
őstag
válasz
huliganboy #19286 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor a Mi8 Explorer tokok nem jók a Mi8-ra?
Azt viszont nem értem, hogy ha az Explorer kínai verziót jelöl, akkor miért árulnak magyar oldalakon (pl. tokshop.hu, edigital...) ilyen sok Explorer tokot? -
Ájvé
veterán
válasz
huliganboy #19257 üzenetére
Mástól is olvastam hogy rossz az érintő kijelző, nem vagy nehezen érzékel, gyakori a téves érintés érzékelés is. Ez az egyetlen de elég nagy problémám. Ha nálad nem jelentkezik akkor szerencséd van.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19122 üzenetére
Szivesen, a további off elkerülésére ha kérdésed van, keress priviben.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19120 üzenetére
Igen, csak a simple hülyeségei nélkül.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19118 üzenetére
Azokat nem fogja elfogadni, sőt a CIB-et sem, valamint a Revolutot sem kedveli. A Transferwise a szimpi neki...
Menj át [ide] és tájékozódj. Olyan nagy kockázat nincs... -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19116 üzenetére
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19106 üzenetére
Részemről semmi hókuszpókusz: mirrorról apk telepítés, Magiskban root elrejt a GPay elől, hozzáadtam a TW kártyát, ujjlenyomat bekapcsol, és azóta teszi a dolgát. Arra kell figyelni, hogy fizetés előtt a teló ne lássa az arcomat, hanem ujjlenyomat oldja fel a zárat. (Ha véletlenül meglát a teló, akkor fizetésnél kéri a pint a GPay)
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19077 üzenetére
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19077 üzenetére
Én lehet megpróbálnék egy korábbi EU dev-et visszarakni (adatok maradnak) azzal megpróbálni beállítani az APN-t utána vissza ezt a ROM-ot.
Mikor ez volt az én problémám az akkori ROM-on működött ez a beállítás.Csak saját felelősségre
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #19075 üzenetére
Nálam is ez van sajnos.
Esetleg egy visszaállítás funkció az APN-nél? -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #19073 üzenetére
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19066 üzenetére
Jó kérdés. Nekem van, de a rendszer szerint sosem futott. Szerintem meg párhetente jön egy üzi, hogy az updater alkalmazás összeomlott . Szóval szvsz nem vesztettél semmit.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #18933 üzenetére
Azért ez érdekes... én nem tippeltem, nekem az a verzió dolgozik a pro-n.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #18931 üzenetére
Jobb későn mint soha :)
Tényleg igyekeztem részletesen, egyértelműen leírni ezeket a folyamatokat, remélem azért volt/van akinek segített.
Örülök, hogy végül sikeresen felraktad a ROM-ot. 👍
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18929 üzenetére
Ja, hát igen, át kell pipalni :D
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #18916 üzenetére
A TWRP3.3.1-1015 teljesen jól érzi magát a pro-n...
szerk:12 perce MIUI logónál áll a telefon.....
Kényszerített kikapcsolás, ujraindul. Ilyen nekem is volt, csak én öt perc után megöltem.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #18916 üzenetére
Format data megvolt?
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18914 üzenetére
Van fastboot romod?
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #18913 üzenetére
Régebbi TWRP elindul a TWRP boot képernyőig, onnan nem lép tovább egyik sem....
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #18908 üzenetére
Fastboot rom után, ha visszarakod az eu-t ugyanott lesz az egész, mintha wipeoltad volna. (Kivéve, ha root lévén a system cuccokba is turkáltál valami mod-okkal, bár ezt nem hiszem, már én is kinőttem belőle
).
Szerk.: De amúgy, ahogy kényelmesebb, meg átláthatóbb a folyamat úgy csináld
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #18901 üzenetére
Ha Fastboot ROM-mal szeretnéd mindenképpen, az a partíciókat is újra létre fogja hozni.
Miflash program kell hozzá és figyelni, hogy a bootloader nyitva maradjon.
Leírás+videó az összefoglalóban.
Utána TWRP telepítés és mehet az EU Rom.De ha elég egy sima "tiszta" telepítés, akkor TWRP segítségével az megvan, menete szintén az összefoglalóban.
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #18901 üzenetére
EU dev-ből gondolom a legutolsó van rajta jelenleg (mivel már nem jön szerintem ott se új verzió). Fölösleges a fastboot rom ezáltal. Csak twrp-ben advanced wipe, utána pedig bejelölöd a data, cache, dalvik wipe-ot és teljesen tiszta lappal indulsz újraindítás után.
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #18736 üzenetére
Több mint valószínű az, de lehet csak elmozdult, ami lehetséges, mivel ezek ragasztva vannak oda.
Szereléskor rosszul lett felrakva és máris nincs a helyén. -
janos666
nagyúr
válasz
huliganboy #18509 üzenetére
Az akkuhasználatnál még ott a standby, mint fogyasztó?
Bár ránézésre, az esti merülés alapján ez lehet kozmetikai hiba, mintsem extra CPU fűtés, kb. 15%-ot merült az este.Amúgy nekem most esett le, hogy az AkkuBattery azt nem is méri, hogy mennyit sikerült elfűtenie a telefonnak, pedig tudna ugyan úgy szummázni, mint a töltést, és érdekesebb szám lenne (új akkuból se jön vissza 100% abból, ami belement, öregből még főleg).
FrankMonzano - Az lesz még kellemetlen, ha vissza kell tenni a Global Stable-t, mert arra még jön Security, erre pedig nem. De nem tudom, hogy utóbbi jön-e majd.
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #18461 üzenetére
Megy minden külső app most is, egy olyan funkciót tárgyaltok hetek óta, ami sok esetben kötött máshol is. Ez nem a Xiaomi nyűg, hanem android. Sőt nem is nyűg, mivel a hangfelvétel aggályos máshol is, csoda, hogy eddig működött kernel cserék nélkül az utóbbi években (mennyi szívás volt az ilyenek tesztelésével is anno, belegondolni is rossz
).
Akinek munkához hívásrögzítés kell egy voip eszközzel hatékonyabb, ott is van rögzítés. Szerintem egy mobil még mindig nem fő munkaeszköz, hatékonyságban köröket lehet verni rá.
Ettől függetlenül munkára nem használnék nyitott telefont, sem külsős kis cég fejlesztését... -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #18456 üzenetére
Jól bírod... Nekem már hónapok óta behalt a megvásárolt tárcsázó, azóta a gyárival barátkozom több, de inkább kevesebb sikerrel...
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18456 üzenetére
Addig igen, ameddig a gyári alkalmazasok teljes mértékben kielégítik az igényeimet, és nem kell külső alkalmazás. Mindig törekszem a gyárilag telepített programokat használni, megszokni.
Miért használsz külső tarcsazot? -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18454 üzenetére
Ios feeling, ott volt egy időben ez, hogy annyira zárt és biztonságos, hogy gyakorlatilag semmi nem működik normálisan, ami külső app.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #18452 üzenetére
Mire gondolsz, hogy system appok korlátozása?
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #18336 üzenetére
En a múltkor szívtam az sms küldéssel nem mentek el aztán azóta most jó VoLTE be van kapcsolva
-
ginola
addikt
válasz
huliganboy #18336 üzenetére
Pontosan, VoLTE okozza.
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #18155 üzenetére
Én már nem fogok váltani, mert nincs türelmem újra belakni.
Kinőttem már ebből. -
darvinya
titán
válasz
huliganboy #18151 üzenetére
Pro egy mostoha gyerek.
Global stabil-ból kiadtak 2 újat, ami már visszavontak, viszont az egyik visszavonttal szívok. -
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #18149 üzenetére
Ez a HDR feldolgozó sáv tök gyorsan végig szokott menni, egyből eltűnik szinte.
-
szuszinho
őstag
válasz
huliganboy #18074 üzenetére
Másik telefont tölt. A sajátom sem volt lemerülve.
-
szuszinho
őstag
válasz
huliganboy #18072 üzenetére
Semmi. Töltést sem veszi.
-
voncci
aktív tag
válasz
huliganboy #18001 üzenetére
Szia!
Én a munkámhoz használom elég sokat. Power bankot nem akarom pluszba magammal cipelni, így is van egy csomó dolog amit folyamatosan hurcolászok magammal. Tehát ez az opciót kilőve. A kocsiban tudom tölteni, aztán majd meglátom megbarátkozunk-e egymással. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17956 üzenetére
Igen, akartam írni, csak már elkestem (utána olvastam a Tiéd). De amit írtál, rohadt hasznos.
Így használom a mi home appot, mert természetesen az egyik fele a cuccaimnak china, másik global -
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17923 üzenetére
Nálam Pro-n 11 alatt is van, de csak gond van vele.
LDAC előző verzióig jó volt, most meg játszani kell, hogy ne torzítson, mert túl vezérelt jelet küld. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
huliganboy #17923 üzenetére
Ez egy audio codec
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17866 üzenetére
Kínai 7 collos, érintős noname vacak, minden esetben automatikusan csatlakozik, hibátlan...Média is (mp3), telefon is. (20.6.18)
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17860 üzenetére
Csövi üzemanyag semmit sem ér.
Amúgy nálad inkább döglött hangszóró van, azon féktisztító sem segít. -
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17856 üzenetére
Ha már fémtisztító, akkor Mannol, egyrészt olcsóbb, másrészt jobb minőségű.
Prevent sem rossz, de az inkább univerzális.Amúgy sebbenzin jobb ecsetelni, vagy patikai alkoholt.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17856 üzenetére
Igen, ilyesmi. Elvben a hangszórót hermetikusan lezárja a gumifészek, így nem tud befolyni a teló belsejébe. Nekem mindenesetre nem ment bele, pedig kapott rendesen...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17849 üzenetére
Kicsit piszkáltam a telót... A hangszórórács kimosása, vagy a viper piszkálása volt a tettes, nem tudom, de most úgy üvölt a fülembe a hangszórója, mint még sose...
-
spiky03
veterán
válasz
huliganboy #17849 üzenetére
Az a fura, hogy eddig működött rendesen.
Nah mindegy akkor, remélem megjavul.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
huliganboy #17846 üzenetére
Ha nem kell visszaállítani semmit, akkor nem kell.
Nálam a TWRP backup csinál ilyen formátumú biztonsági mentést, de gondolom más app is így dolgozik. -
Lacerta
aktív tag
válasz
huliganboy #17844 üzenetére
Backup.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17819 üzenetére
Sajnálom, nincs más ötletem mára
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17816 üzenetére
Pólus? Mindjárt adok számot. Ismerős van ott, de pro - hoz kizart, hogy van raktáron neki. Pont egy Xiaomis srác van ma bent. Beszéljétek, hátha.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17795 üzenetére
Szinte mindig van. Újraindítás után kell pin, akkor nincs arc, egyébként nagyritka, hogy ujj, vagy pin kell.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17793 üzenetére
Ez elég régóta jelen van nálam is. Restart után működik.
Feloldom, és nincs arc, ujjlenyomat vagy pin/jel van ilyenkor csak. -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17793 üzenetére
Arcfeloldásra gondolsz? Nekem tízből kilencszer felold, mihelyt "meglát". Szóval sokszor fel sem kell emelni szemmagasságba.
-
Balzak83
senior tag
válasz
huliganboy #17717 üzenetére
Az akkor hardveres hiba lesz, javíttatod, vagy így eladod, de nem fognak sokat adni érte, max alkatrésznek viszi el valaki. Egy árajánlatot mindenesetre lehet megéri kérni rá, de közelíteni fogja a jelenlegi értékét a telefonnak.
OP6T-t használok most, ami az aláírásomban is szerepel -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17720 üzenetére
Tudom, cuppanós tappancs, hőlégfúvó, türelem.
-
Balzak83
senior tag
válasz
huliganboy #17695 üzenetére
HW service menüben próbáld ki, milyen hangos. Max hangerőn kb úgy kell szólnia, hogy kézben tartva is hallani ahogy számol a hang. Ez elvileg független minden szoftveres beállítástól.
Ha a hangszórót cserélteted, akkor már az akksi sem nagy költség, bár ahogy olvasom hosszú távra már nem tervez a Xiaomi a készülékkel. Én nem bántam, hogy lecseréltem a mi8-at, még ha valamennyit rá is kellett tennem.
-
kuksa90
őstag
válasz
Aliról alig 12 dollár az uj akksi két év garival...
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #17702 üzenetére
Headset? Legolcsóbb beledugni egy fülest és kész vagy ha nagyon kényelmetlen a vezeték egy olcsóbb bluetooth headset és bármikor jól jöhet, később is tudod használni (bár én se vagyok a headset híve). Én most kihangosítva használom sokszor, cégeset is, hogy home office van, de amúgy nagy előny ilyenkor, hogy még lehet pörgetni is a telefonon a dolgokat, ha elő kell keresni valamit.
-
darvinya
titán
válasz
WayteQ [link]
-
Balzak83
senior tag
válasz
huliganboy #17675 üzenetére
Hangszóró rács nincs eltömődve? Nagyon gyűjti a koszt, zsírt, stb. A tisztítást úgy oldottam meg, hogy kijelzővel lefelé egy fülbucit átitattam tisztító folyadékkal (mosogatószer, arclemosó, ablakmosó, tiszta alkohol stb) felkentem a rácsra rajta hagytam egy ideig, majd jól kicsapkodtam belőle a felesleget. Párszor megismételve jelentősen jobb lett a hangerő. A beállítások/HW teszttel lehet ellenőrizni az eredményt a legegyszerűbben.
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17667 üzenetére
Az xda-n írták hogy lehet vele hangerőt emelni, gondolom a speaker/master power rész vonatkozik rá. Én magát a programot nem igazán nyomkodtam, csak feltettem egy teszt erejéig, hátha tudok vele segíteni Neked. Nálam nincs különösebb baja igaz túl hangos helyen sem használom. Sajnálom ha nem sikerult. Esetleg magát a hangszóró rácsot próbáld meg óvatosan alkohollal megtisztítani.
-
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17675 üzenetére
Akkor ott már fizikai hangszóró gond van.
Mert nálam jó helyen min.-on van otthon, utcán(Budafoki út) is csak félig, különben üvölt.
Igaz, én globálon vagyok. -
darvinya
titán
válasz
huliganboy #17669 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #17669 üzenetére
Ez amúgy engem érdekelne, mert alapvetően is bajos volt anno a hangszóró használat Xiaominál, de összehasonlítva a hívás hangerő milyen a konkurenciánál? Egy A40-es samu a melós telóm, az ehhez képest szintén üvölt. Előtte HTC szintén, kb a kettő közötti. Redmi 3, 4, 5, 6, Mi8 meg kb ilyen növekvő sorrendben javult, de egyik szintjét se érik még el.
Esetleg @Karavik jobban benne van ezekben a dolgokban a hibajelzések miatt.
Azt amúgy nem tudom, hogy Kínában az utcán a még nagyobb zajban, hogy telefonálnak ezekkel vagy ott már mindenki headset? -
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #17667 üzenetére
+1, az ilyen alkalmazásokkal nem lehet azt a hangerőt emelni. Bluetooth kapcsolat miatt szokott benne lenni ilyen funkció, ha fülessel használjuk akkor azon a hangerőn emel vagy pl kihangosítás esetén. Én úgy emlékszem bármely korábbi Xiaomi telefonomon mindig is halkabb volt a hívó fél, mint a többi márkán, így az elejében próbálkoztam ilyennel szintén, de sikertelenül. Most az Mi 8-nál a legkorrektebb a hangerő.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #17656 üzenetére
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17654 üzenetére
Az van fent nekem is, +magisk 20.4, manager 7.5.1.
Esetleg egy rebootot próbálj meg. -
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17652 üzenetére
Én is pro-ra tettem fel. Mi a viper4android verzió? A régi verziók nem működnek. Ha a magiskban régi van szedd töltsd le az újat előbb és azt tedd fel, látni fogja a magisk manager. [kép]
-
JoHn123
tag
válasz
huliganboy #17634 üzenetére
Hangerő állításhoz szerintem nem az fájlok editálása a megfelelő. A viper4androidot erre és egy csomó hanggal kapcsolatos dologra találták ki.
Az alábbi módszert megpróbáltam az imént, működik:1. Install TWRP
2. Flash Magisk
3. Search for Viper4Android (2.71) and install it (magisk managerből tettem fel)
4. Search for Selinux Switcher and install it (xda labs megtalálod)
5. Open Selinux Switcher and select Permissive
6. Open Viper4Android and install the drivers ( choose 2.5.0.4 ) and give Magisk permission to it when asked to.
7. Reboot
8. Enter Selinux Switcher again and set back to Enforcing -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17619 üzenetére
Sajna semmi. Én már az "RX4" keresésénél feladtam, nincs ilyen egyik mixer_paths fájlban sem. Gyanítom, hogy a pro másképp épül fel, mint a MI8.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17610 üzenetére
Nem, mtk-ra simán felmegy, és működik.. Most próbáltam a pro-ra felnyomni, de driverbaja van, ráadásul nem látja az IMEI-t, így kukáztam.
Néztem a szerkesztősdit is, nem találtam a hivatkozott fájlokat - illetve többet is találtam, - de a szerkesztendő sort egyikben sem... -
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17606 üzenetére
Nekem a Viper4 off telefonokon (Elephone ,Umidigi) jól tette a dolgát, igaz, azokban MTK csipszet dolgozott - de működhet Snapi alatt is.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17589 üzenetére
Pedig jobb lenne egy ilyen csapásirány a fejlesztésben, mint a mostani izgőmozgó szinesszagos izék...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #17585 üzenetére
De megy nálad is meg mindenkinél a 20.5.28 ROM-al csak kell hogy találjon rom frissítést a "check for updates" gomb megnyomásra. Köv frissítésnél tudod próbálni csak várd meg OTA
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17585 üzenetére
Valami bétás cucc lehet, nálam is ugyanaz, mint nálad...
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #17583 üzenetére
Holnap kipróbálom, hogy nem e a VoLTE kavar be ezen a romon.
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #17579 üzenetére
Beszélgetés közben nyomkodtad a hangerőfel-t? Nekem jó telenor alatt....
-
randras_83
addikt
válasz
huliganboy #17501 üzenetére
Csak egy szösszenet a VoLTE témához, tegnapelőtt írtam a flotta kezelő ismerősömnek, hogy aktiválja már a számomhoz a szolgáltatás, azóta hibátlanul működik, szintén Telenor. A Vodafone-os kártyámon már régóta megy, ott magától aktiválta a Vodafone.
-
V.Dave
senior tag
válasz
huliganboy #17501 üzenetére
Gyenge volt a jel vagy a másik fél panaszkodott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest