- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
1Konrad #20454 üzenetére
Még mindig nem szálltam ki én sem a telóból
Kezdődő itthon ülős időszak, a ház minden részén van egy mágneses kanóc, autóban is, így a merülés nem téma. Viszont alternatívát még mindig nem találtam, annyira jó ez a telefon. Pedig USA-tól Dubai-ig van módom nézelődni, szükség esetén venni - de sajnálom kukázni. Ha meg vennék újat, nyilván azt szeretném mindig használni, tartalékkal meg nem számolok, mert miért is romlana el az új, ha vennék. Szóval szerintem az egyik legjobb vétel volt, ha nem a legjobb a MI8.
-
FJC
senior tag
válasz
1Konrad #20402 üzenetére
Arra gondolsz, hogy hasonlítsam össze a MI8 -at a 13T Pro -val?
A 13T Pro mindenben hozza a MI8 szinvonalat, minden simább a kijelző jobb, a kamerát még komolyan nem teszteltem (mad jövő hónapban sieléskor...).
Hosszútávú ismeretem még nincs kb 4 hete van meg az új.
A MI8 mellett használtam Samu A33 -at, MI9 Lite, Redmi 12 5G. Mindet veri magasan...
Semmiben nincs érezhető gyengeség még most sem (kivéve az aksit).
Közben az ismerőseim között voltak újabb MI (9-13) szériák és egyiktől sem dobtam el az agyamat...
Az új viszont már vízálló...
A MI8 egy remek készülék!!! -
st6969
őstag
válasz
1Konrad #20377 üzenetére
Szerencsés
Akkor ne is piszkáld. Lehet, hogy egy korábbi frissítés tolta el ezt, amit nem raktál fel. Az a baj, nem nagyon van már mit próbálkoznom...értesítések be vannak kapcsolva, akkumulátor kímélő meg ki, engedélyek is vannak, egyebet meg szerintem nem lehet...
Vagy várjunk csak, nekem a szinkronizálás nincs bekapcsolva, talán az segíthet..teszek egy próbát. -
Steve1207
veterán
válasz
1Konrad #20033 üzenetére
Mivel még mindig nem találtam megérős megfelelő alternatívát, kapott a teló új üvegfóliát és köntöst. Közel 1,5 év után végre találtam a piacon Nillkin Sparkle flip case helyettesítőt. Nem a bóvlin egy bőrlapra ragasztott átlátszó szilikon tok megoldásokkal, aminek marad egy széle és sokkal nagyobb lesz a területe, hanem a szépen egybekerekített, erősebb anyagú bölcsővel. Úgyhogy teljes a boldogság még vagy 2 évre, ha kihúzza
(Szerk.: sorry, nem válasz akart lenni)
-
blackmoto
senior tag
-
ftamas0201
senior tag
válasz
1Konrad #14950 üzenetére
Helló.
Beállítások->Akkumulátor és teljesítmény->Akkuhasználati statisztikák és lefele ott van minden.
Még soha nem volt ilyen jó képernyő időm mint most a 11-el. Nem tudom van köze hozzá vagy sem, másképp nem használom a telefont, tiszta telepítés sem volt, de sokkal jobb. Eddig 3 óra környéki képernyő időm volt, most több mint 5 órákat bír. Pedig nonstop WiFi vagy mobilnet, Bluetooth be, GPS be szóval minden fogyasztó megy 24 órában. Remélem így is marad mert ez nagyon jó
Ha a cella készenlét jobb lenne még biztos többet is ki tudnék hozni belőle. -
válasz
1Konrad #7675 üzenetére
Ilyen gond sincs, sokat használjuk Budapesten (a belvárosban is) is navigációra az említett telefonokkal a Google Térképet és tökéletesen működnek.
Piazza: Bizonyos esetekben számíthat. A web'n'walk nagyon régi, az internet.telekom újabb és javasoltabb. A többi értéket (PAP...stb.) automatikusan kitölti elvileg a telefon, bár ha a wnw lett alapból beírva, akkor érdemes minden mást is ellenőrizni, mert régi adatbázisból dolgozhat.
-
natë
nagyúr
válasz
1Konrad #6275 üzenetére
Jó hogy mondod az Almát, az X-eknél is volt hasonló jelenség alacsony fényerőn. Rá kell csak googlizni.
Nem pánikot akarok kelteni, de aki amoledes készüléket vesz, az számoljon ezzel.
Én amúgy azért nem csípem az amoledet, mert a jó fogyasztás érdekében érdemes erőltetni a fekete színeket és olyan jól esne az embernek néha csillámpónit berakni hátérnek -
PioDVD
senior tag
válasz
1Konrad #4384 üzenetére
Rendben, de a gps-t annak találták ki, aki nem ismeri az utat/környéket. Egy vidéki nő lehet bajban pesten, ha rossz utcára "teszi" a maps.
Egyébként vannak anomáliák, a Poco-nál pl. maps használja az iránytűt, a sports tracker meg nem, holott a régi telómon utóbbi is. Hiába, ez a nyitott rendszer hátránya (iphone-hoz képest).Tegnap írtam, hogy az iránytű 15-20 fokot téved. Aztán gondolt egyet és jó lett. Vagy én tartottam rosszul előtte.
-
-
matyics
őstag
válasz
1Konrad #2130 üzenetére
Nekem hasonló használattal a következőt produkálta:
Hanghívás 8:46, képernyő 4:23, cellakészenlét 16,9%!! összesen 51% hardver, 49% szoftver - 2 nap 4 óra után még mindig maradt 30% töltöttség, ami még a teló szerint 14 óra 18 percig elég. nekem semmi sincs kilőve éjszakára, energiatakarékoson van. -
1Konrad
tag
válasz
1Konrad #2099 üzenetére
Visszatérve az aksijához:
Lájtos használat mellett - hanghívás 2:24, képernyő 1:30, cellakészenlét 5,5%!! összesen 23% hardver, 77% szoftver - 2 nap 5,5 óra után még mindig maradt 30% töltöttség, ami még szerinte 14,5 órára elég. (ami persze biztos nem igaz, mert mint írtam, 2x8 órára - alvásidő - csak telefonkészenlétre volt kapcsolva (mobilnet, wifi addig kilőve) energiatakarékosan. De azért így sem rossz!
-
havri1
félisten
válasz
1Konrad #2097 üzenetére
Szerintem meg semmi baj nincs ezzel a fogyasztással. (Mint ahogy ezt már valaki leírta itt)
Mivel %-os arányban írja az értéket, és 2x óra alatt merült 30% -ot a készülék, ez teljesen rendben van. Tehát az elfogyasztott 30%-nyi energiát a gsm modul ette meg. Nem volt más. Óránként ~1% úgy, hogy van benne 1h kijelző is, sztem nem sok.
Mindig lesz magas fogyasztó! Ha elindítana egy óra yt-ot, mindjárt változnának az arányok.
Példaképpen, ha feltöltené a telefont 100%-ra, letenné az asztalra, és 4 napig csak pihenne a készülék, se jelzés se semmi, akkor megkockáztatom, hogy 98% merülés a cellakészenlét lenne, mivel más fogyasztó nem volt az üzemidő alatt.
(Hozzáteszem, ami nagyon fontos, még nincs meg a készülékem, más típusokat használok, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján nekem ez jön le.) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
1Konrad #1647 üzenetére
De ez mikori camera szoftver?
Itt szinte heti rendszeresseggel javitjak, a huawei meg kb 2-3 havonta frissit.
Emlekszem, mi mix 2-nel par honap utan ra sem lehetett ismerni a fenykepekre, akkora fejlodes volt. De mindenki csak a megjeleneskori allapotot teszteli... amiben ugye, ahogy korabban is irtam, lehuzzak a xiaomikat. -
zsocy
őstag
válasz
1Konrad #1444 üzenetére
Igen, komoly védelemnek ott az ujjlenyomat olvasó, ez az arc alapú a hírek szerint kicsit megengedő.
Viszont csukott szemre nem old fel (reggeli csikká olvadt szemekre sem), és szerencsére nekem a feleségem arcára sem - mondjuk mi nagyon nem hasonlítunk (ez meg neki szerencse
)
HongKong-i régión nincs 5ghz-es wifi hotspot, ha ez számít neked. Wifi van minden sávon, csak a hotspot nem.
Indián meg reklámok vannak, bár mind kikapcsolható.Krissz1983 : csak akkor. Azzal jelzed a telefonnak hogy szeretnél tőle valamit. Enélkül tényleg mindig feloldana, ha csak la van téve bárhová te meg a közelébe mész akkor is, nem?
-
csiki52
tag
Nem mindegy, hogy global ROM vagy global version, az előzó kinai magyarítva az utobbi telepitett eredeti global, én ilyet vettem.
Reklám nincs google összes funkció megy.
Kiprobáltam átállitottam india régióra az arcfelismerés gyors és pontos ..de ezért nem érdemes átállni, visza is állitottam magyar régióra az ujjlenyomat olvaso gyorsan és pontosan teszi a dolgát.
Google drive rol vissza lehet másolni mindent /névjegyek,beállitások…/ ha Samsungod van akkor is, a hiváslistát és az sms-mms t nem, ahhoz mindkét telefonra telepiteni kell a sms backup restore pro-t.
A régi telefonról kimásolni a lementett fájlt majd az ujra átmásolni az sms backup tökéletesen visszatesz mindent akár frissités előtt akár utána.
a gps tökéletes /IGO Nextgen, waze…/ az akksival sosem foglalkoztam eddig sem, a kocsiban tölt, itthon éjjel végig töltön van ha lemerült hanem, ha nagy ritkán a fényképezés miatt hosszabb / max 10-12 óra / időt töltés nélkül kellett lennem akkor viszek egy powerbankot , de sosem volt rá szükség hazafele meg már tölti a kocsi a GPS és kihangositás miatt. Még a régebbiek is birták pl a note 3 is
Képeket dokumentumokat le kell menteni számitógépre vagy felhőbe...majd vissza másolni az ujra.
Elég sürün / kb évente / cserélek telefont még sosem veszett el semmi
Egy dolgot még én sem tudtam müködésre birni ez voLTE…. be van kapcsolva mindkét telefonra / egy MI A1 és MI8 / a telekomnál aktiválva van de egyszer sem müködött a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged